- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
Hayirli olsun darisi isteyen herkesin basinaDün gördük keseyi çok şükür 5+2deyim şuan ama öyle bulantı falan bir belirti yaşamıyorum
Amin inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahHayirli olsun darisi isteyen herkesin basina
Ayy insallah saglikla ilerler hersey cok sevindim henuz yeni sanirim.bulanti icinDün gördük keseyi çok şükür 5+2deyim şuan ama öyle bulantı falan bir belirti yaşamıyorum
Yani herkeste bulantı olcak diye bişey yok tabi ama bazıları ilk ayda bazıları 2 aydan sonra başlıyor bebğmz sağlıklı olsun da inşallah bulanırsa da katlanrzAyy insallah saglikla ilerler hersey cok sevindim henuz yeni sanirim.bulanti icin
Tabiyki oyleYani herkeste bulantı olcak diye bişey yok tabi ama bazıları ilk ayda bazıları 2 aydan sonra başlıyor bebğmz sağlıklı olsun da inşallah bulanırsa da katlanrz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun sonucunuz nasıl bilmiyorum ama hayırla sonuclansin inşallah ben de adenomyozist hastasıyım 5 yıldır mahfoldum bittim artık gücüm kalmadı en son rahmimin alınması gerektiğini ama oncesinde tüp bebek denemeyi önerdiler gittiğim doktorlar 2 hafta önce yumurta toplama işlemi yapıldı 8 tane yumurtaya ulaşıldı şükürler olsun simdi adet oldum bir kaç ay bana da baskilama ignesi yapılacak sonra durum neyi gösterir bilemiyorum bu iğneler yan etki yaptı miErbil beyin hastalari durumunuz nedir.kacinci denemeniz? Biraz anlatirmisiniz? Benim ilk denemem erbil beye gelene kadarki gittigimiz doktorlarda hic bir sorun gorulmedi.klasik tedavi yontemleri uygulandi.klomen vs gibi.ama asilama yaptirmadim.daha sonra erbil beye gelincede esimde gene bi problem bulunmadi bendede adanamiyosis isminde bi durum oldugundan şüphelendi mr cekildikten sonra emin oldu.bu cocugun rahime tutunmasini tutunsa bile sonrasinda dusuge sebebiyet veren bir durummus.o yuzden bunu baskilamak icin ayrintiya girmiyorum gecici menepoz ignesi vuruldu.ve embriyonunntransferi icin yaklasik iki ay kadar beklenildi.su an transferim yapildi ama henuz test yapmadim bi kac gun icinde test yaptiracagim..bi belirti olurmu bilmuyirum ama transfer sonrasi ilk 3-4 gun bel agrisi yasadim sonrasindada bi belirti yok.
Merhaba bende gecen hafta yumurta toplama islemi oldu ve baskilayici igne yapildi neden rahimin alinmasi gerekiyorMerhaba öncelikle geçmiş olsun sonucunuz nasıl bilmiyorum ama hayırla sonuclansin inşallah ben de adenomyozist hastasıyım 5 yıldır mahfoldum bittim artık gücüm kalmadı en son rahmimin alınması gerektiğini ama oncesinde tüp bebek denemeyi önerdiler gittiğim doktorlar 2 hafta önce yumurta toplama işlemi yapıldı 8 tane yumurtaya ulaşıldı şükürler olsun simdi adet oldum bir kaç ay bana da baskilama ignesi yapılacak sonra durum neyi gösterir bilemiyorum bu iğneler yan etki yaptı mi
cunku adenomyozist in tek tadavi yolu rahmin alinmasi yada bendeki durumu bunu gerektiriyor nerdeyse 5 yildir mucadele ediyorum diyebilirim rahmin icine dogru ilerlemis doktorlar ameliyat da onermiyor cok riskli rahmi kaybedebiliriz demişlerdi.yalniz bu tup bebek tedavi surecinde ilaclardan kaynakli adenomyozist bi yerde toplanmis (cok şaşırdım) henüz karar vermedi bir kac ay baskilayici igne sonrasinda ya ameliyat yada transferMerhaba bende gecen hafta yumurta toplama islemi oldu ve baskilayici igne yapildi neden rahimin alinmasi gerekiyor
Aaa ilk defa duyuyorum bende de var ve ameliyatlik durum olmafigini baskilayici igne ile halolacagjni soledi ignemi vurundum bakalmcunku adenomyozist in tek tadavi yolu rahmin alinmasi yada bendeki durumu bunu gerektiriyor nerdeyse 5 yildir mucadele ediyorum diyebilirim rahmin icine dogru ilerlemis doktorlar ameliyat da onermiyor cok riskli rahmi kaybedebiliriz demişlerdi.yalniz bu tup bebek tedavi surecinde ilaclardan kaynakli adenomyozist bi yerde toplanmis (cok şaşırdım) henüz karar vermedi bir kac ay baskilayici igne sonrasinda ya ameliyat yada transfer
Merhabalar gecmis olsun benim soncum pozitif çıktı henuz 7haftalik.bendeki adenomiyozis hafif derecedeydi doktorum bazen tek ignenin yeterli olmadigini 2igne vurmak durumunda kaldıklarını soylemisti.sizin durumunuz daha ciddi sanirim mesela bende adanomiyozisin hic bir belirtisi yoktu ne aşırı kanama nede aşırı adet sancısı..igneye gelecek olursak gecici menepoz igneside diyorlar ufak tefek menepoz belirtileri oldu geceleri ates basmasi uyuyama gerginlik gibi ama cok onemli degildi.Merhaba öncelikle geçmiş olsun sonucunuz nasıl bilmiyorum ama hayırla sonuclansin inşallah ben de adenomyozist hastasıyım 5 yıldır mahfoldum bittim artık gücüm kalmadı en son rahmimin alınması gerektiğini ama oncesinde tüp bebek denemeyi önerdiler gittiğim doktorlar 2 hafta önce yumurta toplama işlemi yapıldı 8 tane yumurtaya ulaşıldı şükürler olsun simdi adet oldum bir kaç ay bana da baskilama ignesi yapılacak sonra durum neyi gösterir bilemiyorum bu iğneler yan etki yaptı mi
Kimininki 1 cm belli bir yerde kimininki ağaç kökü gibi her yeri sarmış oluyor hanımefendininki dağınık ve fazla demek ki... O da tutunmayı engelliyormus, böyle kırmızı etAaa ilk defa duyuyorum bende de var ve ameliyatlik durum olmafigini baskilayici igne ile halolacagjni soledi ignemi vurundum bakalm
Kırmızı etin içine ilemis beyaz zarlar gibi düşünün geçirgenliği engelliyormus. Miyom kist rahim üzerinde olduğu için alinabiliyormus ama bu yapışık iç içe olduğu için çok rahatsız ediyorsa çözüm rahimin alinmasiymis... Temizlenmesi zormuş uzun lafın kısası...Kimininki 1 cm belli bir yerde kimininki ağaç kökü gibi her yeri sarmış oluyor hanımefendininki dağınık ve fazla demek ki... O da tutunmayı engelliyormus, böyle kırmızı et
Anladim. Bende dun regl oldum. Zaten erbil bey dedi adet olabilirsin olmayabilirsin de demisti ama oldum ben.Kimininki 1 cm belli bir yerde kimininki ağaç kökü gibi her yeri sarmış oluyor hanımefendininki dağınık ve fazla demek ki... O da tutunmayı engelliyormus, böyle kırmızı et
Merhaba. Benim erbil beyden önceki doktorum kadındı. Ama Erbil beye gittikten sonra bir kadın nasıl muayne ediliri öğrendim diyebilirim :)) bende çok çekinerek gittim ama kendinizi çok hissedebilceğnz bir yer bence. İlk muayenede anlarsnz bunu.Merhabalar. 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra rastgele adını duyduğum Erbil Yağmur'a gitmeyi planlıyorum. Doktor araştıramıyorum nasıl araştırılacağını da bilmiyorum ama burada hep iyi yorumlar okudum. Tek sıkıntım daha önce hiç erkek bir kadın doğum doktoruna gitmemiş olmam. Galiba utanıyorum. Bu konuda nasıl stres olmuyorsunuz arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Gercekten mii çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bunu duyduğuma. Düşündükçe kasiliyorum çünküMerhaba. Benim erbil beyden önceki doktorum kadındı. Ama Erbil beye gittikten sonra bir kadın nasıl muayne ediliri öğrendim diyebilirim :)) bende çok çekinerek gittim ama kendinizi çok hissedebilceğnz bir yer bence. İlk muayenede anlarsnz bunu.
kaçıncı muaynem bilmiyorum ama ilki dışında hiç tedirginlik yaşamadm. içiniz rahat olsun. zaten kapıdan girip erbil beyi görüp sohbet ettiğinizde bi rahatlık geliyor :))Gercekten mii çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bunu duyduğuma. Düşündükçe kasiliyorum çünkü
ilk transferiniz miBen dün Erbil hoca'da transfer oldum yani tutar tutmaz bilemem ama Erbil bey muhteşem bir Dr benim için çok çabaladi sonuç olumsuz olsa bile yine ona giderim
Erbil hoca ile ilk başka Dr da daha önce 2 denemem varilk transferiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?