Momart Erbil Yağmur

Bende bugün aradım Momart Erbil beyi. Durumu anlattım sanırım bu hafta randevu alıp gidicem muayene ücreti 650 TL tüp bebek ucretide sanırım 12 bin dediler

Bende bugün aradım Momart Erbil beyi. Durumu anlattım sanırım bu hafta randevu alıp gidicem muayene ücreti 650 TL tüp bebek ucretide sanırım 12 bin dediler
Doğru yerdesiniz, Erbil bey hem işinde hem insan ilişkilerinde başarılıdır. Umarım pozitif sonuçlanır siz de yaşayarak görürsünüz.

Doğru yerdesiniz, Erbil bey hem işinde hem insan ilişkilerinde başarılıdır. Umarım pozitif sonuçlanır siz de yaşayarak görürsünüz.
Çok tşk ederim. Yumurta kalitesizligi var dedi Dr um ilk denemede. Yorumlari okudum bende Erbil beye karar verdim. Allah herkesin gönlüne göre versin..sonuçları sizle paylasicam

Çok tşk ederim. Yumurta kalitesizligi var dedi Dr um ilk denemede. Yorumlari okudum bende Erbil beye karar verdim. Allah herkesin gönlüne göre versin..sonuçları sizle paylasicam
Erbil hocanın motivasyonu her zaman iyidir. Sizi umutsuzluğa düşürmez ama gerçekleri de tatlı tatlı anlatır. Bu hafta gidince anlarsnz zayen umarım tedaviniz çokk güzel geçer

Ben dün Erbil hoca'da transfer oldum yani tutar tutmaz bilemem ama Erbil bey muhteşem bir Dr benim için çok çabaladi sonuç olumsuz olsa bile yine ona giderim
Böyle düşünmeniz ne kadar güzel. Umarım tutmuştur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Merhaba ben Erbil beye karar vermiştim ama ikinci denememi Ali Osman koyuncu ile yapmaya karar verdim. Umarım doğru benim adıma. Ama aklımın bir ucunda Erbil bey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…