:))) bende 178 im heral ondan hosuma gittiKizda boy var masallah :) bizim ortalama Turk hatunu giyse bole bi elbise diz altina gelir ellaam :))
O kadın sahtekar mi çıktı?Haha caglanin elbisesi guzel dedi biri:) hangi cagla filan derken ole geldi konu:)) evet cocuklarida guzel kendide eside masallah, Allah bozmasin daha iyi olsunda.. milletide aptal yerine koymasa iyiydi
Konu sahibi yazdi mi boyunu posunu gornedim.. belki 150 kilo boy 1.55 :)):))) bende 178 im heral ondan hosuma gitti
Evet cakma psikologmus. Tv de bile cikti haberlerdeO kadın sahtekar mi çıktı?
Görmedim bende :) ama ortalamadıdr ya çokta kısa değildir o beyazı giydiğine göre çünkü kısada hos durmazKonu sahibi yazdi mi boyunu posunu gornedim.. belki 150 kilo boy 1.55 :))
Çok şaşırdım oysa ki hala paylaşımlarına devam ediyor .Evet cakma psikologmus. Tv de bile cikti haberlerde
Kim kız oooEvet cakma psikologmus. Tv de bile cikti haberlerde
Iste o devam ediyo birsurude takipcisi var halaÇok şaşırdım oysa ki hala paylaşımlarına devam ediyor .
Social mom instagramdaIste o devam ediyo birsurude takipcisi var hala
Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum
Şaşırdım gerçekten ceza filan da mi almadı resmen dolandırıcılık.Social mom instagramda
Hic bi fikrim yok canim ya..Şaşırdım gerçekten ceza filan da mi almadı resmen dolandırıcılık.
Açıkçası beyaz elbise çok vasat. Bana kokteylde çok güzel olmalısın dendiğinde giyeceğim en son kıyafet odur. Kırmızı yada siyah acik omuzlu (yada tek omuzlu) hafif bi mini elbise topuklu ayakkabı ve su dalgası tüm gözleri üstüne çekerdi. Ama o siyah elbise de asla tarzım değil. Bu kadar ben ciplagim diyen bir elbiseyle ancak gece barda alkollü sapiklardan iltifat alınır. Yalnız kızın vücudu çok güzel. Bahsedilen kız bu mu? Arkadan sen mi çektin?Nişanlanmayı planladığımız bir birlikteliğim var. Dün onun arkadaş ortamında bir kokteyl vardı, erkek arkadaşım bunu çok önemsiyordu ve çok güzel olmam gerektiğini söyledi. Elbise almayı da teklif etti red ettim ben alırım diye.
giydiğim elbise beyaz olan. Bir gördü surat beş karış, ben giyinmeyi bilmiyormuşum bu nasıl elbiseymiş taşralı gibi giyinmişim, kendisi almayı teklif niye red etmişim. Bence gayet şık ve modaya uygun bir modeldi giydiğim. Ama dünden beri tartışıyoruz, efendi saygılı benim tercihlerime karışmayan adam gitti, uzlaşılamaz bir versiyonu geldi resmen. Neymiş davette onu utandırmışım. Bir daha davete çağırmazsın o zaman olur biter dedim.
Bana örnek verdiği güzel bulduğu elbisede şu siyah olan. Neymiş bütün herkes ondan gözlerini alamamış, gecenin en güzeli oymuş, aldığı iltifatların haddi hesabı yokmuş. Benim kıyafetimi kimse beğenmemiş vs bir sürü saçmalık. Ya diyorum ben o elbiseyi ya da o kadar açık başka bir elbiseyi giyemem, giymem. Neymiş ben geri kafalıymışım modadan anlamıyormuşum. Hiç bilmiyorsam glamorous, sister jane, little white lies marka falan alacakmışım. Ya baktım hepsi minili, dekolte ya da transparan saçma sapan şeyler.
Yani objektif yorum bekliyorum, gerçekten giydiğim kıyafet kötü mü ? 3 yıllık ilişkimizde ilk defa bu kadar saçma sapan bir konudan bu kadar ciddi tartışma yaşadık. Ve şuanda küsüz, ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Gerçekten çok sinirliyim ona karşı. Kendini affettirmeye de çalışmıyor haklı olduğunu düşünüyor.
Konu sahibinin fizigini sorgulayan benim, ama kotu niyetten degil asla. Fiziki ozelliginide yazmamis. uzerine uymayan bi elbise istedigin kadar guzel olsun egreti durur. Bunun icin sordum cunku yazmamis galibaYorum yaptıktan sonra diğer yorumları okudum da adamın ne g.vatlığı kalmış, ne teşhirciliği. Kimi "ben erkek olsam giydirmem" demiş (kendilerini eşleri/sevgilileri giydiriyor galiba), kimi "bu elbiseyi giyen kızın fiziği de mi böyleydi" diye kadının fiziğine inanamamış. Ben de uzaylı gibi hissettim valla.
Ben de isterim sevgilim yanımda güzel, kaliteli giyinsin, yanıma yakışsın. Aynı şeyi erkek isteyince neden teşhirci oluyor hiç anlamadım. Şu siyah elbiseyi sevgilime göstersem "bunu alalım" der direkt. G.vat mıdır nedir
Açıkçası beyaz elbise çok vasat. Bana kokteylde çok güzel olmalısın dendiğinde giyeceğim en son kıyafet odur. Kırmızı yada siyah acik omuzlu (yada tek omuzlu) hafif bi mini elbise topuklu ayakkabı ve şu dalgası tüm gözleri üstüne çekerdi. Ama siyah elbise de asla tarzım değil. Bu kadar ben ciplagim diyen bir elbiseyle ancak gece barda alkollü sapiklardan iltifat alınır. Yalnız kızın vücudu çok güzel. Bahsedilen kız bu mu? Arkadan sen mi çektin?
Yorum yaptıktan sonra diğer yorumları okudum da adamın ne g.vatlığı kalmış, ne teşhirciliği. Kimi "ben erkek olsam giydirmem" demiş (kendilerini eşleri/sevgilileri giydiriyor galiba), kimi "bu elbiseyi giyen kızın fiziği de mi böyleydi" diye kadının fiziğine inanamamış. Ben de uzaylı gibi hissettim valla.
Ben de isterim sevgilim yanımda güzel, kaliteli giyinsin, yanıma yakışsın. Aynı şeyi erkek isteyince neden teşhirci oluyor hiç anlamadım. Şu siyah elbiseyi sevgilime göstersem "bunu alalım" der direkt. G.vat mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?