- 15 Eylül 2016
- 28
- 11
- 18
- 33
- Konu Sahibi Samsunlu59
-
Canim cok geçmiş olsun .. Senin kan degerin kac cikti kiTsk ederim
Slm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
Slm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun malesef bende gecen sene mol gebelikten bebegimi kaybettim ama oncesindeki beta degerlerim cok yüksekti bir dr şüphelenmisti ama ultrason da normal bebek oldugu icin tabi anlasilmadi mol oldugu. Kurtaj oldum pataloji de cikti mol oldugu sonra heonkan verdim cok sukur kan degerlerim 70000 binlerden düştü istenen seviyeye ben paraiyel mol gecirdim. Bi sebebi yok kendini suclama hic dr genetik hata dedi sanssizlik tamamen yada bir sinav. Simdi tekrat hamileyim 1 yilin ardindan dr 1 yil beklemek zorundasin tekrarlarsa sonuclari iyi olmaz dedi bende korkumdan bekledim zaman cabuk geciyor insallah rabbim bunu sag saglim kucagima almami nasip eder. Korkma insallah düser degerin stretsen uzak dur dua et bol bolSlm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?