konuyu tartışmaya açık tutmanız da karışması anlamına geliyorvermedim, ben gene istediğimi giydim. sorunda burdan çıkıyor ya zaten.
Yani hay allah razı olsunAbla sen feyk misin
O siyah elbise kıçını açıkta bırakıyor farkında mısın
Nişamlın ya ılık ya g.vat seni teşhir etmekten hoşlanıyor?!
Aaaa gercekten mi? Ne guzel olur ama bence zevkli bir meslek.. :)) ve aynen vucuda da uygun giyinmek gerek kesinlikle..Bilmiyo anlamiyo demekki yol gostermen gerekiyo demek. Herkes herseyden anlamazki.. giyinme iside zevk ve bu isten anlamayla birlesince guzel birseyler cikar. Guzel parca dogru vucut hepsi bu aslinda..ahh ben hep modaci olmak istiyordum aslinda : ( kismet olmadi mne yazikki. Ilerde hobi olarak kismetse
Zevkler tartisilmaz deniyoda:) bak baya herkes vicir vicir:)bir iki kişi çıktı tek tük. Anlaşılan bundan sonra fikir sorulacak sağa sola.
Bunu demeye gelmiştim bende2016dan beri sevgilisiniz nasil 3 yil oldu
Nerden bi action cikacak diye bekliyodum konu sahibiyle ilgili :)) ne akillisiniz sizler yaa:)2016dan beri sevgilisiniz nasil 3 yil oldu
Evet socialmom adlı instagram kullanıcısı. Bayadır kendisini takip etmiyordum hakkında dedikodular çıkmış. Sosyoloji mezunu imiş ama psikolog olarak nasıl tanıttıysa bilmiyorum.Çağla kim?
Sahte psikolog olan soyşıl mam mı?
Reklamin iyisi kotusu olmaz demisler hala neden takip ediyolar o kadar yalandan sonra hayret ediyorum. Ha guzel bi kadin mi:) kesinlikle evet:)Evet socialmom adlı instagram kullanıcısı. Bayadır kendisini takip etmiyordum hakkında dedikodular çıkmış. Sosyoloji mezunu imiş ama psikolog olarak nasıl tanıttıysa bilmiyorum.
Konu nasıl ona geldi yaReklamin iyisi kotusu olmaz demisler hala neden takip ediyolar o kadar yalandan sonra hayret ediyorum. Ha guzel bi kadin mi:) kesinlikle evet:)
Ben takibi seneler önce bıraktım ama bazen çıkıyor keşfetime bakıyorum. Güzel kesinlikle.Reklamin iyisi kotusu olmaz demisler hala neden takip ediyolar o kadar yalandan sonra hayret ediyorum. Ha guzel bi kadin mi:) kesinlikle evet:)
Haha caglanin elbisesi guzel dedi biri:) hangi cagla filan derken ole geldi konu:)) evet cocuklarida guzel kendide eside masallah, Allah bozmasin daha iyi olsunda.. milletide aptal yerine koymasa iyiydiKonu nasıl ona geldi ya
Bende takip ediyorum bu arada çocukları güzel çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?