Mol gebelik

Canım geçmiş olsun zaten tüp bebek ile yine süreç dolmadan yapmazlar bana da .benim de ultrasonda anladıda tup bebekde nasil olabilir diye suruyle test yapiliyor su an ve allah korusun patolojide kötü birsey cikmasin diye dua ediyorum simdi.Litariture girmişiz dunyada 3.vakasiniz dediler

Ins patoloji sonucun temiz cikar canim rabbim yardimcin olsun

canim bu arada aklıma takıldı ben de genetik test kan pihlilasma guatr gibi testleri yaptiracam da bana adet gor sonra gel dediler şimdi yapılamıyor dedi dr senin farklı mi testler acaba

Geçmiş olsun kızlar bende mol gebelik geçirdim ve bebeğimi kaybettim sonrasında 1 yıl bekledim şimdi tekrar hamileyim

benım parsıyel moldu ılk ayımda hemen sıfırlandı sonrakı aylarda hep sıfırdı yanı 0,18 0,10 falan dr um uc adet daha gor sonra korunma dedı 6. ayımda hamıle kaldım hersey yolundaydı bu defa da 8+3 de bebegın kalbı durdu patolojı sonucum temız cıktı yanı mol tekrarlamamıstı ama neden bebegın kalbı durdu ben hala bılmıyorum bır dr ıkı ay korun tekrar dene dedı . unıversıtedekı docentte kalan surenı tamamla dedı bır sene beklemen gerekırdı dedı . her bırı farklı bırsey soyluyor ben de bılemedım. ıkı ay sonra tekrar dusun dıyene ben artık korkuyorum dedım cunku bu ıkıncı kaybedısım test yaptıralım dedım senın ılk dusugun bu dıyo ılkını sayma o moldu dıyo bız uc dusukten once test yapmıyoruz dıyo. ama bız test yaptıracagız ozel de de olsa bıraz malıyetlıymıs ama esım arabayı satarız dıyor

canım bugun tahlıl verdım 23 eylul de kurtaj olmustum beta hcg 9 olmus bu defa da patolojıde parsıyel mol cıkmamıstı normalde de beta hcg boyle yavas mı duser bılıyor musun

canım bugun tahlıl verdım 23 eylul de kurtaj olmustum beta hcg 9 olmus bu defa da patolojıde parsıyel mol cıkmamıstı normalde de beta hcg boyle yavas mı duser bılıyor musun
Evet canım yavaş düşüyor korkma benim 6 ay geçmesine rağmen sıfırlanmadı artık bıraktım kan vermeyi. Benim doktor 1 yıl bekle dedi ben bazen 6 ay yetmez mi diyordum kızıyordu bana :) olacağın önüne geçmeyiz ama kaderde ne varsa yaşıycaz inşallah yeniden hamile olursun bebeğin sağlıklı olur kucağına alırsın zor süreç sabır canım..

Öyle canim rabbim hayırlısıni versin .ama benim bu mol gebelik degil ki patoloji temiz cikti normalde de boyle yavaş olur mu cevremdekilere sordum kimse bilmiyor çünkü kimse takip etmemis

Kızlar benim ilk gebeliğim moldü. patoloji sonucunda çıkmıştı. 1 sene beklemem söylendi ve bekledim. üç ayda bir tahlil yaptırdım(beta hcg) değerlerde yükselme olup olmamaya baktı doktor. 1 sene sonunda sıkıntı olmadığı söylendi. ilk denememizde hamile kaldım. sadece hcg değeri ölçtürdüm. Kadın doğum doktoruna haftaya gideceğim. Size tavsiyem; kafanıza takmayın vehamile kalmayı kafanıza pek takmayın. Doktorların söylediği kafa rahatsa hamile kalma ihtimali yüksek. Rabbime dua ve stressiz bir yaşam lazım:)

Merhaba kızlar öncelik geçmiş olsun hepimize.. ben 4 kez kürtaj oldum sonunda kemoterapiye başladı onkoloji doktorum haftada 1 gidiyorum btcg değerim geçen hafta sıfırladi kaç aydır uğraşıyorum Allah yardimcimız olsun

Mrb bende mol gebelik yaşadım 6. Ayım doldu ve hıc değer yukselmedı ılk 4 Aydan sonra doktor ayda bır kan alıyor ve 5.ayda muayene ettı değerler güzel düşmüş dedı.Sorum şu bir daha tekrar eder mi beta 0 ken artar mı???

Geçmiş olsun canım bende mol gebelik geçirdim 1 yıl bekledim değerlerim de artış olmadı şimdi tekrar hamileyim. 1 yıl beklemeni tavsiye ederim benim doktorum kesinlikle 1 yıl demişti.

Gecmis olsun canım benim dün bu mesajini okuduğumdan beri okadar üzgünüm ki senin adına. Rabbim yar ve yardımcın olsun atlat şu rahatsızlığı bir an önce ((

Canım ben mol gebelik geçirdim 1 sene boyunca her ay kan verdim.çok şükür hiç yükselme olmadı. yükselme olmadığı için sanırım akciğer tomografisi istemediler sanırım senin elinde yapcak bişey yok sadece 1 yıl kan vermeye devam edeceksin

Okadar cok istiyorum ki atlatmayi ama zamanı var demekki kızlar kemoterapiye devam ediyorum benim anlamadigim mol gebelik nasıl Ciğerlere sicrayabiliyor valla bir türlü anlamış değilim nasıl bu hale geldi hersey Allah rızası için dualarınizi Esirgemeyın ((

Okadar cok istiyorum ki atlatmayi ama zamanı var demekki kızlar kemoterapiye devam ediyorum benim anlamadigim mol gebelik nasıl Ciğerlere sicrayabiliyor valla bir türlü anlamış değilim nasıl bu hale geldi hersey Allah rızası için dualarınizi Esirgemeyın ((

Benim dualarim seninle Rabbimin izniyle iyileş bir an önce güzel insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…