- Konu Sahibi sunshine__
-
Herşey gönlünüzce olsun inşallahSuan yumurta buyutme yapiliyor persembe cuma yumurtalar toplanacak
Merhaba kızlar bugun sonucumu aldım.degerim 470Unsallah hepimiz burda guz3l haberlerimizi veririzi
Gözünüz aydın devamı sağlıkla gelsin inşallah haftaya sizde gidersinz o zaman kese muayenesi içinMerhaba kızlar bugun sonucumu aldım.degerim 470
Harika cok sevindik insallah bizede nasip olur peki neler yaptin anlatabilirmsinMerhaba kızlar bugun sonucumu aldım.degerim 470
Cuma gününe çağırdılar cok teşekkürlerGözünüz aydın devamı sağlıkla gelsin inşallah haftaya sizde gidersinz o zaman kese muayenesi için
Aslinda yaptigim bisey yok transferden sonraki ilk uc gun dinlendim.henuz en ufak bi hamilelik belirtiside yok yani illa belirti aramayin.ben transfer esnasinda elhalik cektim Allahin sifatlarindan..Harika cok sevindik insallah bizede nasip olur peki neler yaptin anlatabilirmsin
Benimde hiç belirtim olmadı hala yok arada kasık batması o kadar yaniAslinda yaptigim bisey yok transferden sonraki ilk uc gun dinlendim.henuz en ufak bi hamilelik belirtiside yok yani illa belirti aramayin.ben transfer esnasinda elhalik cektim Allahin sifatlarindan
Oo sürecin en onemli kisimlarindan.birindesin.peki gene menepoz ignesi vuracakmi bahsetmi biseyden erbil beySuan yumurta buyutme yapiliyor persembe cuma yumurtalar toplanacak
Vuracakmis canim bugun gittigimizde konusamafik cok yogundu muayene olup hemen ciktik sali gunu kontrole gittigimde konusacagiz bakalmOo sürecin en onemli kisimlarindan.birindesin.peki gene menepoz ignesi vuracakmi bahsetmi biseyden erbil bey
Salı günü kaçta muayneniz bende orda olacağımVuracakmis canim bugun gittigimizde konusamafik cok yogundu muayene olup hemen ciktik sali gunu kontrole gittigimde konusacagiz bakalm
Evet muhakkak konuşun aklima gelen herseyi sor sakin aman cok yogun doktor diye dusunme..zaten boyle un salmis doktorlara gidince ne yazikki böyle bi sorun oluyor yani yoğunluktan kafandakileri soramuyirsuj yada doktor anlatamiyor.Vuracakmis canim bugun gittigimizde konusamafik cok yogundu muayene olup hemen ciktik sali gunu kontrole gittigimde konusacagiz bakalm
Sabah 09 bucukta canim kan tahlili yapicaklarmis ama oglen 1 e kadar prdayim.Salı günü kaçta muayneniz bende orda olacağım
benim 2 bucukta randevum yaSabah 09 bucukta canim kan tahlili yapicaklarmis ama oglen 1 e kadar prdayim.
Valla ben de çok yoğun zamanlarını gördüm ama konuşmak isteyip de konuşamadığım hiç olmadı muhakkak dinledi ve cevapladıEvet muhakkak konuşun aklima gelen herseyi sor sakin aman cok yogun doktor diye dusunme..zaten boyle un salmis doktorlara gidince ne yazikki böyle bi sorun oluyor yani yoğunluktan kafandakileri soramuyirsuj yada doktor anlatamiyor.
Bende genelde sordum ama hizlica cevaplamaya calisti.havada sorularim kalmadi hic bir zaman ama herkes soramayabiliyor..doktor cok yogun zaten diye cekinebiliyor...Valla ben de çok yoğun zamanlarını gördüm ama konuşmak isteyip de konuşamadığım hiç olmadı muhakkak dinledi ve cevapladı
Aynen ilk zamanlar ole idi toy olunca ama gide gele ogreniyoruz baklmBende genelde sordum ama hizlica cevaplamaya calisti.havada sorularim kalmadi hic bir zaman ama herkes soramayabiliyor..doktor cok yogun zaten diye cekinebiliyor...
Merhaba, Erbil bey hakkinda olumlu yorumlari gordukce merak etmeye basladim ben de. Hastane islemlerini fulya acibademde mi yapiyor sadece , genetik icin hangi labaratuvarda tarama yaptiriyor , muayene ucreti nedir ve tup bebek icin ucreti nedir ? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Evet bende verdim ücret 15 gün sonra tekrar muaynem var inşallahCanim bugun gittim ywni ucretler baya ucmus.
Muayene ucreti 600 tl olmus.
Bu tup bebek icin oldugunuz tedavi icin mi verdiginiz ucret, toplam nekadar olacak acaba ? On gorusmede de ucret aliniyor diye anliyorum o haldeCanim bugun gittim ywni ucretler baya ucmus.
Muayene ucreti 600 tl olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?