- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Bu lahana testinin bence doğruluğu yok dün bi arkadaş da yapmış pembe olmuş bugün oğlu olacağının öğrendi kafa karışıklığından başka bişey değil bide onuncu haftadan sonra yapılması gerekmiş
Değil canım net bişey yok mor olup kızı olan da var oğlu olanda var ben cinsiyeti öğrenince meraktan yapcamEe canım senin dediğine göre tutmuş onda, demekki buda net değil
Değil canım net bişey yok mor olup kızı olan da var oğlu olanda var ben cinsiyeti öğrenince meraktan yapcam
Bakalım senin neyin olacak keşke mor erkek pembe kız olsa bende bugün yaptım pembe çıktı ama benm daha yeni haftalık falan biraz geçince yapcam tekrarBen yapmıştım mordu:)
İlki Işık’ta bakılmayan dimi canım
Evet koyu mor çıktı erkek şu an bebeğimin cinsiyeti 6 aylık hamileyim pipiyi falan ultrasonda gorduk yani net olarakama benm baktgm sitelerde pembe erkek diyordu
Gün ışığında da baktim , bir gün de beklettim HC değişmedi valla mordu hep .. bence doğru değil bu lahana testi . YouTube da bir video izlemstm yabancılar yapıyor teste göre kızdı cikti, yorumlarda yazmışlar Bebegimiz erkek oldu diye. Yani inanmayın bence bunaCanım sen gün ışığında rengine bakmış mıydın, ben bakmamıştım o zaman mor görünüyordu bugün yaptım gün ışığında baktım pembe kırmızı gördüm, aydınlıkta bakmayınca mor görünüyor
Allah gönlüne göreBen dün çamaşır suyu testi yaptım çamaşır suyuna idrarımı döktüm hiç kaparmadı kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar bakalım sonucu yazarım mor lahanam yok olsa hemen yapardım çok merak ediyorum iki oğlum var bir kızım olmasını isterim çok ama nedense erkek gibi hissediyorum Rabbim bilir hayırlısı artık daha 4 haftalık
Amin inşallah cnmAllah gönlüne göre
Bu lahana testini yakınlarimdan 6 kişi yaptı hepsinde tuttu bi bende tutmadi şans işte
Mor lahana da kız ve erkek te nasıl çıktı çok karışık çünkü kimi pembe kız diyo kimi mor kız sizde nasıl çıktı ve tuttuBu lahana testini yakınlarimdan 6 kişi yaptı hepsinde tuttu bi bende tutmadi şans işte
İnsllh hakkında neyse hayırlısi o olsun benim 2 kızım vardı 9 yıl aradan sonra yine nasipte vArmis oldu kızı tattigim için erkek olsun istiyordum ama iki kere gittim doktor kız dedi lahana testinde erkek cikti 3 4 kere yaptim hepsinde de açık pembe olduBakalım bende tutacak mısenin nasıl çıkmıştı canım
Kesinlikle pembe yada hafif kirmizimsi erkek yanimda birebir yapanlardan deneyimliyim laciveltde kizMor lahana da kız ve erkek te nasıl çıktı çok karışık çünkü kimi pembe kız diyo kimi mor kız sizde nasıl çıktı ve tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?