- Konu Sahibi Samsunlu59
-
Canım geçmiş olsun zaten tüp bebek ile yine süreç dolmadan yapmazlar bana da .benim de ultrasonda anladıda tup bebekde nasil olabilir diye suruyle test yapiliyor su an ve allah korusun patolojide kötü birsey cikmasin diye dua ediyorum simdi.Litariture girmişiz dunyada 3.vakasiniz dedilerCanim gecmis olsun ben de mol gebelik gecirdim 8 ay once benim ultrasyonda falan anlaşılmıştı patoloji sonucunda cikti .6 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldim bu defa da bebegimin kalbi durdu daha iko hafta once kurtaj oldum benden sana tavsiye 1 senelik sureni beklemen. Inan tekrar ayni aciyi yasamak daha kotu benim bu mol gebelik degilmis ama dr um kizdi neden bir sene beklemedin diye simdi kalam sureyi tamamlayacam
Ins patoloji sonucun temiz cikar canim rabbim yardimcin olsunCanım geçmiş olsun zaten tüp bebek ile yine süreç dolmadan yapmazlar bana da .benim de ultrasonda anladıda tup bebekde nasil olabilir diye suruyle test yapiliyor su an ve allah korusun patolojide kötü birsey cikmasin diye dua ediyorum simdi.Litariture girmişiz dunyada 3.vakasiniz dediler
Sağol canim hepimizin insallahIns patoloji sonucun temiz cikar canim rabbim yardimcin olsun
canim bu arada aklıma takıldı ben de genetik test kan pihlilasma guatr gibi testleri yaptiracam da bana adet gor sonra gel dediler şimdi yapılamıyor dedi dr senin farklı mi testler acabaCanım geçmiş olsun zaten tüp bebek ile yine süreç dolmadan yapmazlar bana da .benim de ultrasonda anladıda tup bebekde nasil olabilir diye suruyle test yapiliyor su an ve allah korusun patolojide kötü birsey cikmasin diye dua ediyorum simdi.Litariture girmişiz dunyada 3.vakasiniz dediler
CANIM SAGLIKLA KUCAGINA AL INSALLAH senın parsıyel mol muydu tam mol muGeçmiş olsun kızlar bende mol gebelik geçirdim ve bebeğimi kaybettim sonrasında 1 yıl bekledim şimdi tekrar hamileyim
Aminn sağol canım benim parsiyel mol duCANIM SAGLIKLA KUCAGINA AL INSALLAH senın parsıyel mol muydu tam mol mu
Evet canım yavaş düşüyor korkma benim 6 ay geçmesine rağmen sıfırlanmadı artık bıraktım kan vermeyi. Benim doktor 1 yıl bekle dedi ben bazen 6 ay yetmez mi diyordum kızıyordu bana :) olacağın önüne geçmeyiz ama kaderde ne varsa yaşıycaz inşallah yeniden hamile olursun bebeğin sağlıklı olur kucağına alırsın zor süreç sabır canım..canım bugun tahlıl verdım 23 eylul de kurtaj olmustum beta hcg 9 olmus bu defa da patolojıde parsıyel mol cıkmamıstı normalde de beta hcg boyle yavas mı duser bılıyor musun
Geçmiş olsun canım bende mol gebelik geçirdim 1 yıl bekledim değerlerim de artış olmadı şimdi tekrar hamileyim. 1 yıl beklemeni tavsiye ederim benim doktorum kesinlikle 1 yıl demişti.Mrb bende mol gebelik yaşadım 6. Ayım doldu ve hıc değer yukselmedı ılk 4 Aydan sonra doktor ayda bır kan alıyor ve 5.ayda muayene ettı değerler güzel düşmüş dedı.Sorum şu bir daha tekrar eder mi beta 0 ken artar mı???
Merhaba kızlar öncelik geçmiş olsun hepimize.. ben 4 kez kürtaj oldum sonunda kemoterapiye başladı onkoloji doktorum haftada 1 gidiyorum btcg değerim geçen hafta sıfırladi kaç aydır uğraşıyorum Allah yardimcimız olsun
Canım ben mol gebelik geçirdim 1 sene boyunca her ay kan verdim.çok şükür hiç yükselme olmadı. yükselme olmadığı için sanırım akciğer tomografisi istemediler sanırım senin elinde yapcak bişey yok sadece 1 yıl kan vermeye devam edeceksinSlm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
Okadar cok istiyorum ki atlatmayi ama zamanı var demekki kızlar kemoterapiye devam ediyorum benim anlamadigim mol gebelik nasıl Ciğerlere sicrayabiliyor valla bir türlü anlamış değilim nasıl bu hale geldi hersey Allah rızası için dualarınizi Esirgemeyın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?