- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Elbisenin arkasındaki olay biraz ağır kaçmış, Türk insanına fazla bence
Ama cidden güzel elbiseymiş
Transparan değil ten rengi gibi geldi bana da
Beyaz elbise bence de felaket kötü ama siyah elbiseye bayıldım. Çok seksi duruyor, üsturuplu seksi hemde bana göreKk hatunlari benim giydigim elbiseleri gorse kucuk dillerini yutacak herhalde :))
Bende bayildim elbiseye
konu kapanmadan yazayim..bence mevzuyu daha fazla uzatmayin gecmis gitmis, sevgilinizin hakaret icerikli konustugunu dusunmuyorum. benim onem verdigim bir davette esim ozensiz giyinseydi bende laf soylerdim normal bu.. yardim alin ve bundan cekinmeyin. sevgiliniz daha bilgili bu konularda heralde biraz daha onun fikirlerine onem verin. kisa giyinmeyi sevmiyorsaniz cok şık yirtmac vs detayi olan elbiselerde bulabilirsiniz..
ben esim olmadan alisverise cikmiyorum mesela, o cok daha iyi gozlemliyor ustumde nasil durdu bana gitti mi gitmedi mi vs.
fikir almaktan cekinmeyin..
budur deyip sessizce takipte olacagim buralar karisacak gibi :))ay valla üşendiydim uzun uzun yazmaya.
bu mudur? budur.
Sen onlara bakma cnm onların bir sevgilisi bile Yok işte burda polemik için yazıyorlar idare ediyorlar annesiyle bile kavgalı tipler gelip bize nerden biliyorsa kokteyl e gitmemiş vs diyorlar boşver he de geç aman ya sıcak başına vurmuş@Mune Konuyu kapatalım lütfen erkek arkadaşıma g...t diyenler falan çıkmaya başladı konu uzamadan kapansın.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim, kıyafet ve moda konusunda kendimi geliştirmeye çalışıcağım.
Ya kimin haddine öyle yorumlar yapmak gerçekten ağızlarının payını verip susturamamış mi evet bencede beyaz elbise çok kötü ama bu kimsenin böyle yorumlar yapabilmesi anlamına gelmiyor .
Milena ama transparanlik ya da ten rengi astar falan vucudun diger bolgelerinde hos durabilir. Yakada, sirtta ve belin yan kisimlarinda hos duruyor. Ama popoda transparan detaylari olan elbise icin ayni seyi diyemeyecegim. Yine de tabi bulunduklari konuma ve ortama gore bunu da tasiyabilecek insanlar var. Hollywooddan biri giyince yadirgamayiz. Ama bi erkek yanindaki kadinin ozellikle bu sekilde giyinmesini istiyorsa, ozguven sorunlari vardir. Ortamda yalnizca kavalyesine edilen iltifatlarla var olan biri oldugunu dusunurum. Ben bir toplumda kendi degerlerimle var olmak isterim, yanimdaki kisinin varligiyla degil. Teshirci degilse eger o erkek, agir ozguven sorunu vardir bence. Konu sahibinin nisanlisinin da ozguven sorunlari oldugunu dusunuyorum.Ya burda benim kocama neler deniyor zaten , adama desem simdi o da agzini acacak o yuzden demiyorum sonra bana surekli neden kk da takiliyosun ne sacma bir yer orasi diyor
Ben bazen kendimi burda uzaydan gelmis gibi hissediyorum
modern bir davette adamin beğendiği elbiseden yola çıkarak fantezi dunyasina gecis yapip öngörüde bulunabildiniz ya helal olsun :)Kimse için demedim ama ilk defa sizin için diyorum o kişiden size eş olmaz oldu ki evlendiniz çöl geçmeden boşanırsınız.
Normalde erkekler kapalı giyinsin ister sizin ki bi garip
Bu kadar garip hakaretten sonda ben soğurdum galiba
Allah bilir ne garip fantezi anlayışı vardır
Yanlis anlamissin ,polimik yaratacak hakaret icerikli yorumlar yapmasan daha medeni bir paylasim olur
Cok istiyorsan ki senin ki beni ilgilendirmiyor; Benim kocam hakkinda degil kendi kocisin hakkinda yorum yap istersen.
İrina Shaykla bizim davetin ne alakası var. Kadın övüne övüne anlatıyordu irina shayk'ın elbisesinin aynısını diktirdim diye.
Gerçekten şaşırdım hanımefendi,Cok sasiracaginiz bir bilgi verecegim size, kadinlar tipki yetiskin erkekler gibi yardim almadan kendi kendilerine giyinebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?