Çağla hanımın kombinlerini bende çok beğeniyorum gerçekten.
Çağla kim?Kadındaki fizik,güzellik ve zerafet tartışılmaz derecede güzel. E kadın da fiziğini tanıyor,gerçekten harika giyiniyor.
bence evlenmeyi bir kez daha düşünün.
bu tür ortamlar ileride de olacak ve siz belki yine benzer durumlar yaşayacaksınız.
sizin tercihlerinize saygı duymayı öğrenmeli ve beğenmediği birşey varsa güzel bir dille söyleyebilmeli, sizi zorlamamalı
ben de beğenmedim beyaz elbiseyi ama tarz göreceli birşeydir herkes aynı şeyi sevmeyebilir. siyah olan da çok iddialı, herkes size (pardon poponuza) bakınca nasıl mutlu olacak anlayamadım
sizden utanmasini gerektirecek birşey yok, ha toplum içinde konuşmayı yada nasıl davranacağınızi bilemiyor olsanız belki.
ne olursa olsun tavrı çok çok abartı ve gereksiz.
peki ilişkiniz boyunca tarzınızı az çok görmüştür şimdiye kadar nasıl karışmadı çok enteresan
Davet için(ki erkek arkadaşınızın özenmeniz istediği bir davet) beyaz plaj elbisesini almak nasıl aklınıza geldi acaba? Bir de altın nasıl bir ayakkabı giydiniz?
Kiz yok cok cirkin vallahaBeyaz altina parmak arasi terlik gider bence:)
Evet o.Çağla kim?
Sahte psikolog olan soyşıl mam mı?
Ucuz bi goruntusu var dimi: ( bunla markete gidilir bence terlikle ya da gezmeye yaz mevsiminde.. topukluda kotu babette altina. All star giy daa iyiKiz yok cok cirkin vallahakeske al tarafini keseydi müthis olurdu ...
peki bu kez neden karışmasına izin verdinizKarışamaz
Bulunduğum ilin çarşısına gittim, kısıtlı zamanda uygun fiyata bunu bulabildim. Altına Mersindeyken Gabbiani diye bir mağazadan aldığım gösterişli bir sandalet giydim. Sevgilim kısa olduğu için topuklu giymek istemedim.
EveeetUcuz bi goruntusu var dimi: ( bunla markete gidilir bence terlikle ya da gezmeye yaz mevsiminde.. topukluda kotu babette altina. All star giy daa iyi
Keske buraya oncesinden sorsaymis. Yani gerci konu sahibinin fizigini bilmiyoruzki.. fazlaligi var mi? Varsa nerde var.. boyu kac? Bilenler yardim ederdi belki. Olan olmus artikEveeetyani google cocktail elbisesi yazsaydi zaten kisa elbiseler geliyor...
Elbisenin dekoltesi aşırı. Erkek arkadaşım benden onu giymemi istese sanırım devam etmezdim.Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Ten rengi kumaş mı varmışşu elbisenin içinde ten rengi kumaşı olduğunu anlamayacak kadar olaydan uzak olup abuk subuk ithamlar yapılmış birde.
konu sahibesinin siniri bozulmasa eğlenceli konu oldu aslında:)
Aynen... geyik sohbetine cevirmemek icin kendimi zor tutuyorum. Ban yicemKeske buraya oncesinden sorsaymis. Yani gerci konu sahibinin fizigini bilmiyoruzki.. fazlaligi var mi? Varsa nerde var.. boyu kac? Bilenler yardim ederdi belki. Olan olmus artik
Altinda ten renginde astarrr var amaa dekolte yokkiElbisenin dekoltesi aşırı. Erkek arkadaşım benden onu giymemi istese sanırım devam etmezdim.
Donup dolasip muhabbet ayni yere baglaniyi zaten baksana:) bay canim bay gene gel:)Aynen... geyik sohbetine cevirmemek icin kendimi zor tutuyorum. Ban yicemhadi bana bye
şu elbisenin içinde ten rengi kumaşı olduğunu anlamayacak kadar olaydan uzak olup abuk subuk ithamlar yapılmış birde.
konu sahibesinin siniri bozulmasa eğlenceli konu oldu aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?