- 29 Mayıs 2013
- 2.880
- 5.045
- 358
Fotodaki sen misinNişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Aynen ya, ten rengi kumaş olunca çok farklı oluyor sanki. Dediğin gibi olay transparan algısı yaratmak transparan olmasa bile. Bence çok ucuz ve kalitesiz bir görünüme sahip bir elbise.Düzeltmem zira bakınca burdan dekolteymiş gibi görünüyor
Böyle elbiselerin amacı da zaten dekolte görüntüsü, hissi yaratmak
İnsan sevgilisini teşhir etmek istemiyorsa neden şunu giy der
Ayrıca kadın elbiselerine yorum yapan onu giy bunu giy diyen erkekler de ayrıca itici. Bazen mağazalarda görüyorum yorum yapan erkek çok itici hele ki elbise seçeni hayal edemiyorummadem bu kadar iyi kadın elbisesi seçiyor kendi giysin
Adam kaynana ağızlı
Transparan değil mi o
Butun konulari bi garip zaten kimseye fake demeyi sevmem diyenlere de uyuz olurum ama konulardan cidden akıyor yani sahtelik:)Nerden bi action cikacak diye bekliyodum konu sahibiyle ilgili :)) ne akillisiniz sizler yaa:)
2018 in sonuna geldik nerdeyse, hesap oledir belki:))
Bosu bosuna mi millet birbirine girdi: ( biri birinin kocasina laf atar oteki baska seye..olan bize oluyo yaaaButun konulari bi garip zaten kimseye fake demeyi sevmem diyenlere de uyuz olurum ama konulardan cidden akıyor yani sahtelik:)
Dikkatli bakarsan ön tarafındada var transparandan ve çok belli ten rengi kumas oldugu bide arkadan uç kısmında bacak dümdüz olmadıgından az bişey tene degmemiş görünüor gene aynı şeklBu elbisede ten rengi kumasi nasil farkettiniz? Herkes de ten rengi kumas var demis. Biri bana hangi detaydan farkettiklerini yazabilir mi? Cunku ben bu elbisede ten rengi kumas ya da astar falan goremedim. Olabilecegine de ihtimal vermiyorum. Kadin unlu bir model ya. Daha once cok defa bundan daha transparan elbiseler giyinmis biri. Neden bu elbisede ten rengi kumas tercih etsin ki???
Kizda boy var masallah :) bizim ortalama Turk hatunu giyse bole bi elbise diz altina gelir ellaam :))Olur da birdaha gidersen şöyle bir şey giy benceEki Görüntüle 2176480
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?