Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Iyi de bu elbise transparan diil ki
Transparan degil evet ama transparan algisi olusturuyor. Transparan olup olmadigini anlamak icin herkes cok dikkatli bakacak. Ve ben dikkatlerin "bu şekilde" popoya cekilmesini şık bulmuyorum. Insan giyinirken begenilme kaygisi taşımalı evet ama poposuna falan baktirma kaygisi tasimamali. Yani neden insanlar uzun uzun popoma baksin ki? " Ya o transparan mi degil mi" falan derken baya baya bakacak erkekler. Tabi bakarken tek dusundukleri bu olmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz.

Valla colin elbiseye bakarken inan aklima bile gelmedi bu dediklerin :)
Ya ben cok yuzeysel dusunuyorum bu konuda yada sen cok ince detayli dusunuyorsun

ilk yorumda belirttim konu sahibinin 3 yillik sevgilisi siyahi ornek vermesi uç olmus evet. cunku onu taniyor olmasi gerekirdi..ama zevk meselesi bunlar.. yani biri sizin normal gordugunuz degerler gibi degilse onu sapkinlikla vs suclayamazsiniz. yada evlenme bak evlenirsen bosanirsiniz diyemezsiniz. cok alakasiz durumlar..
erkek kadinin dekolteli bir elbise giymesini istedi diye teshirci olmaz, zevkidir begeniyordur cok yakistirir vs... fantezi dunyasina falan gecis yapmak cok fuzuli.

Ee sevdigimiz elbiseyi giymeyelim mi vay bakarlar diye

İki elbiseden çok daha güzel çok daha klas elbiseler var. Ne sizin zevkiniz ne de nişanlınızın zevk-i yokmuş. İkiniz içinde önemliyse bu konuda destek alabilirsiniz.

Bir elbiseyi beğeniyorsam giyerim. Onu giydiğimde, insanların bakarken ne düşündükleri çok da umrumda olmaz. Bunu umursayanlara da saygı duyarım.

bence evlenmeyi bir kez daha düşünün.
bu tür ortamlar ileride de olacak ve siz belki yine benzer durumlar yaşayacaksınız.
sizin tercihlerinize saygı duymayı öğrenmeli ve beğenmediği birşey varsa güzel bir dille söyleyebilmeli, sizi zorlamamalı
ben de beğenmedim beyaz elbiseyi ama tarz göreceli birşeydir herkes aynı şeyi sevmeyebilir. siyah olan da çok iddialı, herkes size (pardon poponuza) bakınca nasıl mutlu olacak anlayamadım
sizden utanmasini gerektirecek birşey yok, ha toplum içinde konuşmayı yada nasıl davranacağınızi bilemiyor olsanız belki.
ne olursa olsun tavrı çok çok abartı ve gereksiz.
peki ilişkiniz boyunca tarzınızı az çok görmüştür şimdiye kadar nasıl karışmadı çok enteresan

Davet için(ki erkek arkadaşınızın özenmeniz istediği bir davet) beyaz plaj elbisesini almak nasıl aklınıza geldi acaba? Bir de altın nasıl bir ayakkabı giydiniz?

Beyaz elbise cidden kotu,tasrali isi,demode. Tabii ki siyah elbise benim bildigim kadariyla Turkiyede giyilmez kolay kolay. Hani unlu falansaniz olur da. Normal insana gore degil pek.

Aslinda onemli olan elbise de degil,nisanlinizin kaba bir adam olmasi.

Ay canim kusura bakma ana o beyaz elbise cidden cok cirkin siyah elbisede birse gözükmüyor icinde ten renginde astari var galiba aralarinda dünyalar var ve bende siyahi tercih ederdim :)

Ay canim kusura bakma ana o beyaz elbise cidden cok cirkin siyah elbisede birse gözükmüyor icinde ten renginde astari var galiba aralarinda dünyalar var ve bende siyahi tercih ederdim :)
Beyaz altina parmak arasi terlik gider bence:)

Anlamadigim sey madem sevgiliniz icin bu davet bu derece önem arz ediyordu oncesinde hic mi sormadi size "ne giyeceksin" tarzi bi soru? Ne kadar meraksiz insanlar var. Ben olsam 7161638 tane fotografini isterdim kiyafetin. Veya sorardim ne aldin, ne giymeyi dusunuyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…