Doğuma Hazırlık Mor lahana testi deneyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ee canım senin dediğine göre tutmuş onda, demekki buda net değil

S Serpico19 R rosedrop kızlar lahana testini bugünde yaptım, geçenkiyle bardakta aynı renkti ama ben salak gün ışığında bakmamıştım :) bugün baktım kırmızı

Eklentiler

• _20190307_084335.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 125
  • _20190307_084359.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 128
Evet koyu mor çıktı erkek şu an bebeğimin cinsiyeti 6 aylık hamileyim pipiyi falan ultrasonda gorduk yani net olarak ama benm baktgm sitelerde pembe erkek diyordu

Canım sen gün ışığında rengine bakmış mıydın, ben bakmamıştım o zaman mor görünüyordu bugün yaptım gün ışığında baktım pembe kırmızı gördüm, aydınlıkta bakmayınca mor görünüyor

Gün ışığında da baktim , bir gün de beklettim HC değişmedi valla mordu hep .. bence doğru değil bu lahana testi . YouTube da bir video izlemstm yabancılar yapıyor teste göre kızdı cikti, yorumlarda yazmışlar Bebegimiz erkek oldu diye. Yani inanmayın bence buna

Allah gönlüne göre

Garip bi test. Hamile olsam bile yapmam diye düşünüyorum nimetin üstüne işer gibi geldi bana

Bakalım bende tutacak mı senin nasıl çıkmıştı canım
İnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…