- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Gebe değilim kalmaya çalışıyorum ama şimdi merakımdan çatlarım, nasıl yapılıyormuş ki bu test? İlk defa duyuyorum.
İlk defa duyuyorum, deneyen olursa yazsın buraya bende merak ettim şimdiValla canım lahanayı küçük doğruyon, 2 su bardağı su ekliyon 10 dk kaynatıyon. Suyunu süzüp soğumaya bırakıyon, sonra yarı idrar yarı lahana suyu karıştırıyon. Rengine göre cinsiyet tahmini yapılıyor
Ben dün çamaşır suyu testi yaptım çamaşır suyuna idrarımı döktüm hiç kaparmadı kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar bakalım sonucu yazarım mor lahanam yok olsa hemen yapardım çok merak ediyorum iki oğlum var bir kızım olmasını isterim çok ama nedense erkek gibi hissediyorum Rabbim bilir hayırlısı artık daha 4 haftalık
Canım nub teorisi sayfasından biliyorum açan da sensin bakalım sonuçları yazalım benim keseyi net göremedi değerim düşük çıktı cuma tekrar gitçem valla her sabah gördüğüm rüyaya bakıyorum kız bebek belirtilerine bakıyorum sürpriz bebek inşallah Rabbim gönlümden geçene nasip etmiştir hayırlısıyla iki oğlum var bi de kızım oluverse diyorum Rabbim büyük duamızı edelimBende çamaşır suyu testi yaptım canım, benimkide çok köpürdü bende erkek istiyorum hayırlı sağlıklı:)
Canım nub teorisi sayfasından biliyorum açan da sensin bakalım sonuçları yazalım benim keseyi net göremedi değerim düşük çıktı cuma tekrar gitçem valla her sabah gördüğüm rüyaya bakıyorum kız bebek belirtilerine bakıyorum sürpriz bebek inşallah Rabbim gönlümden geçene nasip etmiştir hayırlısıyla iki oğlum var bi de kızım oluverse diyorum Rabbim büyük duamızı edelim
Senin az kalmış öğrenmeye 11. Haftaya gelmişsin inşallah gönlündeki olur cnmAynen canım benimde 3 kızım var bide oğlum olsun istiyorum inşallah olur
Senin az kalmış öğrenmeye 11. Haftaya gelmişsin inşallah gönlündeki olur cnm
Senin mor lahana nasıl çıktıValla canım lahanayı küçük doğruyon, 2 su bardağı su ekliyon 10 dk kaynatıyon. Suyunu süzüp soğumaya bırakıyon, sonra yarı idrar yarı lahana suyu karıştırıyon. Rengine göre cinsiyet tahmini yapılıyor
Mor çıktı canımSenin mor lahana nasıl çıktı
İdrarla ac tok ilk idrar gibi sarti varmidir bende deneyeyimMor çıktı canım
Camasir suyuyla olanin yaniMor çıktı canım
İdrarla ac tok ilk idrar gibi sarti varmidir bende deneyeyim
Camasir suyuyla olanin yani
Doktor benzetmiştir cnm erkek illa belli oluyo benim iki oğlumu da on haftalıkken bildiYok herhalde canım ben akşam yaptım
Canım mor lahana testini de sabah ilk idrarla yapacaksın.Ha çamaşır suyu olanı sabah yaptım çok köpürdü
Ayy eşime söyleyim de mor lahana Aserdim deyip yapayım yarın tutan var mı kiCanım mor lahana testini de sabah ilk idrarla yapacaksın.
Benim kizimda ve bu bebeğimde tuttu erkek.Ayy eşime söyleyim de mor lahana Aserdim deyip yapayım yarın tutan var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?