Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

walla canım eldeki malzemeler bunlar, alışveriş şansım da yok, bunlardan birini giyicem yani

O halde şekerim beyaz pantolon üzerine ona ters bir renkte gömlek giyinebilirsin,biribirine zıt olursa daha şık duruyor.Mesela beyaz pantolona kırmızı gömlek gibi.
Gideceğin iş görüşmesindeki pozisyonun ne olucak canım?Buda önemli tabi..

daha önce ik da çalıştığım için sana tavsiyede bulunmak istiyorum
resimlerini göremedim ama sade ve bakımlı ol
çok makyaj olmasın kıyafetlerin abartı yada eteğin dizin çok üztünde olmasın
klasik ceket pantolon az topuklu yada düz bir ayakkabı içine gömlek
başarılara.s.

canım bi kimya firmasına gidicem görüşme için aslında çağırdıkları pozisyon yönetici asistanı ama ben kimyagerim, ar-ge labaratuvarlarında çalışmayı talep edicem

mor gömlek ve siyah pantolon bence uygun.
siyah pantolonla kırmızı bluzu da giyebilirsin.
etekler yakışmış ama dizüstü etek ilk görüşmede uygun bulunmayabilir(iş ve işe alım yapacak kişi hakkında bilgim yok.eğer prezentabl olmanın önemi varsa etek olabilir.)

hepsi güzel amabence canım iş görüşmesine giderken siyah pantolon siyah bady ve üstüne yakası açık krem rengi gibi bi gömlek giymişsin kaçıncı resim bilemicem şimdi..onu giy çok şık durmuş..

Ben iş görüşmeleriyle ilgili bi seminere katılmıştım. Renklerle ilgili şunu söyleyebilirim. Mor, pembe giyilmezmiş, basit gösterirmiş. Kahve rengi sıkıcı.. Yeşil, mavi, ferahlık,güven verir. siyah , beyaz ciddiyet vs . tarzı etkiler yaratır diye hatırlıorum. Bir de fazla takı takılmaz(yani kocaman küpeler vs.), aşırı makyaj yapılmaz. Saçlar derli, toplu olmalı. Yani görüşme yaptığın kişinin dikkatini dağıtmamalısın. Ben genelde mor ve pembeden hep uzak durdum. Buarada resimlere baktım da bence siyah pantolon ama üstüne başka bir resimdeki siyah badi beyaz ceket yerimseniben hayırlı olur inşallah, bol şans..

açıkcası ben siyah ve beyaz olunca çok sekreter havasında görünüyo ya da koro da şarkı söyliycekmiş gibi kaydirigubbakcemile3

ya beyaz etek siyah badi ve beyaz ceket çok harika görünüyor..ne çok sade ne çok abartılı..hem yaz gününde de en iyi beyaz gider zaten..

ya beyaz etek siyah badi ve beyaz ceket çok harika görünüyor..ne çok sade ne çok abartılı..hem yaz gününde de en iyi beyaz gider zaten..

bence de öyle ama benden başka kimse beyazla iş görüşmesine gidilir düşüncesinde değil senağlama
çok canım sıkıldı ya ne giyceğime bi türlü karar veremiyorum senağlama

beyaz ceketim içine mavi straples body+siyah pant+mavi ayakkabı nasıl olur?

canım bak bence etek gıyme.eteklerının boyu iş görüşmesi için uygun boyda degıl.bence pantolon üzerine şık bır bluz gıyebılırsın.öyle fazla makjaj ve takıda takma derim.hadi allah işini rastgetırsın.elbıseleri inceleyıp tekrar yorum yapıcam

canımcım bence sıyah pantalon uzerıne sıyah straplez bady ve kırmızı gomlegını gıyebılırsın altına sıyah ayakkabı hoş ama sade bı makyajla supper olursun.benım fıkrım bu ıns. yrd olabılmısımdır

canım ben en uygun beyaz etek,beyaz ceketli olanı gördüm..diğerleri daha basit gibi geldi..

merhaba ben167 boyunda 69 kilo ağırlığındayım yaşım42 bana netür kıyafetler önerirsiniz spor ve sade modelleri seviyorum.

merhaba öncelikle yanlız sadece kilonla değilde vücut şeklinide bilmem gerekiyor o zaman sana en yakışıcak modelleri söyleyebilirim daha ayrıntılı açıklarsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…