Doğuma Hazırlık Mor lahana testi deneyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şiddetli bel agrısı da erkek bebek iki oğlumda vardı bunda da var buda erkek sanırım benim çamaşır suyu köpürmedi gerçi :) hayırlısı artık çok da takılmamak lazım cinsiyete

Canım mor kalırsa kız pembe yada kırmızı olursa erkek diyo genelde

aşırı bi renk değişimi olmazsa kız zaten kaynatinca renk mavimsi oluyo mor olursa kız mavi den kırmızı yada pembeye dönerse erkek artık hayırlısı bakalım sağlıklı evlat olsunlar hayırlı olsunlar inşallah

Başka sitelerde de tam tersi diyor, burda okuduğum konularda çoğu tersi çıkmış
Bende meraktan baktım erkek bekleyenler idrar daha reaksiyonlu olduğu için renk değiştiriyormuş cinsiyeti öğrenince testin doğruluğu ortaya çıkacak

Bende pembe olursa erkek diye okumuştum.. benim ki mor çıkınca kız mı acaba dedimsonra erkekms meğer benim bebeğin cinsiyeti. Yalanmış ya dedim lahana testi falan hikaye dye düşünüyordum.. ama söz mor olunca erkek dyen var deyince kafam karıştı.bilemedim şimdi tutmuş oluyor yani

Sen şimdi testi yaptın mor mu çıktı, bebeğinin cinsiyeti erkek mi canım. Okuduğum çoğu yerde mor erkek pembe kız deniliyor. Bu sitede bu testi yapanlar mor olanların çoğunluğu erkek oldu

Sen şimdi testi yaptın mor mu çıktı, bebeğinin cinsiyeti erkek mi canım. Okuduğum çoğu yerde mor erkek pembe kız deniliyor. Bu sitede bu testi yapanlar mor olanların çoğunluğu erkek oldu
Evet koyu mor çıktı erkek şu an bebeğimin cinsiyeti 6 aylık hamileyim pipiyi falan ultrasonda gorduk yani net olarak ama benm baktgm sitelerde pembe erkek diyordu

Bu lahana testinin bence doğruluğu yok dün bi arkadaş da yapmış pembe olmuş bugün oğlu olacağının öğrendi kafa karışıklığından başka bişey değil bide onuncu haftadan sonra yapılması gerekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…