Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

vermedim, ben gene istediğimi giydim. sorunda burdan çıkıyor ya zaten.
konuyu tartışmaya açık tutmanız da karışması anlamına geliyor
karışamasaydı böyle bir konu açmazdınız
bence alttan almayın, tavırlarını gözden geçirsin

Abla sen feyk misin
O siyah elbise kıçını açıkta bırakıyor farkında mısın
Nişamlın ya ılık ya g.vat seni teşhir etmekten hoşlanıyor?!
Yani hay allah razı olsun nihayet duygularıma tercüman yorum
Ben ağır olmasından daha yumuşak yazdım zor tuttum kendimi

Beyaz elbise gercekten inanilmaz kotu, asla bir kokteyl elbisesi degil. Yaz aksamlarinda aksam yemegi icin (belki) olabilir maksimum (bence o da olmaz ama neyse)

Siyah elbisenin dantel kisminda ten rengi astar var muhtemelen, yani kimsenin bir yeri gorunmuyor diye tahmin ediyorum. Astar yoksa ben giyemem o kadar dekolte ama astar varsa ennnnfes bir kokteyl elbisesi

Beyaz hiç olmamış.
Siyah elbise de, poponuz Irina shayk gibi çıkık ve yuvarlak değilse abartılı bir elbise değil.
Yalnız siyah elbise önden pek munis, hanımefendi ; arkadan tam bir ...Olayyyy. Arkası sağlam olan giysin, helal olsun diyelim.

Aaaa gercekten mi? Ne guzel olur ama bence zevkli bir meslek.. :)) ve aynen vucuda da uygun giyinmek gerek kesinlikle..

Beyaz çok kötü bence hiçbir yerde giyilmez
Siyah ise ünlü falan değilseniz galaya açılışa falan gitmiyorsanız türkiyede giyilmez

Evet socialmom adlı instagram kullanıcısı. Bayadır kendisini takip etmiyordum hakkında dedikodular çıkmış. Sosyoloji mezunu imiş ama psikolog olarak nasıl tanıttıysa bilmiyorum.
Reklamin iyisi kotusu olmaz demisler hala neden takip ediyolar o kadar yalandan sonra hayret ediyorum. Ha guzel bi kadin mi:) kesinlikle evet:)

Konu nasıl ona geldi ya
Bende takip ediyorum bu arada çocukları güzel çünkü
Haha caglanin elbisesi guzel dedi biri:) hangi cagla filan derken ole geldi konu:)) evet cocuklarida guzel kendide eside masallah, Allah bozmasin daha iyi olsunda.. milletide aptal yerine koymasa iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…