mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Mrb kizlar dun doktora gttim bebegimi gordum kalp atisida duyuldu Allah'a sukur ins rabbim devamini getirir bulantilarim var pek bisey yiyemiyorum ama smdilik bi skıntı yok gibi herseyde n tiksinir oldum..

Canım manşallah çok sevindim. İnşallah sağlıkla kıpırdadığı günleri de, vaktinde saatine sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah. Senin şimdi kaç hafta oldu baştan beri bulantı var mıydı? Ben de Allah sağlık verdiyse eğer 5+4 teyim.13 haziran kontrole gideceğim inşallah ben de duyarım minik kalbinin atışını ve inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Mrb kizlar dun doktora gttim bebegimi gordum kalp atisida duyuldu Allah'a sukur ins rabbim devamini getirir bulantilarim var pek bisey yiyemiyorum ama smdilik bi skıntı yok gibi herseyde n tiksinir oldum..
Hayirli olsun canim.Benim bulantilarim 8. Haftada başladi 16 haftaya kadarda devam etti.Her sabah bulantiyla uyaniyor sevdigim seylerden bile tiksinir olmustum hersey kokuyordu ve çok kusuyordum.Eger hic yemek yiyemiyorsan ozaman ilaç veriyor oda çok uzun vadeli olmuyor malesef.Bulanti kusma gebeliginin saglikli ilerledigine isarettir.Bana drum dedigi sunu bunu yemem lazim diye kendini zorlama canin ne istoyorsa onu ye 12.hafta sonuna kadar bebek senin depondan aliyor zaten.Onemli olan 3 aydan sonrasi.
Simdi 29 .haftaya basladim kismetse Allah burdaki herkese yavrularını bagislasin olmayanlarada nasip etsin insalhh.

Merhaba canım rabbim bebeğini kucağınada almayı nasip etsin. Senin adına çok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin.

Mrb canm smdi 7+2 canm bulantilarom 5. Hafta basladi bazen artio bazen azalio hic yok gbi oluyo ama kusma yok smdlk Allah a sukur herseyden tiksindim limonu tuzlayip yiyom surekli bulanti olunca iyi geliyo bana senin nasil gidiyor ?

Mrb canm benmde bulantilarim oluyor ara ara ama kusma yok nyseki smdi oda bebegin gelisimiyle ilgili bulanti yaratiyor ama ozellikle sabahlari

Burda hamile arkadaslari görünce bana umud oldunuz benm tek farkim zor hamile kaliyorum hamile arkadaşlar doktor sizlere kac ay korunmanizi soylemisti

Burda hamile arkadaslari görünce bana umud oldunuz benm tek farkim zor hamile kaliyorum hamile arkadaşlar doktor sizlere kac ay korunmanizi soylemisti
Gunaydin canim. Benim ilk hamileligimde zor oldu.10. Ayda hamile kalmistim.Sonrası 1 yil dedi fakat benim yumurta rezervimde azalma olduģu icin 8 ay korundum.ve bu surectete doğum kontrol ilaci kullandım.1 kere adet oldum ve 2. Ay hamile kaldim.
Umudunu yitirme bende ayni senin gibi düşünüyordum.Çok şukur Rabbim ol derse olur.

ınşallah canm inşallah

Kızlar iyi günler bende mol gebelik magduruyum malesef mayısın onunda 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım malesef pataloji sonucum parsiyel mol haftalık kan weriyorum geçen hafta werdim en son 61 di yarın bi daha wericem umarım sifirlanmis olur size merak ettiğim bişey sormak istiyorum kurtajdan sonra ne kadar korundunuz doktorları dinlemeyip 1 seneden önce hamile kalıp sağlıklı gebelik geçiren war mi biraz uzun oldu hakkınızı helal edin hepimizede geçmiş olsun

Bendende mol gebelikten supelendiler patalojim cikmis yarın alacam tam molmu parsielmi belli olacak dr sizee nekadar korunma suresi verdi yarin dr gidecem bakalim ne diyecek insallah 6ay der cunku hem yasim hemde zor hamile kaliyorum

Bendende mol gebelikten supelendiler patalojim cikmis yarın alacam tam molmu parsielmi belli olacak dr sizee nekadar korunma suresi verdi yarin dr gidecem bakalim ne diyecek insallah 6ay der cunku hem yasim hemde zor hamile kaliyorum
Allahım insallah güzel haberler almani nasip eder bana kesinlikle 1 yıl dedi doktorum ama ben okadar beklemeyi düşünmüyorum

Mrb yeni mol gebelik geciren arkadaslar bizde o gunlerden gectik insan korkuo edio ama inanin zaman gecio bi goz acip kapayincaya kadr... Ben 10. Ayimdan itibaren cocuk dsunmeye baslayali sanirim 11 ayimda hamile kaldim ilk 3 ayda korunma habi kullaniodum sonra biraktim dogal yollarla korundum ii beslenmeye calistim folik asit tukettim smdilk hersey yolunda ins sizde ayni guzel duygulari yasarsiniz ..

Folik asiti hamilelik oncesinde mi tukettinizi acaba bu arada hamilemisiniz yoksa doğum yaptınız mi

Nurimdneksp .!.:
Ayy ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla kaç haftaliksin bide hamilelikten ne kadar önce başladın folik asite

Çok tsk ederim rabbim sizede nasip eder ins canm 7+4 haftalik canm ben 2 ay once kullanmya basladm senin degerlerin dustumu ins

İnsallah canım benim değerim 2 gün önce 20 ydi kürtaj olalı 27 gün oldu değerlerim iyi gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…