• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar,
önce dünkü menümü yazayıp sonra geçmişi okuyayım

Beyaz peynirli tost( tam tahıl ekmeğe),domates salatalık çay (yeşil çay değil bir an önce alışverişe çıkıp almam lazım)
ton balıklı salata ve ayran
4 kayısı
kurufasulye, cacık,salata
1 şeftali

Gayet güzel.

herkese günaydın kızlar.benim için kötü başlayan bir sabah oldu.sabah oğlumun erken uyanacağı tuttu ve erken kahvaltımı etmek için balkona büyük bir keyifle masayı hazıradım oğlumuda oturttum tam yemeğe başladıkki çok büyük bir gümbürtü koptu.aşağı baktığımda arabama arkasından çarptıklarını gördüm.yolda durup duran arabama arkasından vurduğu yetmedi çarpmanın şiddetiyle aracım önünde duran araca vurdu düşünün....oğlumu mama sandalyesinden çözüp götürene kadar kaçmış birde hıyar....
pijamalarımla sokağın ortasında kalakaldım.telefonumu almamıştım anahtarımı almamıştım aceleyle çıkarken...çocuk kucağımda kaldım sokak ortasında...adamın gittiğinemi yanayım,4 yerinden kapanan çelik kapının anahtarının yanımda olmayışınamı,telefonumu bile almadığımamı....apartmanın alt katındaki dükkanların hepsi kapalı(giyim satan yerler hepsi 10da açılıyor) nereye gitsem eşimşi nerden arasam derken apartmanın birinden yaşlı bi adam kızım gel bizden ara nereyi arayacaksan falan dedi.aldım ben plakasını burda oturuyordum sigara içmek için çıkmıştım dedi.titreyerek gittim eşi açtı kapıyı oğlumu aldı elimden su falan verdiler sakinleştim eşimi aradım (ama korku ve heyecandan numarayı zor hatırladım walla) hemen geldi polisi aradık adamın verdiği plaka çalıntı çıktı:(((( yani çarpanı bulmak mümkün değil...onada yanmıyorum benim arabama çarpmasının şiddetiyle öndeki aracada çarptı demiştimya onun sahibine bir sürü masraf çıkartmışlar serviste onuda ödeyeceğiz....ikisi yaklaşık olarak 6500 tl.şu an yazarken bile titriyor ellerim kızlar.güzel başlayan günümü kendini bilmezin biri ( belkide alkollüydü )berbat etti...allah beterinden korusun diyerek teselli ediyorum kendimi.ya içinde oğlumla birlikte olsaydık diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum....
yarın tartı gününüz kızlar,inşallah bütün haftanın mükafatını alırsınız....emekleriniz boşa çıkmaz....

Oy zilim geçmiş olsun. Diğer aracın masrafını neden siz ödüyorsunuz ki sokağı gören kamera bişiy yok mu. Sizin suçunuz yok ortada hiç. Ayrıca çarpan kaçmış olsa da suçlu odur ve bulunmayacak olması sizin diğer aracın masrafını ödeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü park halinde araçlar. Seyir halinde olsanız öndekinin masrafını ödersiniz takip mesafesinden dolayı ama burda ödeme durumu yok.

günaydın şekerler
kandliniz mübarek olsun

zilim çok geçmiş olsun allah beterinden korusun canım

dünkü menüm efem:1closedeyes:

08:00
1 tane kayısı

08:30
peynir,zeytin,2 dilim ekmek,çay

12:10
1 yeşil elma

13:20
1 küçük tavuk but,4 kaşık patlican,1 kase yoğurt

18:00
1 yeşil elma

20:15
3 kaşık menemen,2 bardak ayran,3 süsbiberi

3,5 lt su

:lepi:

NevkuŞum ben sana tertamİz yenİ sayfa aÇarım canım benİm ..

DÜnya ÜtÜ var eŞİmİ yİne yolcu edİcem 3 gÜnlÜgÜne valİzİnİ hazırlamam lazım ...

Takrarda hepİnİze hayırlı kandİnler.......

ya abencim öldüm şu tertemiz yeni sayfa lafına Allah iyiliğini versin...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet benim terrrtemiz bir sayfa ihtiyacım var kardeşim geçmişi unutup gelecek güzel günlere bakıyorum...alkisalkisalkis
sana da kolay gelsin bir sürü işin varmış..hayırlı kandiller canım...Şeniz

AKREBİN BEN SENİ PEKBİR MOTİVE GÖRDÜM HADİ HAYIRLISI ...::))))
.

tatlım kurtulmak istiyorum artık şu pis kilolardan..
kilo verdikçe daha bir hevesleniyorum
ve tabiki senin başarının da katkısı büyük şekerimopuyorumnanaktan

günaydın montici çıtırıklaropuyorumnanaktan

hepinizin kandili mübarek olsun,rabbim bütün dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:

zilicim canım çok geçmiş olsun:teselli:

akrepçim senide tekra motive olmuş görmek çok güzel,artık bu yaz veda edelim kilolara,yeter bu kadar misafir oldukları dimiivereliniortak

nevkuşum sende açacağın tertemiz sayfa ile eski günlere geri dönüceksin,biliyorum ne kadar disiplinli azimli hatun olduğunuyerimseniben

aebenimmm ŞenizŞeniz kolay gelsin canımcım sana

akrepçim senide tekra motive olmuş görmek çok güzel,artık bu yaz veda edelim kilolara,yeter bu kadar misafir oldukları dimiivereliniortak

nevkuşum sende açacağın tertemiz sayfa ile eski günlere geri dönüceksin,biliyorum ne kadar disiplinli azimli hatun olduğunuyerimseniben

tatlışım naber
bu hafta hiç verebildinmi acebaa :ecrin_bebek:
beni sorarsan ben iç veremedim hatta üstüne üstlük almışım bi kaç kilo laf aramızda :hulya:
veremediysende üzülme canım..sıkma kendini fazla rahat takılabilirsin yane bu akşamcokacimcoook

merhaba kızlar mirac kandilinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

zilim yaşadıgın tatsız durum için çok üzüldüm canım.bir an seni hayal etmeye çalıştım gerçekten şok edici bir durum.ama seninde dediğin gibi Allah beterinden korusun inşallah.

akrepçim azmin daim olsun arkadaşım inşallah çok iyi gidiyorsun tatlım

tatlışım naber
bu hafta hiç verebildinmi acebaa :ecrin_bebek:
beni sorarsan ben iç veremedim hatta üstüne üstlük almışım bi kaç kilo laf aramızda :hulya:
veremediysende üzülme canım..sıkma kendini fazla rahat takılabilirsin yane bu akşamcokacimcoook

valla akrepcim 2 haftadır hiç kaçamaksız yapıyorum montiyi,bu sabah tartıldım dayanamadım çok fark yok gibikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıanlamadım niye böle oldu,ama asıl sonuç yarın belli olur,yanlız şölede bişi var görenler inceldiğimi sölüyo,bakalımm yarın sabah ölçülerimide alıcam fark varsa süper,tartıda göstermesede oluryerimsenibenyerimseniben

ayrıca ben çok rahatım canımcım,hç bi diyette olmadığım kadar rahatımm:1::1:

Selamlar herkesee

Zalimi inş bundan sonra sorunların hastalıkların son bulur .gerçekten zor dönemler geçirmişsin canım ..

Ziligurti çok çok geçmiş olsun ..Mübarek günde Allah havale et ..Komşunun arabasınıda yaptırmak zorunda değilsin canım..sonuçta burda mağdur olan sensin .senin kazayla ilginde yok neden üslenesinki ..

Aben emeğine sağlık canım ..

amin canım seninde kandilin mübarek olsun..:Saruboceq:
aman inşallah diyelim canım sağol iyi dileklerin için..ama ben tek başıma değil sizlerle yapmıştım herşeyi..birbirimize desteğimiz herşeyden öte..insan dilini konuşanı istiyor bu zor süreçte dimi canım.. onun için buradan paylaşımlara devam ile hep beraber eriyecez inşallah kirazım...:lepi:

ben bu aralar bunalımdayım galiba kızlar.aslında anlatıp tadınızı kaçırmakta istemiyorum ama bi akıl verene ihtiyacım var.ben motivayonumun düştügünü hissediyorum.sürekli yeniden yeniden başlayıp sonra bozmalarım artık kendimden nefret etmeme sebep oldu.bugün tamam diyorum yeni bir başlangıç ama 2 gün sonra bi kaçamak hadi ertesi gün yeniden .bıktım artık iradesizliğimden .çokta aman aman oburlugum yok ama bu suçluluk pişmanlık duygusundan bıktım artık.kendimi salmak istiyorum ama biliyorum ki fazlasıyla bu bana pahalıya patlıyacak dahada mutsuz olacagım.çünkü biliyorumki salmak demek hooppp kiloların yeniden geri gelmesi demek.sürekli zayıflamayla hayatımda değişen şeyleri düşünmeye çalışıyorum eşime karşı daha rahatım mesala koplekslerim azaldı yada bi magazaya girdiğimde buldugum kıyafet secenegi arttı.insanların övgülü sözleri gibi gibi ama işte bunlar bile beni gaza getirmiyor sanki.akrepbimin başlattıgı yarışmaya bile 2 günden fazla azimlenemedim.kendi manevi hayatımla ilgilide sıkıntılarım var en büyük sorunum bi karar alıp sonuna kadar arkasında duramıyorum.acaba aldıgım kararlarla kendimi çokmu kasıyorum kafam karışık anlayacagınız biraz ara versem sizce iyi gelir mi bana yada daha farklı çözüm varsa lütfen yazın bana çünkü ben monti yapıyorum diye kendimi ve sizleri kandırıp vaktinizi almak istemiyorum

merhaba lacey, canım su içememenin sebebi belki suyun ısısıdır. Buna hiç dikkat ettin mi? Mesela bazı insanın oda sıcaklığındaki sudan midesi bulanır, bazısı soğuk olmazsa asla içemez. Kendinde farklı ısılardaki sularla (oda sıcaklığı, az soğuk, soğuk, ılık vs ) gibi birkaç deney yap, eminim sevdiğin ısıyı bulursun. Ben mesela eskiden çok soğuk su içiyodum midem kesiliyo gibi olup birdaha içemiyodum. Şimdi çok sıcak hava olmadıkça oda sıcaklığında su olursan bardak bardak içmeye alıştırdım bünyemi.
Bide - montie aykırı değildir herhalde- olmadı içine bir dilim limon, nane, ne bilim elma kabuğu filanla dene. Mutlaka yavaştan alışırsın..kaydirigubbakcemile5
.

merhaba nevracığım 2 hafta önce soğuk su içmeyi denedim ve midemi üşüttüm. 3 gün çok kötü oldum . şimdi oda ısısında içiyorum. ama son yazdığın çok mantıklı geldi içine nane ve limon olabilir. birde ççubuk tarçını deneyeyim teşekkürler opuyorumnanaktan

zili benim arabam senin önündeki araba olsaydı senin gibi magdur durumdaki birine bunu yapamazdım.bu olayın faturasını sana ödetemezdim.eşimde yapmazdı bunu.yaa nasıl bir dünya nasıl insanlar olduk hayret yaa. görgü sahidi var senin durumun ortada sende magdursun önündeki arabada nasıl senden bekliyorlar tamirat parasını şaşıyorum valla.

Tünaydın hanımlar,

Herkesin kandili kutlu olsun..

Zilicim gerçekten güne kötü bir başlangıç olmuş, mübarek günde yaptıklarına bak, Allah korkusu kalmamış insanlarda, büyük geçmiş olsun, bence de diğer aracın masraflarını sen ödememelisin, varsa kaskosu ordan karşılasınlar, neden günah keçisi sen olasın, sen de mağdursun bu durumda...

Bugünkü menümüde yazayım hemen;

Sabah:
1 adet golden elma

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı z. ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Domates, salatalık ve çay

Öğle:
Hindi Adana
Salata
Ayran

Akşam:
Yeşil mercimek yemeği
Cacık

ben bu aralar bunalımdayım galiba kızlar.aslında anlatıp tadınızı kaçırmakta istemiyorum ama bi akıl verene ihtiyacım var.ben motivayonumun düştügünü hissediyorum.sürekli yeniden yeniden başlayıp sonra bozmalarım artık kendimden nefret etmeme sebep oldu.bugün tamam diyorum yeni bir başlangıç ama 2 gün sonra bi kaçamak hadi ertesi gün yeniden .bıktım artık iradesizliğimden .çokta aman aman oburlugum yok ama bu suçluluk pişmanlık duygusundan bıktım artık.kendimi salmak istiyorum ama biliyorum ki fazlasıyla bu bana pahalıya patlıyacak dahada mutsuz olacagım.çünkü biliyorumki salmak demek hooppp kiloların yeniden geri gelmesi demek.sürekli zayıflamayla hayatımda değişen şeyleri düşünmeye çalışıyorum eşime karşı daha rahatım mesala koplekslerim azaldı yada bi magazaya girdiğimde buldugum kıyafet secenegi arttı.insanların övgülü sözleri gibi gibi ama işte bunlar bile beni gaza getirmiyor sanki.akrepbimin başlattıgı yarışmaya bile 2 günden fazla azimlenemedim.kendi manevi hayatımla ilgilide sıkıntılarım var en büyük sorunum bi karar alıp sonuna kadar arkasında duramıyorum.acaba aldıgım kararlarla kendimi çokmu kasıyorum kafam karışık anlayacagınız biraz ara versem sizce iyi gelir mi bana yada daha farklı çözüm varsa lütfen yazın bana çünkü ben monti yapıyorum diye kendimi ve sizleri kandırıp vaktinizi almak istemiyorum
narincim selam canım yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki...olumunekankayizsmile
bu herhalde kilo verme aşamasında hepimizin yaşadığı şeylerden.bende hep dedim kendime insanlar güzelleştin diyor , mağazalara daha rahat girmeler başlıyor eeee peki niye disiplinimi bozuyorum dediğim çook oldu. Bu bence uzun süre bu işe kafa yormaktan geliyor. Birde bazı alışkanlıkları- ki şahsen benim alışkanlığım yaklaşık 20 küsür senedir benle oburluk- değiştirmek çook zor. Bu bir savaş canım arada baı günler bazı cephelerde yenilsek de sonunda tüm cepheleri fethedeceğiz. Onun için sakın bırakma bak beni örnek al oydu buydu derken bıraktım kaç kilo alıp geri döndüm. Bir karar alıp arkasında duramıyorum demişsin kendini ne olur fazla hırpalama hep bunları yaşıyoruz bende de maymun iştahlılık var hayatta herşeyle ilgili ya hep ya hiç mantığı var.. Bunları törpülemem lazım hayatta siyah beyaz yok grilerde var. Bence vakit alıyorum filan diye düşünme hepimiz bu aşamada bu uzun ince yolda tecrübe ve hatalarımızı paylaşmak için burdayız. Eski bir arkadaşa susamış gibi koştum ben buraya.. Lütfen buradan kopma eninde sonunda yapacaksın..Aradaki çakıl taşlarını yolundan çevirmesin seni canım...Şeniz

merhaba nevracığım 2 hafta önce soğuk su içmeyi denedim ve midemi üşüttüm. 3 gün çok kötü oldum . şimdi oda ısısında içiyorum. ama son yazdığın çok mantıklı geldi içine nane ve limon olabilir. birde ççubuk tarçını deneyeyim teşekkürler opuyorumnanaktan
evet dene canım mutlaka uyan birşey bulursun bence kendine..olumunekankayizsmile

Akşam:
Yeşil mercimek yemeği
Cacık
ayy benimde canım istedi yeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun ketum?
soğan domates filan mı?:hulya:

Canım niye bu kadar kasıyorsun kendini, bir yola çıkmışsın, bakman gereken (+)'ları olmalı, ne yapıyorsan önce kendin için yapıyorsun o, bu, şu ikinci planda kalmalı, sen mutlu olmazsan çevrendekileri de mutlu edemezsin...herşey zamanla bi düzene girer...Aldığın kararların peşini bırakma, orda seni güzel şeyler bekliyor canım opuyorumnanaktan

narincim selam canım yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki...olumunekankayizsmile
bu herhalde kilo verme aşamasında hepimizin yaşadığı şeylerden.bende hep dedim kendime insanlar güzelleştin diyor , mağazalara daha rahat girmeler başlıyor eeee peki niye disiplinimi bozuyorum dediğim çook oldu. Bu bence uzun süre bu işe kafa yormaktan geliyor. Birde bazı alışkanlıkları- ki şahsen benim alışkanlığım yaklaşık 20 küsür senedir benle oburluk- değiştirmek çook zor. Bu bir savaş canım arada baı günler bazı cephelerde yenilsek de sonunda tüm cepheleri fethedeceğiz. Onun için sakın bırakma bak beni örnek al oydu buydu derken bıraktım kaç kilo alıp geri döndüm. Bir karar alıp arkasında duramıyorum demişsin kendini ne olur fazla hırpalama hep bunları yaşıyoruz bende de maymun iştahlılık var hayatta herşeyle ilgili ya hep ya hiç mantığı var.. Bunları törpülemem lazım hayatta siyah beyaz yok grilerde var. Bence vakit alıyorum filan diye düşünme hepimiz bu aşamada bu uzun ince yolda tecrübe ve hatalarımızı paylaşmak için burdayız. Eski bir arkadaşa susamış gibi koştum ben buraya.. Lütfen buradan kopma eninde sonunda yapacaksın..Aradaki çakıl taşlarını yolundan çevirmesin seni canım...Şeniz

evet dene canım mutlaka uyan birşey bulursun bence kendine..olumunekankayizsmile

ayy benimde canım istedi yeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun ketum?
soğan domates filan mı?:hulya:

klasik yemek harcı canım, soğanı kavur, domatesi kavur, biraz renkli olsun istiyorsan azcık da salça koy (ben yemeklerimde salça yerine domates püresi kullanıyorum, ekşi olmuyor salça gibi) haşlayıp kara suyunu alığın mercimeklerini kat 2 döndür suyunu ver, biraz lezzet ararsan etsuyu tableti de ekleyebilirsin..

hım kafam şimdi bakliyatlara etsuyu tablet olur mu ona takıldı, aebennnnn bu konuda bi fikrin var mı tatlım, olur mu kiii?

klasik yemek harcı canım, soğanı kavur, domatesi kavur, biraz renkli olsun istiyorsan azcık da salça koy (ben yemeklerimde salça yerine domates püresi kullanıyorum, ekşi olmuyor salça gibi) haşlayıp kara suyunu alığın mercimeklerini kat 2 döndür suyunu ver, biraz lezzet ararsan etsuyu tableti de ekleyebilirsin..
hmm tamam aynı usül..gayet lezzetli ve sağlıklı görünüyor ben içine biber de koyarım azıcık...cokacimcoook
et suyu tablet vs. ben hiç kullanmam eskiden kullanırdım ama katkı maddeli şeyler kullanmamaya gayret ediyorum.
sağol canım tarifin için bende yapayım birara..özledim yeşil mercimeği..cokacimcoook

evet kızlar bugünün menüsü de şöyle hayırlısı ile bozmadan atlatırsam ;
2 tahıl ekmeğe peynirli tost, domates,biber,çay
1 tabak bamya yemeği, yoğurt, bol salata
1 şeftali
1 tabak kuru fasulye, cacık,
1 veya 2 şeftali

nevracım ketum abla çok teşekkür ederim desteğiniz için.haklısınız bu uzun soluklu bir dönem ben bu kiloları 6 ayda almadımki 6 ayda vereyim.nevracım deiğin gibi kendimi fazla kasıyorum galiba .hernekadar ara vermeliyim desemde biraz önce yemek yedim yine tercihimi montiye uygun yapmaya çalıştım farkında olmadan demekki yavaş yavaş bu disiplin oluşuyor dedim kendi kendime.birde aeben ablanın ilk sayfadaki kilo verme çizelgesine tarihlerine baktıgımda az az verebildigini gördüm bazen kendi değimiyle cozutma dönemleride olmuş ama baktıgımda gördüğüm şey ne olursa olsun yolundan dönmemiş arada verse yine yine yeniden demiş ve en önemlisi sabrı gerçekten hayranım bu konuda ona ve bu şekilde mutlu sona ulaştı.benim en büyük hatam bu işe sanırım fazla kafa yorup kendimi olmadık yere yıpratıyorum sonra bıkıp aman be diyip kaçamak yapıyor ve sonrasında pişmanlık duyuyorum benim kendime bir ugraş bulmam lazım bunu anladım sadece çalışıyor olmak ev iş güç değil benim zihnimi dinlendirecek bişeye ihtiyacım var galiba

Back
X