Benim tarzım olduğu için beğendim tabi ki. Ama tarafsız bakınca da çok hoş mobilyalar.
Bir de yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bütçemiz bu kadar derken erkek tarafının bütçesini kastettin sanırım. Bence onların bütçesi değil sizin bütçeniz konuşulsa daha iyi olurdu. Onlar yapabilecekleri katkıyı yapar üzerini siz tamamlardınız.İçine sinmeyen birşey alma hiçbir zaman.
güle güle oturun canım huzur içinde hepsini çok beğendim
Sağolasın canım, beğenmene sevindim.
Bencede, fakat karşındaki insanlar düşüncesiz olunca, öyle bir noktaya geliyorsun ki "olsun da nasıl olursa olsun, şunuda atlatalım"..
O yüzden bu yorumu aynı şekilde bende başkası için kesinlikle yapardım, fakat başa gelince farklı oluyor.
İnşallah huzurla kullanırız artık...
[ı]merhaba kızlar,
zorlu bir mobilya alışverişi süreci geçirdim. Ne sorunlarımız bitti, ne tartışmalarımız.
Hele birde son dakikada "bizim bütçemiz bu kadar" denildi, bizde ona göre beklentilerimizi düşürdük.
Ama yine de içime sinen, güzel mobilyalar oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz.
Eki Görüntüle 475145
Eki Görüntüle 475146 Eki Görüntüle 475147
Eki Görüntüle 475148 Eki Görüntüle 475149 [/ı]
seninle aynı zamanlarda aynı süreçleri yaşadık çoğu zaman, o yüzden genel olarak takip ettim ev tutmanı çeyizlerini beyaz eşyalarını derken mobilyalarını da gördük sonunda :))
hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. koltuk takımının ve yatak odanın neredeyse aynıları yakın bir arkadaşımda var. kullanışlı gördüğüm kadarıyla- evine çok sık gider gelirdim, kanepelerinde yattım çok kez gayet geniş ve rahattı- dekorasyonu da zor değil halınla perdenle çok daha göz alıcı olacaktır, boşver düşünme diğerlerini almadık diye. gayet güzel bunlar da.
hayırlı olsun tekrardan, mutluluklar :))
Benim başıma gelen geldi canım. Sağolsunlar aileler 0 katkı yaptıBiz herşeyi kendimiz beğendik aldık, kendimiz ödüyoruz.
Allah-u Teala huzur içinde oturmayı nasip etsin... Bende evleneli bir ay oldu bu telaşları çok iyi bilirim... Mobilyalar eşyalar birer araç önemli olan eşinle senin o evde mutlu huzurlu olmanız...
Allah bir yastıkta kocatsın.
Hepsi çok çok güzel.İyi günlerde oturursun inş
Güzel ve kullanışlı görünüyorlar bence de öyle ucuz olsun diye çok kötü modeller seçmemşsiniz mutlulukla kullanın.
hepsi de çok güzeller canım huzurla mutlulukla kullanırsınız inş
serilmiş hallerini de görürüz inş
bayıldım ...berden aldınız...muhteşem herşeyiyle istediğim tarzda...berjerler bıraz daha guzel olabılırmıs sadece ama harıkalar yaaa...3 lu koltuk falan
Çok güzel güle güle kullan bir an benim evim gibi hissettim aynı şeyler :) koltuk takımım hariç
Çok beğendim herşeyiniii, özellikle koltuk takımını..
gülegüle kullanın canım.
Sanırım evlilik sürecinde bunları yaşamayan yok...
Ama insan "birtek benim başıma geliyor" zannediyor.
Ben etrafımda görmediğim için, kendi başıma geliyor bir tek sanıyordum...
Neyse, Allah huzurunuzu bozmasın canım benim, varsın siz ödeyin.
En azından laf söylemeye, laf geldiğinde de cevabını vermeye yerin olur.
Ben de nişanlıma dedim biz yapsaydık herşeyi, ben bunun için mi bekledim 3 yıl diye....
Fakat o da napsın, bu kadar bekledim yapacaklar tabii ki diye inat etti.
Yoksa biz nişanlımın ailesinin keyfini beklemeseydik 2011'de evliydik.
Her şeyde bir hayır vardır elbet, inşallah bundan sonra çok sıkıntımız olmaz..
Artık alışveriş namına herşeyi bitirdik sayılır.
Zaten kayınvalidem ile bir daha hiç bir alışverişe çıkmayı düşünmüyorum, mecbur kalmadıkça...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?