Öyle mii dekolte sandım.Altinda ten renginde astarrr var amaa dekolte yokki
ilk yorumda belirttim konu sahibinin 3 yillik sevgilisi siyahi ornek vermesi uç olmus evet. cunku onu taniyor olmasi gerekirdi..ama zevk meselesi bunlar.. yani biri sizin normal gordugunuz degerler gibi degilse onu sapkinlikla vs suclayamazsiniz. yada evlenme bak evlenirsen bosanirsiniz diyemezsiniz. cok alakasiz durumlar..
erkek kadinin dekolteli bir elbise giymesini istedi diye teshirci olmaz, zevkidir begeniyordur cok yakistirir vs... fantezi dunyasina falan gecis yapmak cok fuzuli.
Beyazdaki detayida yeni goruyorum: ( lenslerin uzerine bide gozluk alayim en iyisi: (
Bi gozlukte sana ismarlayim hayatim :))Ne var ki beyazda detay bende göremedim sanirim
Bi gozlukte sana ismarlayim hayatim :))
Altta T seklinde sanirim bi detay var bak bi yakinlastirip
vermedim, ben gene istediğimi giydim. sorunda burdan çıkıyor ya zaten.peki bu kez neden karışmasına izin verdiniz
:))) begendim diyen cikmadiki zaten, uzuldum konu sahibine aslindagördüm simdi. Cok kötü bi elbise hic begenmedim
bir iki kişi çıktı tek tük. Anlaşılan bundan sonra fikir sorulacak sağa sola.:))) begendim diyen cikmadiki zaten, uzuldum konu sahibine aslinda
Bende üzüldüm morali zaten bozuktu,simdi daha da beter oldu. Bende esimden böyle konularda cok muzdaribim ama taşralı falan demiyorum ona hadi alisverise gidelim x in nişanına sunu giy bilmemkimin partisine sunu alalim vs diye:))) begendim diyen cikmadiki zaten, uzuldum konu sahibine aslinda
Bilmiyo anlamiyo demekki yol gostermen gerekiyo demek. Herkes herseyden anlamazki.. giyinme iside zevk ve bu isten anlamayla birlesince guzel birseyler cikar. Guzel parca dogru vucut hepsi bu aslinda..ahh ben hep modaci olmak istiyordum aslinda : ( kismet olmadi mne yazikki. Ilerde hobi olarak kismetseBende üzüldüm morali zaten bozuktu,simdi daha da beter oldu. Bende esimden böyle konularda cok muzdaribim ama taşralı falan demiyorum ona hadi alisverise gidelim x in nişanına sunu giy bilmemkimin partisine sunu alalim vs diye
Yoksa o baskili tshortler uzerine yapışacakonlarla her yere gider. Abartmiyorum (ben olmasam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?