Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Elbiseniz alınmayın ama berbat , sevgilinizin seçtiği iğrenç derece gt açıkta orta yolu bulamadınız

Beyaz elbise dantelli masa örtülerine benziyor. Siyah ise .. ımm çok iddialı ya o ne öyle demezler mi adama.

Beyazdaki detayida yeni goruyorum: ( lenslerin uzerine bide gozluk alayim en iyisi: (

Beyaz olan güzel değil aama Siyah olan elbiseyi giyebileceğiniz nasıl bir davete katıldınız ki bilemedim

Beyaz olan gerçekten kötü. Ölsem giymem
Siyah fazla iddali.
Ikisinin ortası iyi olur

Farkında mısınız bi elbise tercihi yüzünden demediği kalmamış.arkadaşı onu olduğu gibi değil değiştirmek istiyor.
Ki birisi evlenme dedi diye kimse vazgeçecek değil ben kendimce yorumumu yaptım.size uyar uymaz o ayrı.
Bi erkek şık giyinmesini isteyebilir ama eşi ya da sevgisinin herkesin dikkatini çekecek şekilde giyinmesini istemesi bence anormal.
Bu tarz kıyafeti giyen kadjna erkekler aa çok modern kesimi çok iyi modacı bilmem ne ruhunu yansıtmış diye bakmayacak elbette seksi bi kadın olarak görecekler.
Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama ben de bu şekilde düşünüyorum

:))) begendim diyen cikmadiki zaten, uzuldum konu sahibine aslinda
Bende üzüldüm morali zaten bozuktu,simdi daha da beter oldu. Bende esimden böyle konularda cok muzdaribim ama taşralı falan demiyorum ona hadi alisverise gidelim x in nişanına sunu giy bilmemkimin partisine sunu alalim vs diye
Yoksa o baskili tshortler uzerine yapışacak onlarla her yere gider. Abartmiyorum (ben olmasam)

Beyaz elbise kokteyl için basit kalmış. Siyah olan da hollywood galasından sanırım aşırı o da. Size tavsiyem o adamdan koşarak uzaklaşın. Sizden bir kıyafet yüzünden utanan bir adamla ömür boyu uğraşırsınız. Bakın bir elbise attım hem açık değil hem de şık.

Eklentiler

• IMG_20180805_230649.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 173
Giydiginiz elbisenin kesimi gercekten guzel degil.
Normalde beyaz elbise hastasiyim, bi dolu elbisem vardir farkli model, sectiginiz elbiseyi ben asla tercih etmezdim, davette tercih edilecek bir elbise degil.
Siyah elbise de cok ucuz, basit hava katar insana, hic guzel degil, hayatta yanindan gececegim bi elbise turu degil.
Bosuna kavga etmissiniz, iki elbisede fena sonucta.

Bilmiyo anlamiyo demekki yol gostermen gerekiyo demek. Herkes herseyden anlamazki.. giyinme iside zevk ve bu isten anlamayla birlesince guzel birseyler cikar. Guzel parca dogru vucut hepsi bu aslinda..ahh ben hep modaci olmak istiyordum aslinda : ( kismet olmadi mne yazikki. Ilerde hobi olarak kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…