Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum

Yorum yaptıktan sonra diğer yorumları okudum da adamın ne g.vatlığı kalmış, ne teşhirciliği. Kimi "ben erkek olsam giydirmem" demiş (kendilerini eşleri/sevgilileri giydiriyor galiba), kimi "bu elbiseyi giyen kızın fiziği de mi böyleydi" diye kadının fiziğine inanamamış. Ben de uzaylı gibi hissettim valla.

Ben de isterim sevgilim yanımda güzel, kaliteli giyinsin, yanıma yakışsın. Aynı şeyi erkek isteyince neden teşhirci oluyor hiç anlamadım. Şu siyah elbiseyi sevgilime göstersem "bunu alalım" der direkt. G.vat mıdır nedir

Sizin beyaz elbise de hakkatten kotuymus. Lutfen kirilmayin. Tamamen zevkler, renkler meselesi :) siyah olana yorum yapamiyorum. Bunu giymenizi nasil istedi hayret. Cok asiri dekolteli.

Açıkçası beyaz elbise çok vasat. Bana kokteylde çok güzel olmalısın dendiğinde giyeceğim en son kıyafet odur. Kırmızı yada siyah acik omuzlu (yada tek omuzlu) hafif bi mini elbise topuklu ayakkabı ve su dalgası tüm gözleri üstüne çekerdi. Ama o siyah elbise de asla tarzım değil. Bu kadar ben ciplagim diyen bir elbiseyle ancak gece barda alkollü sapiklardan iltifat alınır. Yalnız kızın vücudu çok güzel. Bahsedilen kız bu mu? Arkadan sen mi çektin?

Konu sahibinin fizigini sorgulayan benim, ama kotu niyetten degil asla. Fiziki ozelliginide yazmamis. uzerine uymayan bi elbise istedigin kadar guzel olsun egreti durur. Bunun icin sordum cunku yazmamis galiba

Bende esime gostersem o da alalim der kesin :)

Kendisine saygi bekleyen insanlarin baska insanlarin giyimine kusamina laf etmrsini zaten benim beynim hic algilamiyor

Biz kari koca giyinmeyi suslenmeyi severiz , ne ben esimi teshir ediyorum guzel giydirerek ne o beni teshir ediyor , kendimiz icin giyiniyoruz ama gel de anlat millete :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…