Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Mune Konuyu kapatalım lütfen erkek arkadaşıma g...t diyenler falan çıkmaya başladı konu uzamadan kapansın.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim, kıyafet ve moda konusunda kendimi geliştirmeye çalışıcağım.

Canım ikiside kötü dekolte dozunda değil yanlarda açık çıplaklık gibi dekoltede bir bölgeye odaklanılır .
Bu elbise güzel böyle olabilirdi birdahaki ne burda sor istersen çok güzel fikir alabilirsin

İkisinide beğenmedim ama mecbur kalsam siyahı seçerdim. Beyaz çok rüküş göründü bana.

Kesinlikle katiliyorum , ben de esimin kokteylde yanimda kotu giyinmesini istemem , olay aciklik kapalilik diil ki
Soyleyis tarzi kotu olmus adamin o ayri bir konu ama mevzu elbise ise adam hakli

Valla panpacım dikkat edersen eleştirdiğim nokta hayatında davete gitmemiş insanların başkasının davet elbisesini çok sert şekilde eleştirmesi. Bence de bu davet elbisesi değil. Ama ıyk çok kötüeaaa yazanların %90ı da çekirdek çitleyen televizyon teyzeleri

siyah elbiseyi giymenizi istiyorsa kendisi son derece rahat bir adam demektir, nasıl giyilir ki o tarz bir elbise

coştun ha.

Sen onlara bakma canim
Super zevkli birisi bence erkek arkadasin bunu bil.

Ama sana uymazsa giyme tabii tarz seyler.
Sevgilin de saygi duymak zorunda

Demek ki gidecegi yer podyumluk bir yer olamaz mi?

Adam cok zevkliymis ben tuttum damat adayini bu konuda.

Zevkli bence

Ama konu sahibinin tarzina inancina ters ise ona da saygi duyarim giymek zorunda degil bu tarz birsey
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama insan oyle bir yerlere gidiyorsa esini ön plana cikartmaktan ziyade işiyle ön plana cikmali bence o tarz bir elbise yerine daha sade ve şık bir seylere bakabilirdi beyaz elbiseye gelirsek tam bir vasatlik harikasi

Beyaz gerçekten kötü ama siyahta giyilmez yani belki başka siyah bir elbise tercih edilebilirdi

Bak bunda da yaniliyorsun :)
Giyime kusama modaya duskunluk sadece kadinlara has birsey diil
40 senedir annemin kiyafetlerini babam secer , acaip zevkli bir adamdir , kaliteye duskundur annemse cok zevksiz ve rukustur bu yuzden hep babamla gider alisverise
Bende gencken hep babamla giderdim hem zevkli hem kaliteli pahali seyler alir diye :)

Zira esimde cok duskundur , onunla alisveris yapmak cok zevklidir benim fark edemedigim detaylari fark eder
Modanin kadini erkegi olmaz , zevk meselesi

yok cherry valla 25 yaşımda çıtır hatunum ksksks

Sen onlara bakma canim
Super zevkli birisi bence erkek arkadasin bunu bil.

Ama sana uymazsa giyme tabii tarz seyler.
Sevgilin de saygi duymak zorunda

teşekkür ederim, peki bu önerdiği glamorous, little white lies, sister jane vs markalar hakkında ne düşünüyorsunuz? fazla açık transparan tarzı değil mi?

Herkesin size bakmasını mı istiyor boyle anladım kusura bakmayın

Erkek olsam hayatta giydirmem yanımdaki kadına, giydireni de anlamıyorum. Değişik bir psikoloji... Ama bence erkek arkadaşınızın sizin kıyafetinizden dolayı sizden utanması da fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…