Modern giyinmeyi bilmiyormuşum

Bu konu bana çok ama çok saçma geldi. E yani bukadar kadının beğenmediği bir elbiseyi birtek sizin yakıştırıp giymeniz son derece zevsiz olduğunuzu gösteriyo. :kahve:

Abla sen feyk misin
O siyah elbise kıçını açıkta bırakıyor farkında mısın
Nişamlın ya ılık ya g.vat seni teşhir etmekten hoşlanıyor?!
Gözlerim bu yorumu aradı, ve tabiki sen yapmışsın. :-)

Elbiselerin ikisi de güzel değil sevgilin de sanırsın bi şey biliyor da konuşuyor.

Elbisen cidden kötü ama ya:KK43: hiç ama hiç güzel değil, şıklığını vs geçtim. Çok güzel sırt dekolteli elbise bulabilirdiniz bunun yerine. Sevgilinizin örnek olarak gösterdiği elbise ise ayrı facia. Nasıl bir kokteylmiş ki resmen çıplak gidilmiş. Garip geldi bana.

Kullanıcı 18
Ziyaretçi 53

Beyaz elbiseye rüküş yazan ama hayatında davete gitmemiş Hakan Akkayacıklar:KK51:

Eskort elbisesini beğenen Sefamerve müşterileri:ruh:

Ayrı bir Hakan Akkaya nişanlı kadın giyimine ölesiye itici şekilde konuşup yorum yapıyor:ruh:

O ayıyı koluna takan konu sahibesi

Oh tanrım öleyim

beyaz olan cidden çok kötü kskskwk. ben olsam o davrtte utanırdım sizin adınıza.

neyse. o siyah elbiseyi giymenizi mi istedi cidden? kimse kusura bakmasın. hollandada yaşıyorum. abi hollandalılar bile o rahatlıkta değil. neyin kafası acaba sevgilinizdeki? ki inanmadım o ayrı mevzu.
banlanmak istemiyorum ama öyle adama tövbe est. neyseee
Bende siyah olan gibi giyinirim , kocam da ayila bayila koluma girer
Bunda tuhaf birsey yok

Abla sen feyk misin
O siyah elbise kıçını açıkta bırakıyor farkında mısın
Nişamlın ya ılık ya g.vat seni teşhir etmekten hoşlanıyor?!

uslubunuzu düzeltin lütfen. Elbisenin dekolte gibi olan kısımları içerden ten rengi kumaşla kapatılmış, ama bana göre minisi fazla.

Back
X