• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar
tülay hemen kavramışsın bacuu
darısı bana inşşşş
bende almak isitiyorum kitabı nereden sipariş verebiliriz

bugün öğleden sonram hastanede geçtiği için sabah haricinde menüm karmakarışık oldu ,montiye uygun beslenemedim
tek güzel tarafı 2 litre su çtim , 70 dk yürüdüm

kızlar hepinize merhaba
3 hafta sizleri okuyp birşey yazamamak üzdü ama beni sizleri okumak .ok motive ediyordu beni
alçımı çıkardık ve yeniden aranıza dönmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum tabi sakıncası yoksa
öncelikle tam anlamıyla montiyi daha hiç uygulayamadım muhakak bir taraftan yanlış yaptım ve nasıl düzelticeğimi bulamıyorum
kitabı almak istedim ama yedikçe zayıfla ve ince kal kitabı heryerde tükenmiş görünüyor nasıl ulaşabilirim acaba bu kitaba ???
birde sizleri o kadar okumama rağmen hep hata yapabiliyorum öneriniz var mı?

merhaba canım aramıza yeniden dönmene sevindimkaydirigubbakcemile5 bende Ankarada bakmadığım yer kalmamıştı kitap için en sonunda internetten sipariş vererek getirttim. kitabı temin edene kadar geçmiş sayfaları okuyarak örnek menüler oluşturabilirsin . alçın çıktı ama hareketlerin yinede kısıtlıdır sanırım. yavaş yavaş yürüyüşlere başlayarak metabolizmanı hızlandırabilirsin. günlük menülerini bekliyoruz sevgiler a.s.

merhaba canım aramıza yeniden dönmene sevindimkaydirigubbakcemile5 bende Ankarada bakmadığım yer kalmamıştı kitap için en sonunda internetten sipariş vererek getirttim. kitabı temin edene kadar geçmiş sayfaları okuyarak örnek menüler oluşturabilirsin . alçın çıktı ama hareketlerin yinede kısıtlıdır sanırım. yavaş yavaş yürüyüşlere başlayarak metabolizmanı hızlandırabilirsin. günlük menülerini bekliyoruz sevgiler a.s.

çok saol canım desteğinize cidden ihtiyacım var biliyorum ki kendime kalırsam yine herşey eskiye dönücek ve ben bunu istemiyorum.
internetten de bakıyorum ama hep tükendi yazıyordu şansımı deniyim dedim sorarak zaten burda okuyorum canım evet daha dikkatli okurum yinede kitabı bulan arkadaşlar olursa bana haber verirse sevinirim
hareketlerim kısıtlı aslında ama en azından yemek kısmını kaçamaksız yapmayı becerebilmeliyim die düşündüm
bu gün tam buğday ekmeğimi halk ekmekten altım organik olanı vardı annem ondan almış ve bim deki aknaz light peyniride aldım sabah başlıyorum burda yazılanlarla aynı gitmek istiyorum
çok uzun yazdım :) desteklerinizi esirgemeyin
herkese ii geceler şimdiden
sabah menülerimi yazmaya başlıyorum

kızlar benim anladıgım kadarıyla ara ögnlerde yedigimiz
süt ve süt ürünlerini ögünle birlikte yiyoruz degilmi

birde sabah meyve yiyoruz
akşam da n sonra yemiyoruz bişiy dimii

iyi geceler bugünki menüm

kahvaltı(8:15)
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul

öğle(12:30)
2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt

ara(15:30)
2 ad nektari

akşam(19:30)
1 tabak patlıcan yemeği
2 salatalık,1 kase yoğurt

3,5 litre su

butterfly tavuk burgerlerin içinde çok fazla katkı var cnm ve nişastada var onların içinde kıvam vermek için....kutulu satın aldıysan içindekiler kısmını okursan görürsün zaten...yani hem et hemde karbonhidrat tüketmiş olursun aynı anda oda seni montinin dışına çıkartır istemeden bilgin olsun diye yazayım dedim...
diyar çok geçmiş olsun tekrar hoşgeldin aramıza....sen beyninde startı vermişsin zaten cnm bundan sonrası kolay zaten...yeterki doğru beslen ve emeğini boşa çıkartma...anladığım kadarıyle sabah ekmekli (yumurtasız)kahvaltını yapacaksın ve bunun için malzemelerini temin etmişsin....hayırlısı olsun...
kızlar belki işinize yarar diye şu an aklıma gelen bir şeyi paylaşayım hemen sizinle.ben diyet yaptığım dönemde vücut tek tip kahvaltıya alışıp metabolizmam yavaşlamasın diye bir sabah yumurtalı bir sabah ekmekli kahvaltı ediyordum.vücut ne ekmekliye ne yumurtalıya alışmasın ve yavaşlama olmasın diye...yada iki sabah yum.ile iki sabah ekmekli şeklindede gidebilirsiniz...yada iki gün etli bişeyer yiyemediysem üçüncü gün mutlaka proteine ağırlık verirdim.yumurta salatası yapardım sık sık...yada iki gün protein aldıysam üçüncü günde tüm gün sebze yada baklagil türüne eğilirdim...
bu arada öğlen yada akşam hem yoğurt hemde sebze yemeniz için yoğurtlu semizotu salatası yapabilirsiniz kendize....
bu arada ergenlikten menapoza montinyak mı idi kitabın tam adı unuttum aebenim bilir söyler doğrusunu size tam olarak ,o kitap d&r 'larda var arkadaşlar.yoksada hemen sipariş veririz demişti çalışan kişi.12 liraydı fiyatıda...sormuştum 2-3 ay önce...bilginiz olsun....sabah görüşürüz dükkanı bu gece ben kapatıyorum sanırım.herkese iyi geceler.......ve iyi sabahlar.....

selam kızlar
tülay hemen kavramışsın bacuu
darısı bana inşşşş
bende almak isitiyorum kitabı nereden sipariş verebiliriz
sağol canım arada hatalarım oluyor ama alıştım şimdilik =)
ben internetten aldım .nadir kitap . comdan kitapçılarda zor bulunuyoırmuş galiba canım..

butterfly tavuk burgerlerin içinde çok fazla katkı var cnm ve nişastada var onların içinde kıvam vermek için....kutulu satın aldıysan içindekiler kısmını okursan görürsün zaten...yani hem et hemde karbonhidrat tüketmiş olursun aynı anda oda seni montinin dışına çıkartır istemeden bilgin olsun diye yazayım dedim...

Zilicim çok sağol canım .Aslında burgerler k.h diyeti yaparken almıştım .3 karbon yazıyor üzerinde .bugünde spordan önce yiyecek tok tutan bi onu buldum .ama bidaha yemem sağol uyarın için .yerkende aklıma gelmedi değil eyvahedigeldismile

1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul

2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt

2 ad nektari

1 tabak patlıcan yemeği

3,5 litre su

süpersin

valla kitabımı buldum yarından itibaren göz gezdirmeye başlayayım unutmuşum monti amcamı

tekrar tam bugday ekmeği için un alayım valla bu diyeti yaptığımda bu topik 100leri bile görmemişti şimdi 900lere gelmiş maşallahhhhh

zili canım benim bukadar sıkıntının içinde vakit ayırıp benim için bişiyler yazman gerçekten çok mutlu etti beni.bende ki sorun şudur ki senin gördüğün azmi ben kendimde göremiyordum ümitsizlik gerçekten insanı bitiren bişiy.evet çok bunaldım sıkıldım gözlerim yaşardı ama şuan çok mutluyum kendime karşı müthiş rahat hissediyorum annemlere gittik bu akşam malum bugece kandil ve benim babaannem almanyadan geldi.onu görmeye gittik. ne o alman çikolatalarına ne kavrulmuş badem taze çereze ne buz gibi karpuza hiçbirine yenik düşmedim tadına bile bakmadım ve şuanki yaşadıgım huzurun tadını asla ama asla onlardan alacagım bir anlık zevke değişmem.inşallah bundan sonrası içinde irademi dogru kullanırım.kendime karşı güvenimi senin ve diger arkadaşlarım sayesinde yeniden kazandım.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

snn adına çok sevindim narinim fotolarıma bir göz at bakalım hırslanacakmısın acaba baya verdimmi 50bedenden 46 bol geliyor yakında 44e geçeceğim

Günaydın kıslar,

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben 900 gr vermişim pzt. başladığımı düşünürsek iyi, mutluyum...:lepi:

yedikçe zayıfla kitabı piyasada yok, aebenim bunu önermişti bana sağolsun, sormuşsunuz ben buradan aldım.
Ergenlikten Menopoza Kadna zel - Michel Montignac - %15 indirimli : Kitap | idefix.com

hemen de geldi valla...

zili canım benim bukadar sıkıntının içinde vakit ayırıp benim için bişiyler yazman gerçekten çok mutlu etti beni.bende ki sorun şudur ki senin gördüğün azmi ben kendimde göremiyordum ümitsizlik gerçekten insanı bitiren bişiy.evet çok bunaldım sıkıldım gözlerim yaşardı ama şuan çok mutluyum kendime karşı müthiş rahat hissediyorum annemlere gittik bu akşam malum bugece kandil ve benim babaannem almanyadan geldi.onu görmeye gittik. ne o alman çikolatalarına ne kavrulmuş badem taze çereze ne buz gibi karpuza hiçbirine yenik düşmedim tadına bile bakmadım ve şuanki yaşadıgım huzurun tadını asla ama asla onlardan alacagım bir anlık zevke değişmem.inşallah bundan sonrası içinde irademi dogru kullanırım.kendime karşı güvenimi senin ve diger arkadaşlarım sayesinde yeniden kazandım.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim bravo arkadaşım ŞenizŞeniz

Günaydın bayanlar.
Bu hafta sadece 100 gr gitti benden. 69.8 gördüm bu sabah. Bu hafta tam yapmadım ve regl döneminden kaynaklı bir durum olabilir. Ama bugünden itibaren düzenli şekle dönüyorum. Bu hafta kaçamak yapamam. Kullanmaya başladığım ilacın kilo aldırıp aldırmadığını anlamam lazım.

tamam canım.bu sefer kesin kez tamam.bu benim zayıflama değil kendimle olan mücadeleme dönüştü.belki çok saçma diyeceksiniz ama bendeki durum budur.varım iremcim ve hergün kaçamak dahi yapsam menü vereceğim ne olursa olsun hergün menü vereceğim konusunda sana söz veriyorum beni bu konuda mutlaka takip et iremcim oldumu canım olumunekankayizsmile

Tamam ne olursa olsun bende yazacağım. Takipteyim seni ona göre.
Sloganımız "sadece bir hafta" olsun. :3:

menüm

kalkınca
4 kayısı bol su

Kahavaltı =
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
acılı ezme 2 -3 kaşık kadar
peynir ve zeytin

Öğlen
yoğurtlu patlıcan üzerine kavrulmuş domatesli kıyma mantı nefsim körlendi valla =)
1 tane salatalık

ara
biraz fındık,fıstık
ve kiraz

akşam
peynirli salata
zeytin yağlı bamya
3 tane tavuk burger

Akşam sporum olduğu için akşam öğününe protein ekledim .sadece sebze yediğimde spor sonrası herşeye saldırasım geliyor

spordan sonra ya meyve yada süt içerim

Canım tavuk burger dediğin hazır sanırım. Çok katkılı onlar hiç tavsiye etmem. O olmasaymış süper olurmuş mönün. Ama gayet iyi gidiyorsun güzelim.

kızlar hepinize merhaba
3 hafta sizleri okuyp birşey yazamamak üzdü ama beni sizleri okumak .ok motive ediyordu beni
alçımı çıkardık ve yeniden aranıza dönmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum tabi sakıncası yoksa
öncelikle tam anlamıyla montiyi daha hiç uygulayamadım muhakak bir taraftan yanlış yaptım ve nasıl düzelticeğimi bulamıyorum
kitabı almak istedim ama yedikçe zayıfla ve ince kal kitabı heryerde tükenmiş görünüyor nasıl ulaşabilirim acaba bu kitaba ???
birde sizleri o kadar okumama rağmen hep hata yapabiliyorum öneriniz var mı?

Kadına özel montignac kitabı var canım onu alabilirsin.
Hata yaparak öğreneceksin. İlk zamanlar hepimiz hatalarla başladık.
Zamanla oturacaktır. Sen bir başla ve mönülerini paylaş bakalım.

kızlar benim anladıgım kadarıyla ara ögnlerde yedigimiz
süt ve süt ürünlerini ögünle birlikte yiyoruz degilmi

birde sabah meyve yiyoruz
akşam da n sonra yemiyoruz bişiy dimii

Sabah meyve yemek zorunda değilsin tatlım.
Öğleden sonra ki ara öğünde meyve yeneiblir.
Sabah ve öğlen arasında bişiy yemiyoruz.
Akşam erken yediysek akşam öğününde yediklerine bağlı olarak 2-3 saat sonra meyve yeneiblir. Et yediyse akşam öğününde 3-4 saat meyve yeniyor. Bu da zaten yatma saatine yaklaşır hiç yeme daha iyi.

1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul

2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt

2 ad nektari

1 tabak patlıcan yemeği

3,5 litre su

:lepi:

Günaydın kıslar,

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben 900 gr vermişim pzt. başladığımı düşünürsek iyi, mutluyum...:lepi:

süpersin çok sevindim nevracım. Devamını diliyorum a.s.:nazar:

Günaydın bayanlar.
Bu hafta sadece 100 gr gitti benden. 69.8 gördüm bu sabah. Bu hafta tam yapmadım ve regl döneminden kaynaklı bir durum olabilir. Ama bugünden itibaren düzenli şekle dönüyorum. Bu hafta kaçamak yapamam. Kullanmaya başladığım ilacın kilo aldırıp aldırmadığını anlamam lazım.

süpersin çok sevindim nevracım. Devamını diliyorum a.s.:nazar:
çok sağolasın canım..Şeniz
100 gr deyip geçme sakın regl dönmi çok etkiliyor bitince puff diye erimiş olursun inşallah..:lepi::lepi:

Nevracım saol canım. 100 gr bu hafta için gayet iyi bana. :) Hem diyete tam uyadım hem regl dönemi dün bitti hemde ilaç kullanmaya başladım.
Haftaya daha iyi olacak.

günaydın kızlarcımm

bu haftada 1 kilocuk gitmiş..yaşasın monti amca:lepi:

başlangıç 78,80
1. hafta 75,30
2.hafta 74,30

günaydın kıslaaar bayanssulusmile

Back
X