Mol gebelik

Tsk ederim kızlar. Sonuçlar hiç iyi değil mol gebelik hala devam ediyorMuş kan değerlerim yine yükselmiş tekrar kürtaj olacakmism tomografi sonucuna göre tedaviye başlayacakmism moralim cok bozuk tekrar tekrar kürtaj olup aynı acıyı yaşamak istemiyorm Allah'ım şifa versin (

Rabbim Şafi adıyla şifa versin canım moralini yüksek tut dua et unutma derdimizden büyük Rabbimiz var ve hayır da şer de ondan

Amin canım amin.. sizin kürtajlar da ağrılı mı geçti hiçbir işlem yapılmadan alıyorlar cok zor geçiyor benim ki.

Canım ben özelde oldum uyutularak bisey hissetmedim maddi imkanin varsa özelde ol cok pahali degil hastanesine göre

Özele gittik dün canım dediğin gibi anlattı ama benim tekrarlıyo sürekli birde riski varmis oyüzden yapmadı yarın tekrar üniversiteye gitcem. Benim gibi olan yok galiba mol gebelik sürekli tekrarliyo tekrarladikca temizlemek gerekiyorMuş birde tomografi sonucuna göre ilaç tedavisine başlayacak mism

Mol gebelik cogul gebelik diye biliyorum ben .ama normal bi gebelik degil gecmis olsun. Rabbim sifa versin insAllah. 2 kere kurtaj oldum ikisindede hic agrim olmadi. Sadece bi doktor agri kesici yazmamis o yuzfen agrim oldugu icin acile gitmistik agri keesicii verdiler.kurtajlarim devlette oldu.

Çok geçmiş olsun, kürtaj içinde genel anestezi için mutlaka konuşun. Bazı üniversite hastanelerinde çok az miktar karşılığından yaparlar. Anestezi alırsanız hiç bişey hissetmesiniz.

Canim merhaba gecmis olsun ben de mol gebelik gecirdim martta kurtaj olmustum dr hersey duzenli gidince korunmayi birakabilirsin dedi hamile kaldim 8 haftalikken hersy yolundaydi hatta haftasina gore de ilerdeydi 11 haftada kontrole gittim kalp atisinin durdugunu ogrendim 3 haftadir karnimda ölmüş bebegim dr um yine mol un tekrarladigindan supheleniyor yine patoloji sonucunu bekliyoruz ins tekrarlamamistir ama cok iyi gidrrken hersey neden birden boyle oldu anlamadik kesin birsey var

Merhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba

Allah sana acil sifalar versin. Sonuc kotu olmu insAllah atlatirsin bu zamnlarii

Geçmiş olsun canım..ilk defa böyle bir şeye rastladım.. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun..

Canim gecmis olsun ama cok yuksek degil degerlerin sonradan cok mu yukseldi ki

Rabbim acil şifalar versin.İmtihan dünyası zor yaşayan bilir elbet.Allah tüm acılarını hafifletsin kalbine ferahlık versin tez zamnada eskisinden daha da sağlıklı olasın inşallah.

:Kızlar ben de 7 haftalıkken mol gebelik olduğunu öğrendim .Tüp bebek ile hamile kalmıştım .Doktorlar patolojiye gönderdiler. Kan testim 28.611 çıktı ameliyattan önce.Şimdi genetik araştırma yapmaya başladılar.Patoloji sonucum 2 güne çıkıcak korkuyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce hayırlısı sonuçlarını alırız Ne bekliyorken neler görüyoruz

Canim gecmis olsun ben de mol gebelik gecirdim 8 ay once benim ultrasyonda falan anlaşılmıştı patoloji sonucunda cikti .6 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldim bu defa da bebegimin kalbi durdu daha iko hafta once kurtaj oldum benden sana tavsiye 1 senelik sureni beklemen. Inan tekrar ayni aciyi yasamak daha kotu benim bu mol gebelik degilmis ama dr um kizdi neden bir sene beklemedin diye simdi kalam sureyi tamamlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…