Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize merhaba
3 hafta sizleri okuyp birşey yazamamak üzdü ama beni sizleri okumak .ok motive ediyordu beni
alçımı çıkardık ve yeniden aranıza dönmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum tabi sakıncası yoksa
öncelikle tam anlamıyla montiyi daha hiç uygulayamadım muhakak bir taraftan yanlış yaptım ve nasıl düzelticeğimi bulamıyorum
kitabı almak istedim ama yedikçe zayıfla ve ince kal kitabı heryerde tükenmiş görünüyor nasıl ulaşabilirim acaba bu kitaba ???
birde sizleri o kadar okumama rağmen hep hata yapabiliyorum öneriniz var mı?
merhaba canım aramıza yeniden dönmene sevindimkaydirigubbakcemile5 bende Ankarada bakmadığım yer kalmamıştı kitap için en sonunda internetten sipariş vererek getirttim. kitabı temin edene kadar geçmiş sayfaları okuyarak örnek menüler oluşturabilirsin . alçın çıktı ama hareketlerin yinede kısıtlıdır sanırım. yavaş yavaş yürüyüşlere başlayarak metabolizmanı hızlandırabilirsin. günlük menülerini bekliyoruz sevgiler a.s.
sağol canım arada hatalarım oluyor ama alıştım şimdilik =)selam kızlar
tülay hemen kavramışsın bacuu
darısı bana inşşşş
bende almak isitiyorum kitabı nereden sipariş verebiliriz
butterfly tavuk burgerlerin içinde çok fazla katkı var cnm ve nişastada var onların içinde kıvam vermek için....kutulu satın aldıysan içindekiler kısmını okursan görürsün zaten...yani hem et hemde karbonhidrat tüketmiş olursun aynı anda oda seni montinin dışına çıkartır istemeden bilgin olsun diye yazayım dedim...
iyi geceler bugünki menüm
kahvaltı(8:15)
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul
öğle(12:30)
2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt
ara(15:30)
2 ad nektari
akşam(19:30)
1 tabak patlıcan yemeği
2 salatalık,1 kase yoğurt
3,5 litre su
iyi olmana sevindim bravo arkadaşım ŞenizŞenizzili canım benim bukadar sıkıntının içinde vakit ayırıp benim için bişiyler yazman gerçekten çok mutlu etti beni.bende ki sorun şudur ki senin gördüğün azmi ben kendimde göremiyordum ümitsizlik gerçekten insanı bitiren bişiy.evet çok bunaldım sıkıldım gözlerim yaşardı ama şuan çok mutluyum kendime karşı müthiş rahat hissediyorum annemlere gittik bu akşam malum bugece kandil ve benim babaannem almanyadan geldi.onu görmeye gittik. ne o alman çikolatalarına ne kavrulmuş badem taze çereze ne buz gibi karpuza hiçbirine yenik düşmedim tadına bile bakmadım ve şuanki yaşadıgım huzurun tadını asla ama asla onlardan alacagım bir anlık zevke değişmem.inşallah bundan sonrası içinde irademi dogru kullanırım.kendime karşı güvenimi senin ve diger arkadaşlarım sayesinde yeniden kazandım.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan
tamam canım.bu sefer kesin kez tamam.bu benim zayıflama değil kendimle olan mücadeleme dönüştü.belki çok saçma diyeceksiniz ama bendeki durum budur.varım iremcim ve hergün kaçamak dahi yapsam menü vereceğim ne olursa olsun hergün menü vereceğim konusunda sana söz veriyorum beni bu konuda mutlaka takip et iremcim oldumu canım olumunekankayizsmile
menüm
kalkınca
4 kayısı bol su
Kahavaltı =
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
acılı ezme 2 -3 kaşık kadar
peynir ve zeytin
Öğlen
yoğurtlu patlıcan üzerine kavrulmuş domatesli kıyma mantı nefsim körlendi valla =)
1 tane salatalık
ara
biraz fındık,fıstık
ve kiraz
akşam
peynirli salata
zeytin yağlı bamya
3 tane tavuk burger
Akşam sporum olduğu için akşam öğününe protein ekledim .sadece sebze yediğimde spor sonrası herşeye saldırasım geliyor
spordan sonra ya meyve yada süt içerim
kızlar hepinize merhaba
3 hafta sizleri okuyp birşey yazamamak üzdü ama beni sizleri okumak .ok motive ediyordu beni
alçımı çıkardık ve yeniden aranıza dönmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum tabi sakıncası yoksa
öncelikle tam anlamıyla montiyi daha hiç uygulayamadım muhakak bir taraftan yanlış yaptım ve nasıl düzelticeğimi bulamıyorum
kitabı almak istedim ama yedikçe zayıfla ve ince kal kitabı heryerde tükenmiş görünüyor nasıl ulaşabilirim acaba bu kitaba ???
birde sizleri o kadar okumama rağmen hep hata yapabiliyorum öneriniz var mı?
kızlar benim anladıgım kadarıyla ara ögnlerde yedigimiz
süt ve süt ürünlerini ögünle birlikte yiyoruz degilmi
birde sabah meyve yiyoruz
akşam da n sonra yemiyoruz bişiy dimii
iyi geceler bugünki menüm
kahvaltı(8:15)
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul
öğle(12:30)
2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt
ara(15:30)
2 ad nektari
akşam(19:30)
1 tabak patlıcan yemeği
2 salatalık,1 kase yoğurt
3,5 litre su
Günaydın kıslar,
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben 900 gr vermişim pzt. başladığımı düşünürsek iyi, mutluyum...:lepi:
çok sağolasın canım..ŞenizGünaydın bayanlar.
Bu hafta sadece 100 gr gitti benden. 69.8 gördüm bu sabah. Bu hafta tam yapmadım ve regl döneminden kaynaklı bir durum olabilir. Ama bugünden itibaren düzenli şekle dönüyorum. Bu hafta kaçamak yapamam. Kullanmaya başladığım ilacın kilo aldırıp aldırmadığını anlamam lazım.
süpersin çok sevindim nevracım. Devamını diliyorum a.s.![]()