Momart Erbil Yağmur

Harika cok sevindik insallah bizede nasip olur peki neler yaptin anlatabilirmsin
Aslinda yaptigim bisey yok transferden sonraki ilk uc gun dinlendim.henuz en ufak bi hamilelik belirtiside yok yani illa belirti aramayin.ben transfer esnasinda elhalik cektim Allahin sifatlarindan..

Vuracakmis canim bugun gittigimizde konusamafik cok yogundu muayene olup hemen ciktik sali gunu kontrole gittigimde konusacagiz bakalm
Evet muhakkak konuşun aklima gelen herseyi sor sakin aman cok yogun doktor diye dusunme..zaten boyle un salmis doktorlara gidince ne yazikki böyle bi sorun oluyor yani yoğunluktan kafandakileri soramuyirsuj yada doktor anlatamiyor.

Evet muhakkak konuşun aklima gelen herseyi sor sakin aman cok yogun doktor diye dusunme..zaten boyle un salmis doktorlara gidince ne yazikki böyle bi sorun oluyor yani yoğunluktan kafandakileri soramuyirsuj yada doktor anlatamiyor.
Valla ben de çok yoğun zamanlarını gördüm ama konuşmak isteyip de konuşamadığım hiç olmadı muhakkak dinledi ve cevapladı

Valla ben de çok yoğun zamanlarını gördüm ama konuşmak isteyip de konuşamadığım hiç olmadı muhakkak dinledi ve cevapladı
Bende genelde sordum ama hizlica cevaplamaya calisti.havada sorularim kalmadi hic bir zaman ama herkes soramayabiliyor..doktor cok yogun zaten diye cekinebiliyor...

Merhaba, Erbil bey hakkinda olumlu yorumlari gordukce merak etmeye basladim ben de. Hastane islemlerini fulya acibademde mi yapiyor sadece , genetik icin hangi labaratuvarda tarama yaptiriyor , muayene ucreti nedir ve tup bebek icin ucreti nedir ? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim

Canim bugun gittim ywni ucretler baya ucmus.
Muayene ucreti 600 tl olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…