- Konu Sahibi Havalianne__
-
Ne kadar olması lazım lahananınBenim kizimda ve bu bebeğimde tuttu erkek.
Doktor benzetmiştir cnm erkek illa belli oluyo benim iki oğlumu da on haftalıkken bildi
Bir avuç kadar yeterli.Ne kadar olması lazım lahananın
Canım mor lahana testini de sabah ilk idrarla yapacaksın.
Ne miktarda katiyoruz birbirineHa çamaşır suyu olanı sabah yaptım çok köpürdü
Sabah dene bakalım ne çıkacak CanımHaa ben akşam yapmıştım canım
Ne miktarda katiyoruz birbirine
Tamam onu deniycem lahana olunca yaparim peki camasir suyu onu nasil miktarlarda yapcaz canimYarım bardak İdrar yarım bardak lahana suyu
Tamam onu deniycem lahana olunca yaparim peki camasir suyu onu nasil miktarlarda yapcaz canim
Canım mor kalırsa kız pembe yada kırmızı olursa erkek diyo geneldeKızlar mor lahana cinsiyet testi yapıp doğru çıkan oldu mu, birde kafamı karıştıran bazı sitede mor olursa erkek pembe olursa kız, bazı sitede tam tersi mor olursa kız pembe olursa erkek deniliyor. Çoğu yorumları okudum mor çıkanların çoğunun oğlu olmuş, tek tük kız çıkan olmuş. Sizden de deneyen varsa söyler misiniz hangi renk tuttu.
Canım mor kalırsa kız pembe yada kırmızı olursa erkek diyo genelde
Bende meraktan baktım erkek bekleyenler idrar daha reaksiyonlu olduğu için renk değiştiriyormuş cinsiyeti öğrenince testin doğruluğu ortaya çıkacakBaşka sitelerde de tam tersi diyor, burda okuduğum konularda çoğu tersi çıkmış
Senin mor lahana testi nasıl çıktı Canım kız ve erkek teCanım mor lahana testini de sabah ilk idrarla yapacaksın.
Bende pembe olursa erkek diye okumuştum.. benim ki mor çıkınca kız mı acaba dedimKızlar mor lahana cinsiyet testi yapıp doğru çıkan oldu mu, birde kafamı karıştıran bazı sitede mor olursa erkek pembe olursa kız, bazı sitede tam tersi mor olursa kız pembe olursa erkek deniliyor. Çoğu yorumları okudum mor çıkanların çoğunun oğlu olmuş, tek tük kız çıkan olmuş. Sizden de deneyen varsa söyler misiniz hangi renk tuttu.
Bende pembe olursa erkek diye okumuştum.. benim ki mor çıkınca kız mı acaba dedimsonra erkekms meğer benim bebeğin cinsiyeti. Yalanmış ya dedim lahana testi falan hikaye dye düşünüyordum.. ama söz mor olunca erkek dyen var deyince kafam karıştı.bilemedim şimdi tutmuş oluyor yani
Canım benim kizimda mor renk idi, bunda pembe oldu.Senin mor lahana testi nasıl çıktı Canım kız ve erkek te
Evet koyu mor çıktı erkek şu an bebeğimin cinsiyeti 6 aylık hamileyim pipiyi falan ultrasonda gorduk yani net olarakSen şimdi testi yaptın mor mu çıktı, bebeğinin cinsiyeti erkek mi canım. Okuduğum çoğu yerde mor erkek pembe kız deniliyor. Bu sitede bu testi yapanlar mor olanların çoğunluğu erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?