Mobilyalarımızı Aldık

Benim tarzım olduğu için beğendim tabi ki. Ama tarafsız bakınca da çok hoş mobilyalar.

Bir de yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bütçemiz bu kadar derken erkek tarafının bütçesini kastettin sanırım. Bence onların bütçesi değil sizin bütçeniz konuşulsa daha iyi olurdu. Onlar yapabilecekleri katkıyı yapar üzerini siz tamamlardınız.İçine sinmeyen birşey alma hiçbir zaman.

Sağolasın canım, beğenmene sevindim.
Bencede, fakat karşındaki insanlar düşüncesiz olunca, öyle bir noktaya geliyorsun ki "olsun da nasıl olursa olsun, şunuda atlatalım"..
O yüzden bu yorumu aynı şekilde bende başkası için kesinlikle yapardım, fakat başa gelince farklı oluyor.
İnşallah huzurla kullanırız artık...

seninle aynı zamanlarda aynı süreçleri yaşadık çoğu zaman, o yüzden genel olarak takip ettim ev tutmanı çeyizlerini beyaz eşyalarını derken mobilyalarını da gördük sonunda :))

hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. koltuk takımının ve yatak odanın neredeyse aynıları yakın bir arkadaşımda var. kullanışlı gördüğüm kadarıyla- evine çok sık gider gelirdim, kanepelerinde yattım çok kez gayet geniş ve rahattı- dekorasyonu da zor değil halınla perdenle çok daha göz alıcı olacaktır, boşver düşünme diğerlerini almadık diye. gayet güzel bunlar da.

hayırlı olsun tekrardan, mutluluklar :))

Benim başıma gelen geldi canım. Sağolsunlar aileler 0 katkı yaptı Biz herşeyi kendimiz beğendik aldık, kendimiz ödüyoruz.

Allah-u Teala huzur içinde oturmayı nasip etsin... Bende evleneli bir ay oldu bu telaşları çok iyi bilirim... Mobilyalar eşyalar birer araç önemli olan eşinle senin o evde mutlu huzurlu olmanız...

Güzel ve kullanışlı görünüyorlar bence de öyle ucuz olsun diye çok kötü modeller seçmemşsiniz mutlulukla kullanın.

hepsi de çok güzeller canım huzurla mutlulukla kullanırsınız inş

serilmiş hallerini de görürüz inş

bayıldım ...berden aldınız...muhteşem herşeyiyle istediğim tarzda...berjerler bıraz daha guzel olabılırmıs sadece ama harıkalar yaaa...3 lu koltuk falan

Çok güzel güle güle kullan bir an benim evim gibi hissettim aynı şeyler :) koltuk takımım hariç

Sağolasın canım yorumun ve desteğin için, teşekkür ederim.
Aslında "niye diğerlerini almadık" derdinde değilim, maddiyatçı bir insan olmadım hiç bir zaman.
Benim için ha bu marka olmuş, ha diğer marka hiç birşey fark etmez, özünde mobilya işte.
İşimi görecek mi, görecek... Geresi teferruat.
Benim canımı sıkan herşeyi "biz alıyorsak biz beğeniriz sana susmak düşer" tavrında davranılması ve sanki biz değilde onlar evleniyormuş gibi bir tavır sergilenmesi. Ben kaynanam kadar "gelin nazı" yapmamışımdır herhalde. İnşallah ilerde kıymet bilirler, bu süreçler stresli geçiyor herkes için. O yüzden ne kafamda ne de gözümde büyütmek istemiyorum. Hayırlısı Allah'tan ne diyelim...
Ben nişanlımdan yana şanslıyım, Allah bizim mutluluğumuza gölge düşürecek sebep ve nedenlerden bizi korusun her daim...

İnşallah bakalım, bana da kullanışlı geldi mobilyalar.
Zaten bunları biz beğendik, o yüzden içime sinmeme gibi bir durumu yok.
Sadece can sıkıntılarının olması üzüyor o kadar.

Güzeller güzel, eve yerleşince çok daha güzel olacak inşallah

Çok beğendim herşeyiniii, özellikle koltuk takımını..
gülegüle kullanın canım.

Benim başıma gelen geldi canım. Sağolsunlar aileler 0 katkı yaptı Biz herşeyi kendimiz beğendik aldık, kendimiz ödüyoruz.

Sanırım evlilik sürecinde bunları yaşamayan yok...
Ama insan "birtek benim başıma geliyor" zannediyor.
Ben etrafımda görmediğim için, kendi başıma geliyor bir tek sanıyordum...

Neyse, Allah huzurunuzu bozmasın canım benim, varsın siz ödeyin.
En azından laf söylemeye, laf geldiğinde de cevabını vermeye yerin olur.
Ben de nişanlıma dedim biz yapsaydık herşeyi, ben bunun için mi bekledim 3 yıl diye....
Fakat o da napsın, bu kadar bekledim yapacaklar tabii ki diye inat etti.

Yoksa biz nişanlımın ailesinin keyfini beklemeseydik 2011'de evliydik.
Her şeyde bir hayır vardır elbet, inşallah bundan sonra çok sıkıntımız olmaz..
Artık alışveriş namına herşeyi bitirdik sayılır.
Zaten kayınvalidem ile bir daha hiç bir alışverişe çıkmayı düşünmüyorum, mecbur kalmadıkça...

Allah-u Teala huzur içinde oturmayı nasip etsin... Bende evleneli bir ay oldu bu telaşları çok iyi bilirim... Mobilyalar eşyalar birer araç önemli olan eşinle senin o evde mutlu huzurlu olmanız...

Kesinlikle katılıyorum, amin inşallah canım.
Maşallah, Allah size de sağlık huzur versin her daim ve hayırlı olsun...

Allah bir yastıkta kocatsın.

Hepsi çok çok güzel.İyi günlerde oturursun inş

Amin inşallah, Allah cümlesine huzur nasib etsin...

Güzel ve kullanışlı görünüyorlar bence de öyle ucuz olsun diye çok kötü modeller seçmemşsiniz mutlulukla kullanın.

Sağolasın canım, beğenmenize sevindim.

hepsi de çok güzeller canım huzurla mutlulukla kullanırsınız inş

serilmiş hallerini de görürüz inş

Evet, serildikten sonra mutlaka paylaşacağım.
Teşekkürler, inşallah...

bayıldım ...berden aldınız...muhteşem herşeyiyle istediğim tarzda...berjerler bıraz daha guzel olabılırmıs sadece ama harıkalar yaaa...3 lu koltuk falan

Çok sağol canım, Edirnekapı mobilyacılar çarşısının oradan aldık.
Merinos diye geçiyor.. ama merinos'un mobilyaları değil.
Kendi imalatları olması gerekiyor sanırım... Bizde çok beğendik koltukları, ama insan belli bir süre kullanmadan bilemez.
Görüntü olarak hoş ve sade...

Çok güzel güle güle kullan bir an benim evim gibi hissettim aynı şeyler :) koltuk takımım hariç

O zaman sen mobilyalarından memnunsan, bende memnun kalacağım demektir... :44:
Yemek odasını ve yatak odasını biz çok beğendik, bakalım inşallah kullandığımızda da aynı şekilde memnun kalırız...

Ben de sadece benim başıma geldi sanmıştım.
Kimse laf söyleyemiyor haklısın. Karışanım falan olmadı hiç. Borç da bitiyor inşallah az kaldı. Çok sıkıntı çekiyor insan ama sayılı gün değil mi geçiyor işte.
Kayınvalide ile nişan alışverişine çıkılmaz. Ben yanımda kendi annemi bile götümedim. Bu aşamada kavga eden çok insan tanıdım, duydum. Zaten şartlar da başkalarının gelmesine elvermedi.
İnşallah evliliğinde huzuru yakalarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…