- Konu Sahibi sunshine__
-
Tabiki her konuda bilgi alabilirsinz bizim aldığımz fiyatla farklı olabilir çünkü ben ocaktan önce başladım ne desem yalan olur siz görüşüo net bilgi alabilirsnz tabiBu tup bebek icin oldugunuz tedavi icin mi verdiginiz ucret, toplam nekadar olacak acaba ? On gorusmede de ucret aliniyor diye anliyorum o halde
Yeni 2021 fiyatlarini aldinizmi baya artis olmusEvet bende verdim ücret 15 gün sonra tekrar muaynem var inşallah
Bizde ucretsiz diye gittik. Iceti girdik konustuk hersey guzel ciktiktan sonra cikista odemeniz var demislerdi yani odeme var :)Bu tup bebek icin oldugunuz tedavi icin mi verdiginiz ucret, toplam nekadar olacak acaba ? On gorusmede de ucret aliniyor diye anliyorum o halde
Benim bildigim fulya acibadem ile calisiyor.genetik falan onlari bilmiyorum.muayane ucreti bu sene 600 olmus anlasilan gecen sene 500du.tup bebek yumurta olusumu takip muayeneleri ve transfer ucreti gecen sene 10 bindi.tabi ilaclar tetkikler haric.bu sene bilmiyorum.Merhaba, Erbil bey hakkinda olumlu yorumlari gordukce merak etmeye basladim ben de. Hastane islemlerini fulya acibademde mi yapiyor sadece , genetik icin hangi labaratuvarda tarama yaptiriyor , muayene ucreti nedir ve tup bebek icin ucreti nedir ? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Ne soyledi doktor ne zaman yumurta toplama isleminCanim bugun gittim ywni ucretler baya ucmus.
Muayene ucreti 600 tl olmus.
Gordunmu.keseyi,ne durumdasin herşey yolundami tam olarak kac haftalik.mide bulantin varmiEvet bende verdim ücret 15 gün sonra tekrar muaynem var inşallah
Canim gorebildinizmi keseyi..kac haftalikmis neler söyledi doktor?Evet bende verdim ücret 15 gün sonra tekrar muaynem var inşallah
Bilgi icin cok teşekkürler , tedaviniz mutlulukla sonuclandin insallahBenim bildigim fulya acibadem ile calisiyor.genetik falan onlari bilmiyorum.muayane ucreti bu sene 600 olmus anlasilan gecen sene 500du.tup bebek yumurta olusumu takip muayeneleri ve transfer ucreti gecen sene 10 bindi.tabi ilaclar tetkikler haric.bu sene bilmiyorum.
Yarin kontrolum var cumartesi toplama canim kactane yumurtam var dedim senin cok var oralara takilma dedi bisey demedi acikcasiNe soyledi doktor ne zaman yumurta toplama islemin
Bu sene 12 bin yaomislar ilavlara da zam gelmis ve hastaneye deBilgi icin cok teşekkürler , tedaviniz mutlulukla sonuclandin insallah
Yumurta toplama islemi sonrasi ben henuz yeni ayilirken yanima gelip kulagima 21 tane yumurta topladik demisti.hayal mayal hatirliyorym.esimle konuşmuştu.mutlaka bilgi verir toplama isleminden sonra.Yarin kontrolum var cumartesi toplama canim kactane yumurtam var dedim senin cok var oralara takilma dedi bisey demedi acikcasi
Masallah arttirdikca arttirmislarBu sene 12 bin yaomislar ilavlara da zam gelmis ve hastaneye de
Ne kadar guzleYumurta toplama islemi sonrasi ben henuz yeni ayilirken yanima gelip kulagima 21 tane yumurta topladik demisti.hayal mayal hatirliyorym.esimle konuşmuştu.mutlaka bilgi verir toplama isleminden sonra.
Aynen ole valla kan tahlili vs.ilaclati hic solemiyorumMasallah arttirdikca arttirmislar
Bi 12 binde ilaclar olarak dusunun yani 25 bini bulur.maalesef bu isler cok pahali helede boyle özel kliniklerAynen ole valla kan tahlili vs.ilaclati hic solemiyorum
Sigorta ile anlasmasi yok malesef uc bes de olsa sigirta karsilasa rahat oluruz ya bu arada bisey sorucam. Erbil beyde rapor gecerli degil transfer olduktan sonra rapor isini nasil yaptilar merak ediyorumBi 12 binde ilaclar olarak dusunun yani 25 bini bulur.maalesef bu isler cok pahali helede boyle özel klinikler
Sigorta ile anlasmasi yok malesef uc bes de olsa sigirta karsilasa rahat oluruz ya bu arada bisey sorucam. Erbil beyde rapor gecerli degil transfer olduktan sonra rapor isini nasil yaptilar merak ediyorum
Yaa ben biliyorsun normal raporsuz dinlendim ama acibadem kendi hastasiymissin gibi rapor veriyirmu onu bi ogren eger vermiyorsa aile hekimine durumu anlatip 3gunluk bi rapor al bunu transfer sonrasi icin söylüyorum.roktora gittigin gunler isyerinin insafindaSigorta ile anlasmasi yok malesef uc bes de olsa sigirta karsilasa rahat oluruz ya bu arada bisey sorucam. Erbil beyde rapor gecerli degil transfer olduktan sonra rapor isini nasil yaptilar merak ediyorum
Zaten bu ara baya izin aldik isyerine solemedim durumu baya goze batiyorum gibi dillendirmek istemiyorum bu isi insanlarin sorularjndan gina geliyor artik. Aslinda acibadem hastanesinden yo lendirme yapabilirler zor olmamali zamani gelsin bakicam duruma gore ama o zamana kadar cozum bulan insanlarda olursa harika olurYaa ben biliyorsun normal raporsuz dinlendim ama acibadem kendi hastasiymissin gibi rapor veriyirmu onu bi ogren eger vermiyorsa aile hekimine durumu anlatip 3gunluk bi rapor al bunu transfer sonrasi icin söylüyorum.roktora gittigin gunler isyerinin insafinda
Dün gördük keseyi çok şükür 5+2deyim şuan ama öyle bulantı falan bir belirti yaşamıyorumGordunmu.keseyi,ne durumdasin herşey yolundami tam olarak kac haftalik.mide bulantin varmibiliyorum cok soru sordum bende gidecem ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?