Momart Erbil Yağmur

Erbil beyin hastalari durumunuz nedir.kacinci denemeniz? Biraz anlatirmisiniz? Benim ilk denemem erbil beye gelene kadarki gittigimiz doktorlarda hic bir sorun gorulmedi.klasik tedavi yontemleri uygulandi.klomen vs gibi.ama asilama yaptirmadim.daha sonra erbil beye gelincede esimde gene bi problem bulunmadi bendede adanamiyosis isminde bi durum oldugundan şüphelendi mr cekildikten sonra emin oldu.bu cocugun rahime tutunmasini tutunsa bile sonrasinda dusuge sebebiyet veren bir durummus.o yuzden bunu baskilamak icin ayrintiya girmiyorum gecici menepoz ignesi vuruldu.ve embriyonunntransferi icin yaklasik iki ay kadar beklenildi.su an transferim yapildi ama henuz test yapmadim bi kac gun icinde test yaptiracagim..bi belirti olurmu bilmuyirum ama transfer sonrasi ilk 3-4 gun bel agrisi yasadim sonrasindada bi belirti yok.

Benimde ilk denemem çok şükür pozitif sonuç aldık kese muaynesine gideceğiz 2019 da tanıştık erbil beyle rutin kontrollere gidiyordum sonra bir sene normal denedik olmadı bir aşılama yapmaya karar verdik aşılama negatif olunca ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şükürler olsun ilk pozitifi aldık inşallah bundan sonra da sorunsuz devam eder. Sizde inşallah pozitif sonucu görürsünüz

Pozitif sonuclari okuyunca o kadar mutlu oluyorumki.insallah saglikla kucaniza almayida nasip eder Allah.surecten biraz bahsedemisiniz herhangi bi sebep varmiydi yoksa sebepsiz infertilitemiydi

Pozitif sonuclari okuyunca o kadar mutlu oluyorumki.insallah saglikla kucaniza almayida nasip eder Allah.surecten biraz bahsedemisiniz herhangi bi sebep varmiydi yoksa sebepsiz infertilitemiydi
Yani sebepsiz dedik önce ama aşılama sırasında alınan spermlerin yıkama sonucu doğal yolla oluşum için biraz az olduğunu söyledi doktormz ve beklemek istemiyosanz tüpe geçelim dedi biz zaten 3 sene bekledik daha fazla beklemek istemedik. Prolaktinim yüksekti bir tık benide adenom büyüklüğünü garantiye almak için mr a gönderdi çok şükür bir sıkıntı yoktu. İlaç kullandım prolaktin için 2 ay kadar transferimden 5gün önce bıraktm. Ocak ayında opum oldu 16 yumurtam toplandı 8 i 5nci güne ulaşıp dondurldu şubatta transferim olacaktı fakat rahimde küçük bir sıvı gördü. İsterseniz yapalım ama tutunamayabilir düşük olabilir dedi tabiki erteledik antibiyotik kullandm ve sıvı temizlendi. Vee 18 martta transfer oldum 29unda da kanda test ile güzel haber aldık inşallah salı günü de erbil hocama keseyi görmeye gidicez rabbim nasip ederse

Sonuç güzel olmus.Allah hepimize nasip etsin.benimde 21 yumurtam toplanmisti 16 tane embriyomuz oldu.donduruldu 5.gune ise 2tane transferden sonra 9tane daha kaldi. Rabbim hayirlisiyla pozitif sonuc nasip etsin.

Sonuç güzel olmus.Allah hepimize nasip etsin.benimde 21 yumurtam toplanmisti 16 tane embriyomuz oldu.donduruldu 5.gune ise 2tane transferden sonra 9tane daha kaldi. Rabbim hayirlisiyla pozitif sonuc nasip etsin.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin test gününüz ne zaman

Test gunum pazar aslinda ama pazara denk geldigi icin pazartesi yaptirin dedi hemseri.ben dayanamayip yarinda yaptirabilirum.

Unsallah hepimiz burda guz3l haberlerimizi veririzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…