- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
Ovv roccetan ilaci, bunu atlamisim. O kullandigin ilaci vermeden once sana kagit imzalatiyorlar. Cildi bebek gibi yapiyor, hatta yillarin sivilce izlerini bile geciriyor.
FAKATT... agir bir deprosyon goruntusu yapiyor. Bu ilacin en buyuk yan etkisidir. Kullanan kisiler intihara bile kalkisabilirler, bunun ornekleri cok isterseniz google da arayin yani.
Bu ilac tedavisi bitince normale doneceksiniz. Ama bu donemde destek alin. Tedavinin bitmesine kac ay kalmisti?
İlac icin imzaladiginiz kagitta, yan etkileri kabul ettiniz, yani agir bunalimlar ve intihar tesebbusleri... doktorunuz sorumluluktan kurtulmus oluyor boylece.
Yine de kullanin cunku sivilcenin kesin cozumu sadece bu ilac(
anladim
uygun zamaninizda tekrarlarsiniz kürü
yoksa ömür boyu böyle yasamak cok zor olur
bazilari icin ikinci kür gerekiyormus
hamile kalmadan bir sene önce falan tedavinin bitmis olmasi gerek diye biliyorum yanlisim yoksa
birde eger sorunu tam halletmezseniz hamile kaldiginizda yada cocugunuz oldugunda daha da kötü olabilir
Allah korusun
sizede banada acil sifalar insallah
iki ayim kaldi bitmesine tedavinin
agir bir ilac butun yan etkilerini yasadim yasiyorumda hala
evet destege cok ihtiyacim var
ama aglamadan konusamiyorum bile
ev doktorum psikolojik olarak sikintin mi var deyince konusamadim gözlerim doldu
yok dedim sadece aglamamak icin
O ilaci kullandigini soyle psikiyatriye gidince. Yoksa yanlis tani koyarlar. Cunku bu ilac ayni agir depresyon goruntusu veriyor. Canim biz kk olarak senin yanindayiz. Seni cok seviyoruz lutfen aglama. 2 ay sonra fistik gibi bir cildin olacak ve cok sevineceksin. Bu olumsuz dusuncelerinin hepsi de gidecek.
Cocugun konusunda ailenden destek iste bu donemde. Gelip biraz ilgilensinler, sen de kendine zaman ayir. Hep verici olma, biraz alici ol. Biraz da sen iste insanlardan.
Kocanla yatak olaylarindan niye uzaklastin. Mantar tarzi hastaliklar, bazen icte olup kendini gostermiyorlar ve kadinlari cinsellikten sogutuyorlar. Boyle bir suphen varsa ilac ismi veririm, zaten doktorlar da hep aynisini yaziyor.
Ayrica roccetan miydi neydi o ilac, cildi hep kuruttugu icin, vajinal kuruluk da yapar ve yine kadini uzaklastirir. Kayganlastirici urunler kullanabilirsin, watsons, migros hatta bim de bile satiliyor
cok tesekkür ederim
bunu yasayanlar bilir anlar en cok zaten
kullandigim ilaclarla beraber günes kremi kullaniyorum
leke kalmamasi icin
cildim kötü oldugu icin icimden ne giyinmek geliyor ne sacimi basimi toplamak
disariya cikiyorum insanlarin yuzune bakamiyorum
herkes böyle degil eminim ben cok hassasim
cilt sorunu baska seye benzemiyor
Allah yardimcimiz olsun
27 aydir cekiyorum
yüzüm gülmedi
neseli olmaya calisiyorum
kizimla fotograf cekeyim diyorum
hemen siliyorum
hicbirseyin tadini cikaramiyorum
eski gunlerimi cok özlüyorum
su anda sacimda argan yagli maske var
buarada bio ürünler satan iyi bir dükkandan almistim
öglenden beri sacimda yatarken yikayacagim
sacimi bir sekilde hallederim ama cildim de düzelmiyor
Allahim bana mükemmel bir evlat verdi ama benden herseyimi aldi götürdü
cildinizin neyi var yani sivilce leke felanmi?
Cildiniz de roaccutane kullanmayı gerektirecek kadar aşırı sivilce problemi mi var?
hayir asiri degil hatta akne yok
asiri kirmiziliklar var lekeler var
ve cok sagliksiz bir görüntüm var
aynı şeyleri ben de yaşadım çektiğim fotoları siliyordum.25 yaşımda anne oldum cildim 27 yaşımda bozulmaya başladı şimdi 29 um 30 olacam 4 ay sonra. baya düzeldi cildim .düzenli temizliyorum nemlendirici sürüyorum+ güneş kremi bir de daha pozitifim onun etkisini çok gördüm. kötü psikoloji de etkiliyor cildi bence.Mutfakta kızımla pastalar yapmaya başladım.Beraber süslendik evde oyunlar oynadık,pazzle yaptık.babası gelince sürprizler yaptık.Şu da bir gerçek ben neşeliysem eşimde neşeli oluyor kızımda.Dışarıya sık çıktım arkadaşlarımla gidip geldim inan faydası çok oldu.Evime daha iyi bakıyorum,kendime daha iyi bakıyorum,kızıma karşı daha pozitifim.
İşte bunu yapmak senin elinde silkelenmek gerek.Çekim yasasını bilirsin neyi söylersen onu çekersin kendine.iste benim istedigimde bu tam olarak
yani kizimla esimle normal bir hayat
kendimi iyi hissetmek
insanin hayatini cok etkiliyor cilt sorunu
pozitif olmak
bence bu cinsellik konusuna da agirlik ver. arzulanmak kadın ıcın bır ıhtıyactır. senin de rahatlamana mutlaka yardımı olacaktır. hatta cıldıne bıle ıyı gelebılır duzenlı cınsellık
bende roaccutane kullaniyorum
3,5 ayi biraz gectim
toplaminda 6 ay kullancagim
ama sanki basladigimdan daha kötü oldu cildim
ve izler kaliyor sürekli
saclarima bakim yapmaya basladim
argan yagim var
simdi doktordan sonuclarimi bekliyorum
biraz morale ihtiyacim var
bugun disarda kizima birseyler bakarken magazanin aynasinda kendimi görünce korktum
cokta zayifladim
istahimda yok
herkes ne guzel doguruyor ne guzel kaliyorlar
ben nerde hata yaptim bilmiyorum
bence bu cinsellik konusuna da agirlik ver. arzulanmak kadın ıcın bır ıhtıyactır. senin de rahatlamana mutlaka yardımı olacaktır. hatta cıldıne bıle ıyı gelebılır duzenlı cınsellık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?