Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Karışamaz
Davet için(ki erkek arkadaşınızın özenmeniz istediği bir davet) beyaz plaj elbisesini almak nasıl aklınıza geldi acaba? Bir de altın nasıl bir ayakkabı giydiniz?

Bulunduğum ilin çarşısına gittim, kısıtlı zamanda uygun fiyata bunu bulabildim. Altına Mersindeyken Gabbiani diye bir mağazadan aldığım gösterişli bir sandalet giydim. Sevgilim kısa olduğu için topuklu giymek istemedim.

peki bu kez neden karışmasına izin verdiniz

Herkes elbise astarına takılmış, bence ikisi de kötü. Daha şık çok fazla elbise var uygun fiyata. Kokteyl onun için önemliyse takılmış olabilir anlarım ama üslubu çok kötü sizinle nasıl böyle konuşabiliyor ve neden herkesin size bakmasını istiyor, sizinle hava atmak istiyor resmen. Bir düşünün bence bunu

Eveeet yani google cocktail elbisesi yazsaydi zaten kisa elbiseler geliyor...
Keske buraya oncesinden sorsaymis. Yani gerci konu sahibinin fizigini bilmiyoruzki.. fazlaligi var mi? Varsa nerde var.. boyu kac? Bilenler yardim ederdi belki. Olan olmus artik

Elbisenin dekoltesi aşırı. Erkek arkadaşım benden onu giymemi istese sanırım devam etmezdim.

şu elbisenin içinde ten rengi kumaşı olduğunu anlamayacak kadar olaydan uzak olup abuk subuk ithamlar yapılmış birde.
konu sahibesinin siniri bozulmasa eğlenceli konu oldu aslında:)
Ten rengi kumaş mı varmış
Ay ben şok

Konu sahibi elbise sayesinde sevgilinizin yeri geldiğinde ne kadar kabalaşabildiğini görmüşsünüz işte

Siyah olanın ten rengi kısmı anladığım kadarıyla transparan değil altında ten rengi kumaş var dekolteli vs değil yani. Siyah da gerçekten biraz taşralı elbisesi. Yani kokteylin segmentini bilmiyorum ama erkek arkadaşınız elbiseyi beğenmemekte biraz haklı. Ama tepkisi oldukça abartılı

Gerçekçi yorum istediğiniz için söylüyorum seçtiğiniz elbisenin etek kısmındaki detay gerçekten çirkin

Ama onun giymenizi istediği elbise de Türkiye de çoğunluğun ancak gecelik olarak kullanabileceği bir şey sanırım

Karısına/sevgilisine insan bunu nasıl giydirirciler gelmiş yine. Noluyo yani giydirince? Kısa elbise giyen kadınların eşlerinin eksiği mi var?

Giyilen elbiseye kişi karar verir, burada tepki gösterilecek şey elbisenin kısa/dekolteli olması değil adamın şunu giy diye saçmalaması olmalı.

Beyaz kötü, siyah abartı.

Beyaz olanı beğenmedim. Kokteyle değil plaja giyilecek elbise gibi duruyor.

Ama siyah olan da fazla dekolte, beyefendi teşhirciliği seviyor sanırım.

Ay modern olcam diye herkes siyah elbiseyi beğenme yarışına girmiş. Poposu gözüküyo veya gözüküyomuş gibi ne fark eder. Her türlü dikkat çekici ve çirkin duruyor. O dekolte yanda olur göğüste olur dırtta olur amenna. Popo da dekolte mi olur. Sıradan insanların giyebileceği bi elbise değil kesinlikle, bence! Başlarım modasına da dötü gözüküyo elbiseden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…