Mobilyalarımızı Aldık

Maşallah canım, çeyiz konusunda ihtisas sahibi oldun epey sen..

araştırmayı da seviyorsun,bazen her şey aniden olur el atamazsın ya o karmaşa da ..ben de öyle olmak istemiyorum açıkçası.
öyle ya da böyle bilgi sahibi olmak istedim,sağolasın değerli yorumarın çok işime yarayacak..

şu süpürge olayı da güzelmiş.. alternatif çok olunca biraz dikkatle daha uygunu bulabilmek mümkün..

ev konusu şöyle ki canım, eğer kısmet olursa bizim iş, benim evim sürekli değişecek ,tayin durumu söz konusu yani..:26:

Hmm şimdi anladım canım, o zaman en mantıklısı beyaz eşya konusunda yapman gereken standart alman herşeyi.
Hem kesenede uygun olur, yani özellikle buzdolabını ne büyük ne de küçük alabilirsin.
Böylelikle her daireye sığmış olur.

Diğer yandan senin gibi aynı durumda bir tanıdığımız vardı, akraba değildik ama akraba kadar yakın.
Onların da devamlı tayin durumu olduğu için "eşyalı ev" kiralıyorlardı.
Çünkü taşınmakta zor, her eşyayı durmadan paketleyip kaldır tekrar ser, tekrar kaldır. Hakikaten insanı mahvedecek bir durum.
Ne için onların bu kadar tayin durumu vardı şu an hatırlamıyorum, fakat sabit bir hal alıncaya kadar böyle yapacaklarını sonrasında yerleşik düzen kuracaklarını söylüyorlardı.
Uzun zamandır görüşemediğimiz için ne yaptılar bilmiyorum... Ama bu düşünceleri bana çok mantıklı gelmişti.
Hayırlısı olsun canım, inşallah Rabbim gönlüne göre verir ve senin de belirsizliklerin netleşir..
Allah kolaylık versin..

konu sahibi arkadaşım doğtaştan almışsın sen de. yalnız ben internet sitesinden beğendim indirimde şu ara tarzına göre fiyatları çok iyi.gerçek mi acaba ? mağazaya gidince başka fiyatla karşılaşmayız inşallah. sen ne kadara aldın ?

Evet canım indirim uyguluyorlar.
Gittiğin yerde eğer 3 takımı bir arada alacaksanız biraz pazarlık yapın.
Bayii oldukları için, bazen indirim yapabiliyor bazen yapamayabiliyorlar.

Ben çok beğenerek aldım mobilyalarımı.
İnşallah seninde öyle olur. 3 takımı bir arada (salon takımı, yemek odası + tv ünitesi, yatak odası)
11.000 TL ye mâl oldu.

tatlım sevindim demek indirim gerçekmiş :) şansımıza doğtaş ve istikbal bayii kayınbabamın ilkokuldan beri arkadaşı hem de amcaoğlumuzun kirvesiymiş. yakınlarda amcaoğlu evleniyor nişanlımın 13.500 lira tutmuş 11.000 liraya 3 takımı almışlar. ben de doğtaştan beğendim.istikbal tarzım değil. indirimi kaçırmamak için erkenden alıp mağazada bekleticez 5 ay kadar erteleriz teslimatı bakalım.

aldıkların çok güzel.Allah güle oynaya eskitmek nasip etsin.Çocuklarınız üstünde zıplasın :)

canım llah sağlıkla huzurla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin..
anladığım kadarıyla ilk bir posta mobilya seçtin ama sonra onların yerine daha beğendiklerini aldın değilmi 2 takım mobilya var çnkü..

2. eklediklerin hani paris desenli oturma odası falm..
o grupta bulunan yatakodası takmını nereren aldın canım fiyatı ne kadar ?

yadasen en iyisi mahsuru yoksa hepsinin fiyatını tek tek yazabilirmisin..
oturma odası yemek odası ve yatak odası olarak ..
güle güle kullan çok güzeller

Evet canim, genelde mobilya magazalarina gidildiginde su mantik var, bunlar fabrikasyon calisiyorlar ve fiyatlari heryerde ayni bize indirim yapmazlar mantigi. Aslinda oyle degil tabii ki, sonucta bayii farkliliklari oluyor, bazilari fabrikaya bagli magazalar oluyor ve bunlar fiyat konusunda gercekten onemli degiskenlik sagliyor.

Insallah senin de mobilyalarin tam istedigin gibi olur ve icine siner canim.
Benim mobilyalarim kismetse haftaya gelecek, beyaz esyalar bugun gelecekti fakat 30 agustos azizligine ugradik, fabrika da o gun calismadigi icin sanirim bizim beyaz esyalar pazartesi gunune kaldi.. Zaman yaklastikca insan daha bir telaslaniyor.. Ev su an bana sorsaniz dandini, her yerde hurclar, ceyiz telaslari...

Evet canim oyle oldu malesef. Sebebi ise sevgili kayinvalidem.Hic o konuya girmeyeyim en iyisi...

2. posta eklediklerim Dogtas mobilya.
Fiyatlarini yazayim canim sorun degil, fakat fiyatlar asagi yukari oynayabilir.
Sebebi ise su anda kampanyalari var mi bilmiyorum bir de net hatirlamayabilirim fiyatlari.

Oturma grubu: 4000 TL
Yatak odasi: 3500 TL
Yemek odasi: 3500
TL

Bu vermis oldugum fiyatlari %15 indirimli fiyatlari.
Yani normalde bu fiyatlardan daha yukariydi mebla.
Alacagin magazaya gore fiyatlar degiskenlik gosterecektir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

canım hayırlı olsun yenileri de çok güzelmiş
içine sinmiş belliki
allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin ( kaynanaya rağmen

Hepsine tek tek baktım mağazada. Berjerlerim senin berjerlerden, sandalyelerimde aynı paris desenli kumaştan veee bu yatak odasını düşündük ama beyaz olsun diye bianco oldu.
Zevklerimiz aynıymış.
Güle güle, aşkla kullanın.

canım hayırlı olsun yenileri de çok güzelmiş
içine sinmiş belliki
allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin ( kaynanaya rağmen

Teşekkür ederim canım... İnşallah...
Çok beğenerek aldık hepsini, inşallah severekte kullanırız...

Canım çok sevindim senin adına...
İnşallah senin içinde hayırlısı olur ve sende severek aşkla kullanırsın...

Gerçekten zevklerimiz aynıymış desene

canım benim içine sinen mobilyaları almana çok sevindim :)) güle güle mutlulukla kullan insallah :))

benim beğendiğim yemek odası,tv ünitesi ve koltuk takımını almışsın
güle güle kullan

Güle güle kullan canım, koltuk takımı gerçekten çok güzelmiş, hem spor hem modern tarzda, Allah huzur versin...

Güle güle kullan canım, koltuk takımı gerçekten çok güzelmiş, hem spor hem modern tarzda, Allah huzur versin...

Amin canım inşallah, bende çok beğenerek aldım...
Tay tüyü oldu bizimkiler, geçen hafta sonu geldi mobilyalarımız.
Beklediğimizden çok daha güzel olmuşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…