Ben alistim burda artik umursamiyorum :)Topa tutulman gonlum razi gelmedi, kostum hemenDuygularimiz karsilikli
Transparan degil evet ama transparan algisi olusturuyor. Transparan olup olmadigini anlamak icin herkes cok dikkatli bakacak. Ve ben dikkatlerin "bu şekilde" popoya cekilmesini şık bulmuyorum. Insan giyinirken begenilme kaygisi taşımalı evet ama poposuna falan baktirma kaygisi tasimamali. Yani neden insanlar uzun uzun popoma baksin ki? " Ya o transparan mi degil mi" falan derken baya baya bakacak erkekler. Tabi bakarken tek dusundukleri bu olmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz.Iyi de bu elbise transparan diil ki
Yalnız irina shayk mış oGogus dekoltesi yokmus.. ama alt tarafi dar ya gobek popo kotu durmus bu kizda. Belki daha zayif biri giyse guzel dururdu
Konu sahibi mi sandinizki:))Yalnız irina shayk mış o
Valla colin elbiseye bakarken inan aklima bile gelmedi bu dediklerin :)Transparan degil evet ama transparan algisi olusturuyor. Transparan olup olmadigini anlamak icin herkes cok dikkatli bakacak. Ve ben dikkatlerin "bu şekilde" popoya cekilmesini şık bulmuyorum. Insan giyinirken begenilme kaygisi taşımalı evet ama poposuna falan baktirma kaygisi tasimamali. Yani neden insanlar uzun uzun popoma baksin ki? " Ya o transparan mi degil mi" falan derken baya baya bakacak erkekler. Tabi bakarken tek dusundukleri bu olmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz.
İrina yı beğenmemeniz garip geldi :) ama zevkler işteKonu sahibi mi sandinizki:))
Kotu durmus bence.. her kiyafet herkese gitmiyorki, unlulerde sacmaliyo bazen
ilk yorumda belirttim konu sahibinin 3 yillik sevgilisi siyahi ornek vermesi uç olmus evet. cunku onu taniyor olmasi gerekirdi..ama zevk meselesi bunlar.. yani biri sizin normal gordugunuz degerler gibi degilse onu sapkinlikla vs suclayamazsiniz. yada evlenme bak evlenirsen bosanirsiniz diyemezsiniz. cok alakasiz durumlar..Bayan yazmış önerdiği sitelerdeki hep dekolteli bilmem ne tarz diye.
Siz bi erkeğin yanındaki bahan için bu kadar açık giyinmesini normal karşılayın bana normal gelmedi.arkadaşı baya baya açık giyinmesini istiyor bu mu normal?
Ee sevdigimiz elbiseyi giymeyelim mi vay bakarlar diyeTransparan degil evet ama transparan algisi olusturuyor. Transparan olup olmadigini anlamak icin herkes cok dikkatli bakacak. Ve ben dikkatlerin "bu şekilde" popoya cekilmesini şık bulmuyorum. Insan giyinirken begenilme kaygisi taşımalı evet ama poposuna falan baktirma kaygisi tasimamali. Yani neden insanlar uzun uzun popoma baksin ki? " Ya o transparan mi degil mi" falan derken baya baya bakacak erkekler. Tabi bakarken tek dusundukleri bu olmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz.
Gobegi cikmamis mi:) ben mi yanlis goruyorum?? Yoksa guzel kadin ama uzerine olmamis elbise bence..İrina yı beğenmemeniz garip geldi :) ama zevkler işte
Bir elbiseyi beğeniyorsam giyerim. Onu giydiğimde, insanların bakarken ne düşündükleri çok da umrumda olmaz. Bunu umursayanlara da saygı duyarım.Transparan degil evet ama transparan algisi olusturuyor. Transparan olup olmadigini anlamak icin herkes cok dikkatli bakacak. Ve ben dikkatlerin "bu şekilde" popoya cekilmesini şık bulmuyorum. Insan giyinirken begenilme kaygisi taşımalı evet ama poposuna falan baktirma kaygisi tasimamali. Yani neden insanlar uzun uzun popoma baksin ki? " Ya o transparan mi degil mi" falan derken baya baya bakacak erkekler. Tabi bakarken tek dusundukleri bu olmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz.
bence evlenmeyi bir kez daha düşünün.Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Hayir ten renginde astari var galibakokteylin temasina baglida o siyah elbiseyi esim yabanci o bile giymemi istemez g.t gözüküyor resmen
Beyaz altina parmak arasi terlik gider bence:)Ay canim kusura bakma ana o beyaz elbise cidden cok cirkinsiyah elbisede birse gözükmüyor icinde ten renginde astari var galiba aralarinda dünyalar var ve bende siyahi tercih ederdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?