- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi Samsunlu59
-
Özele gittik dün canım dediğin gibi anlattı ama benim tekrarlıyo sürekli birde riski varmis oyüzden yapmadı yarın tekrar üniversiteye gitcem. Benim gibi olan yok galiba mol gebelik sürekli tekrarliyo tekrarladikca temizlemek gerekiyorMuş birde tomografi sonucuna göre ilaç tedavisine başlayacak mism
Allah sana acil sifalar versin. Sonuc kotu olmu insAllah atlatirsin bu zamnlariiMerhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba
Geçmiş olsun canım..ilk defa böyle bir şeye rastladım.. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun..Merhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba
Canim gecmis olsun ama cok yuksek degil degerlerin sonradan cok mu yukseldi kiSlm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
Merhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba
Canım benim sakın moralini bozma derdi rabbim verdi dermanıda onda bende mol geçirdim biliyorsun şükrediyorum kötü olmadı sonucu ama başımıza ne gelir bilemeyiz. Bu senin sınavın dua et bol bol. Mol gebelik geçirip kemoterapi alan arkadaşlar vardı burda başka guruplardalar sanırım. Neyse üzme sen kendini duacınım..
Rabbim acil şifalar versin.İmtihan dünyası zor yaşayan bilir elbet.Allah tüm acılarını hafifletsin kalbine ferahlık versin tez zamnada eskisinden daha da sağlıklı olasın inşallah.Merhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce hayırlısı sonuçlarını alırızMerhabalar kızlar ben 4 kez Kürtaj oldum en sonunda onkolojiye yönlendirdiler hücrenin kanserli olduğu rahim kan da olduğu karaciğere yeni sıçradığini öğrendim haftada bir kemoterapiye gidiyorum..cok kötüyüm çocuk isterken bütün bunların başıma gelmesini hala anlayamıyorum Rabbim kimseye göstermesin.. benim gibi olan birine bır türlü denk gelmedim yok galiba
Canim gecmis olsun ben de mol gebelik gecirdim 8 ay once benim ultrasyonda falan anlaşılmıştı patoloji sonucunda cikti .6 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldim bu defa da bebegimin kalbi durdu daha iko hafta once kurtaj oldum benden sana tavsiye 1 senelik sureni beklemen. Inan tekrar ayni aciyi yasamak daha kotu benim bu mol gebelik degilmis ama dr um kizdi neden bir sene beklemedin diye simdi kalam sureyi tamamlayacam:Kızlar ben de 7 haftalıkken mol gebelik olduğunu öğrendim .Tüp bebek ile hamile kalmıştım .Doktorlar patolojiye gönderdiler. Kan testim 28.611 çıktı ameliyattan önce.Şimdi genetik araştırma yapmaya başladılar.Patoloji sonucum 2 güne çıkıcak korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?