- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın kızlar,
önce dünkü menümü yazayıp sonra geçmişi okuyayım
Beyaz peynirli tost( tam tahıl ekmeğe),domates salatalık çay (yeşil çay değil bir an önce alışverişe çıkıp almam lazım)
ton balıklı salata ve ayran
4 kayısı
kurufasulye, cacık,salata
1 şeftali
Gayet güzel.
herkese günaydın kızlar.benim için kötü başlayan bir sabah oldu.sabah oğlumun erken uyanacağı tuttu ve erken kahvaltımı etmek için balkona büyük bir keyifle masayı hazıradım oğlumuda oturttum tam yemeğe başladıkki çok büyük bir gümbürtü koptu.aşağı baktığımda arabama arkasından çarptıklarını gördüm.yolda durup duran arabama arkasından vurduğu yetmedi çarpmanın şiddetiyle aracım önünde duran araca vurdu düşünün....oğlumu mama sandalyesinden çözüp götürene kadar kaçmış birde hıyar....
pijamalarımla sokağın ortasında kalakaldım.telefonumu almamıştım anahtarımı almamıştım aceleyle çıkarken...çocuk kucağımda kaldım sokak ortasında...adamın gittiğinemi yanayım,4 yerinden kapanan çelik kapının anahtarının yanımda olmayışınamı,telefonumu bile almadığımamı....apartmanın alt katındaki dükkanların hepsi kapalı(giyim satan yerler hepsi 10da açılıyor) nereye gitsem eşimşi nerden arasam derken apartmanın birinden yaşlı bi adam kızım gel bizden ara nereyi arayacaksan falan dedi.aldım ben plakasını burda oturuyordum sigara içmek için çıkmıştım dedi.titreyerek gittim eşi açtı kapıyı oğlumu aldı elimden su falan verdiler sakinleştim eşimi aradım (ama korku ve heyecandan numarayı zor hatırladım walla) hemen geldi polisi aradık adamın verdiği plaka çalıntı çıktı((( yani çarpanı bulmak mümkün değil...onada yanmıyorum benim arabama çarpmasının şiddetiyle öndeki aracada çarptı demiştimya onun sahibine bir sürü masraf çıkartmışlar serviste onuda ödeyeceğiz....ikisi yaklaşık olarak 6500 tl.şu an yazarken bile titriyor ellerim kızlar.güzel başlayan günümü kendini bilmezin biri ( belkide alkollüydü )berbat etti...allah beterinden korusun diyerek teselli ediyorum kendimi.ya içinde oğlumla birlikte olsaydık diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum....
yarın tartı gününüz kızlar,inşallah bütün haftanın mükafatını alırsınız....emekleriniz boşa çıkmaz....
Oy zilim geçmiş olsun. Diğer aracın masrafını neden siz ödüyorsunuz ki sokağı gören kamera bişiy yok mu. Sizin suçunuz yok ortada hiç. Ayrıca çarpan kaçmış olsa da suçlu odur ve bulunmayacak olması sizin diğer aracın masrafını ödeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü park halinde araçlar. Seyir halinde olsanız öndekinin masrafını ödersiniz takip mesafesinden dolayı ama burda ödeme durumu yok.
günaydın şekerler
kandliniz mübarek olsun
zilim çok geçmiş olsun allah beterinden korusun canım
dünkü menüm efem:1closedeyes:
08:00
1 tane kayısı
08:30
peynir,zeytin,2 dilim ekmek,çay
12:10
1 yeşil elma
13:20
1 küçük tavuk but,4 kaşık patlican,1 kase yoğurt