Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Sevgiliniz size bu davete önem verdiğini de güzelce anlatmış. Niye o kıyafeti seçtiniz ki? Bir mağazaya gidip nasıl bir yerde giymek istediğinizi söyleseniz kimse size bu sekil bir kıyafeti önermez. Daha çok sahil kenarında açık ayakkabılarla giyilecek elbise modeli bu.
Bence siz çok hafife almışsınız, madem sevgiliniz önem veriyor siz de önemseseydiniz keşke.

Elbiselerden yola çıkmadan filrimi beyan etmek istiyorum anladığım kadarıyla sevgiliniz Onun yanında giydiğiniz elbisede kadınsı ve sexy olmanızı istiyor. Herkesin gözü sizde olsun istiyor. Sınırları zorla demek istemiş ama ne kadar sağlıklı bi düşünce Allah bilir.

Öyle modadan, kokteyl giyiminden vs çok anlamam. Kırılmayın ama beyaz elbiseniz güzel değil. Siyah elbise; hoş seksi şık. Ama fazla cüretkar. Bu kadarına da gerek yok.
Eğer sevgiliniz ile ciddi dusunuyorsaniz; orta yolu bulmaya çalışın. Birbirinizi anlamaya çalışın, kırmadan kırılmadan.

Fotodaki sen misin

Öfff ne kadar çifte standart kokan bir yere dönüştü burası ya.

Eğer bu adam size ne biçim giyiniyorsun, kapalı giy biraz diye söylenseydi buradaki birçok insan açardı ağzını yumardı gözünü. Ama adam tam tersini söyleyince, iğrenç bir üslupla söyleniyor olsa bile, hiç üstünde durulmuyor.

Eskiden bu forumu severdim ama son zamanlarda iyice tadı kaçtı. Çifte standartlar, olay kendisiyle ilgili olmamasına rağmen kendini anlatıp duran üyeler, samimiyetsiz cevaplar, farklı düşünenlere linç girişimi falan. Gittikçe kalite düşüyor.

Evet konu sahibi beyaz elbise berbat ama nişanlınızın üslubu daha da berbat. Allah kolaylık versin.

Kusura bakmayın ama beyaz elbise gerçekten çok kötü. Herhangi bir davette giyilebilecek bir elbise değil.

Sadece ilk sayfadaki yorumlara baktım, herkes siyah elbiseye çok açık demiş ama o dantelin altında ten rengi astar yok mu zaten? Kadının bir yeri açıkta değil yani.
Siyah elbise bence hoş. O astarları genelde koyu renk yaptıkları için buğday tenli kadınlara çok yakışıyor.

Tam olarak nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum ama sevgilinizin kastettiği şey sanırım "klas olmak". Üslubu hoş değil ama her insan girdiği ortamda yanındaki kişiyle de değerlendirilir. Onun için önemli bir davetse gerilmiş olabilir. Bu şekilde tepki vermek yerine "hadi beraber elbise bakalım" diye sizinle alışverişe gelip fikir beyan edebilirdi.

Ben suraya takildim sevgilim bana o kiyafeti giydirecek ve bnm vucudumla arkadaslarina hava atacak ve koltuklarini kabartcaksa ben o adami bugun birakirim bence cok ego sahibi gosteris budalasi bir insan diye dusunuyorum evlendiginizde olacaklarida dusunemiyorum..

Siyah olan elbise güzelmiş. Popo kısmında dekolte yok aslında orada kumaş var. Sanırım yanlış anlaşılmış. Ben de dikkatli bakınca fark ettim. Kokteyl için uygun buldum.

Beyaz olan ise gerçekten fe-la-ket. Demode, çirkin bir elbise. Kokteyl için hiç uygun değil. Düğüne bile giyilse elle tutulur tarafı yok.

Sizin duruma gelecek olursak adam başına geleceği anlamış olabilir. Onun yerinde olsam sizi kırmadan elbise hediye ederdim. Bu daha nazik bir davranış olurdu.

Size tavsiyem gittiğiniz yerde çalışanlara danışmanız. Aşırı pahalı olmasın ama en azından uygun seçimlerde bulunursunuz. İnternetten de araştırabilirdiniz nerede ne giyebilirim diye. Biraz daha dikkatli olun.

Aynen ya, ten rengi kumaş olunca çok farklı oluyor sanki. Dediğin gibi olay transparan algısı yaratmak transparan olmasa bile. Bence çok ucuz ve kalitesiz bir görünüme sahip bir elbise.

Nerden bi action cikacak diye bekliyodum konu sahibiyle ilgili :)) ne akillisiniz sizler yaa:)

2018 in sonuna geldik nerdeyse, hesap oledir belki:))
Butun konulari bi garip zaten kimseye fake demeyi sevmem diyenlere de uyuz olurum ama konulardan cidden akıyor yani sahtelik:)

Butun konulari bi garip zaten kimseye fake demeyi sevmem diyenlere de uyuz olurum ama konulardan cidden akıyor yani sahtelik:)
Bosu bosuna mi millet birbirine girdi: ( biri birinin kocasina laf atar oteki baska seye..olan bize oluyo yaaa

Bu elbisede ten rengi kumasi nasil farkettiniz? Herkes de ten rengi kumas var demis. Biri bana hangi detaydan farkettiklerini yazabilir mi? Cunku ben bu elbisede ten rengi kumas ya da astar falan goremedim. Olabilecegine de ihtimal vermiyorum. Kadin unlu bir model ya. Daha once cok defa bundan daha transparan elbiseler giyinmis biri. Neden bu elbisede ten rengi kumas tercih etsin ki???

Dikkatli bakarsan ön tarafındada var transparandan ve çok belli ten rengi kumas oldugu bide arkadan uç kısmında bacak dümdüz olmadıgından az bişey tene degmemiş görünüor gene aynı şekl
Düzenleme tekrar baktım sırtının aşagısı sag taraf hafif havada kalmıs tene temas etmeden gene ten rengi oldugu görünüyor

Aktif uye olmasa konu sahte diyecektim.
Gercekten nisanliniz siyah elbiseyi mi giyin dedi ? Ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…