- 17 Mart 2019
- 16
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi Havalianne__
-
İnslh tutar sende hayırlısı neyse o olsunİnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe oldu
Pembe olunca mı kız oluyo acaba hayirlısı cnm sağlıkla gelsinİnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe oldu
Kesinlikle pembe yada hafif kirmizimsi erkek yanimda birebir yapanlardan deneyimliyim laciveltde kiz
Bu erkek insllhCanım ben gün ışığına tutunca böyle oldu
Bu erkek insllh
Canım ben gün ışığına tutunca böyle oldu
Zaten mor yada pembe türü renkler erkek canm tutmuş yani seninki sadece lacivelt kızCanım sen gün ışığında rengine bakmış mıydın, ben bakmamıştım o zaman mor görünüyordu bugün yaptım gün ışığında baktım pembe kırmızı gördüm, aydınlıkta bakmayınca mor görünüyor
Zaten mor yada pembe türü renkler erkek canm tutmuş yani seninki sadece lacivelt kız
Benimde tutadı ne yazikki çok umut baglamistim 2 kızım vardı 9 yıl sonra nasipte varmış tekrar kısmet oldu 5 aylık hamjleyim 3 farklı doktora gittim kız dediler artık inandim bende tabi yinede Allah bilirZaten mor yada pembe türü renkler erkek canm tutmuş yani seninki sadece lacivelt kız
Benimde tutadı ne yazikki çok umut baglamistim 2 kızım vardı 9 yıl sonra nasipte varmış tekrar kısmet oldu 5 aylık hamjleyim 3 farklı doktora gittim kız dediler artık inandim bende tabi yinede Allah bilir
Yaz canım doktordan gelince bakalım neymisYarın gideceğim canım inşallah, suyu ışığa tutmayınca mor gibiydi ışığa tutunca pembe olduğunu gördüm
Evet 3 kere yaptım hep pembe çıktıSenin pembe mi çıkmıştı
Evet 3 kere yaptım hep pembe çıktı
Aminn canm hayırlısi herseyden önce tabi sağlıklı olsunda insan olmayanı da tatmak istiyor sadece etrafında her yapanda tutunca benimkinede artık kesin erkek gözuyle bakiyordukİnslh tutar sende hayırlısı neyse o olsun
Evet pembe kırmızı erkek rengi lacivelt kızPembe olunca mı kız oluyo acaba hayirlısı cnm sağlıkla gelsin
Yarın yazarsın artık hakkinda hayirlısı neyse o olsunBende yarın öğreneyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?