Ben de sadece benim başıma geldi sanmıştım.
Kimse laf söyleyemiyor haklısın. Karışanım falan olmadı hiç. Borç da bitiyor inşallah az kaldı. Çok sıkıntı çekiyor insan ama sayılı gün değil mi geçiyor işte.
Kayınvalide ile nişan alışverişine çıkılmaz. Ben yanımda kendi annemi bile götümedim. Bu aşamada kavga eden çok insan tanıdım, duydum. Zaten şartlar da başkalarının gelmesine elvermedi.
İnşallah evliliğinde huzuru yakalarsın canım
Merhaba Kızlar,
Zorlu bir mobilya alışverişi süreci geçirdim. Ne sorunlarımız bitti, ne tartışmalarımız.
Hele birde son dakikada "bizim bütçemiz bu kadar" denildi, bizde ona göre beklentilerimizi düşürdük.
Ama yine de içime sinen, güzel mobilyalar oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz.
Eki Görüntüle 475145
Eki Görüntüle 475146 Eki Görüntüle 475147
Eki Görüntüle 475148 Eki Görüntüle 475149
Merhaba Kızlar,
Zorlu bir mobilya alışverişi süreci geçirdim. Ne sorunlarımız bitti, ne tartışmalarımız.
Hele birde son dakikada "bizim bütçemiz bu kadar" denildi, bizde ona göre beklentilerimizi düşürdük.
Ama yine de içime sinen, güzel mobilyalar oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz.
Eki Görüntüle 475145
Eki Görüntüle 475146 Eki Görüntüle 475147
Eki Görüntüle 475148 Eki Görüntüle 475149
canım hepsi çok güzel, ağız tadıyla oturun inş...
Bencede güzeller güle güle huzur mutlulukla allah kullanmayı nasip etsin
ben budak desenlere bayılıyorum senin mobilyaların da çok güzeller...zaten önemli olan sizin içinize sinmesi....bu süreçlerde sakin olmanı tavsiye ederim 14 yıllık evli biri olarak..:)))yalnız değilsin emin ol ama tatlı telaşlar bunlar...
iyi günlerde kulanın şık ve sade ayrıca renk çok kullanışlı...
hiç üzülme canım çok kullanışlı renkler seçmişsin estetik açıdanda çok güzeller ayrıca bunlara bir çok rengi uydurabilirsin halı ve perdede işin kolaylaşacak .kendi eviniz olunca daha iyilerini kendiniz alırsınız inşallah .Allah ağız tadıyla kullandırsın
çok hoş canım aldıkların güle güle otur hepsinde yatak odasını netten mi aldın canım ben de uygun fiyatlı mobilya bakıyorum da tayin olaylarından dolayı yerimiz kesinlesince daha iyi mobilya alıcam
canım bende yeni geçirdim o süreci... Zor ama güzel bir süreç. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasşo eylesin. Hepsi çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?