- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
canim benim cok uzuldum durumuna. Hormonlarini kontrol ettiler mi ? Hormonel bir bozukluk olduguicin mi hala dokuluyor acaba saclarin ?
gecen seneki sonuclarda erkeklik hormonlarim yuksek cikmisti
buna bagladi doktor
8-9 aydir demir hapi ve yaninda dogum kontrol hapi kullaniyorum hala
bana misin demedi
peki tekrar olctuler mi hormonlarini ? belki kullandigin dogum kontrol hapi yeterli olmuyor hormonal duzenlemene. Ben tipci deyilim ama belki baska bir dogum kontrol hapi verebilirler, daha yuksek estrogenli diye dusundum.
kadin doktoru bir hap var ama onun riskleri cok dedi
ben önermiyorum dedi
su an kullnadigin en iyiyi bence dedi
tekrar tahliller yapilacak ama bunlar artik beni mahvediyor
kac doktor gittim ne kadar ilac hap kullandim
kolay deyil, cok haklisin. Umarim en kisa zamanda sorununa care bulunur. Yanliz benim cilt icin kullandigim bir yag var, bulabilirsen ondan kullanmani tavsiye ederim. Argan yagi. Bu ital bir yag, biraz pahali ama cildi cok guzel yumusatiyor. Saclarina da kullanabilirsin. Saclarinin diplerine sur ve yikama bir gece.
Yanliz argan yagi olucak, argan yagi iceren krem, sampuan onlara bakma bile derim.
Eyer argan yagi cok pahaliya gelir sacima diyorsan has zeytinyagi taze sIkilmis bulabilirsin. Bu donem onlar yeni sIkilmis oluyolar. Eyer Aydinli filan tanidiklarin varsa onlardan getirtebilirsin, oralarda zeytinyagi yaptiran cok insan var. Geceleri sac diplerine guzelce zeytinyagi ile masaj yapip yat sabaha kadar emsin sac diplerin. Hafta sonu yaparsan kokusu cok problem olmaz. Mumkun oldugunca da az sampuan kullanmani tavsiye ederim.
Merhaba,
Ben de bir donem zoretanin kullandim.3,5 ay tedavinin henuz ortasi.7 ayi bir tamamlayin da gorun.Siyah nokta bile cikmiyor.Tabi tedavi suresince yediklerimize biraz dikkat etmemiz gerek.Azcik sabir bir de istikrar.
Sac dokulmesi icin karanfil suyu ve badem yagi oneririm.Hangi sampuani kullaniyorsaniz biraz badem yaginin yarisini icine dokup calkalayin.Dustan sonra karanfil suyuyla yikayin.Azalacaktir.Bol bol yesillik yeyin.Benim favorim roka.
Bir de kiz evladiniz var.Onun rol modeli annesi.Onun sizi bitkin gormesini ister misiniz? Onun icin guclu olmalisiniz.O yaslarda suse duskub olurlar zaten,onu suslerken siz de suslenin,ne guzel ana kiz suslu puslu :)
Esinizle sorunlariniz icin de zaman gerek.Is yerindeki sorunlardan dolayi baska bir sey dusunemez olabilir.Konusun.Sizin araniz iyi oldukca is yeri sorunlari da duzelir.
su anda sacimda argan yagli maske var
buarada bio ürünler satan iyi bir dükkandan almistim
öglenden beri sacimda yatarken yikayacagim
sacimi bir sekilde hallederim ama cildim de düzelmiyor
Allahim bana mükemmel bir evlat verdi ama benden herseyimi aldi götürdü
Bak oyle dusunme. Cok yakin bir arkadasimin evladi kas erimesi hastasi. Butun dunyasi yikildi cocugu 4 yasina girince. Allah seni sinamasin boyle kotu seylerle. Emin ol guzelligin de geri gelicektir. Zaten cocuklar 3 yasina gelene kadar cok zor oluyor hersey yolunda gitse bile. Senin sIkIntilarin ust uste gelmis, ama bunlarda gecicek merak etme.
Argan yagini yuzune de kullan cok iyi gelicektir. Ama goz cevrene surme, sonra minik yag torbalari birikiyor.
İçinden gelenleri bir deftere not edebilirsin.
Bişeyler çizebilirsin
kafamdan nasil göründügümü atabilir miyim sence ?
bende roaccutane kullaniyorum
3,5 ayi biraz gectim
toplaminda 6 ay kullancagim
ama sanki basladigimdan daha kötü oldu cildim
ve izler kaliyor sürekli
saclarima bakim yapmaya basladim
argan yagim var
simdi doktordan sonuclarimi bekliyorum
biraz morale ihtiyacim var
bugun disarda kizima birseyler bakarken magazanin aynasinda kendimi görünce korktum
cokta zayifladim
istahimda yok
herkes ne guzel doguruyor ne guzel kaliyorlar
ben nerde hata yaptim bilmiyorum
Acaba tiroit rahatsızlığınız olabilir mi tsh lerinize baktırdınız mı tiroit Hastalığıda aşırı saç dökülmesine yol açar.
Zamanında çok büyük acılar ve çöküntüler yaşadım.
Beni yazmak rahatlatmıştı o sebepten söylemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?