moral ve enerji icin bana tavsiyede bulunur musuz? cok kötüyüm :(

arik pskologa gitmeyi düsünüyorm zaten

biotin saclar icin degil mi ?
insallah gecer .cok sabrettim

sac dökülmesini ilaca baglayamam cunku hemen dogumdan sonra basladi dökülmeye
halsizlik isteksizlik tamamein kendimi kötü hissettigim icin
sanirim cildim duzelse enerjimde yerine gelecek

evet tedavi goruyorsan baska ilaclari su an karistirmamani ben de oneririm. Bu gunler gecicek diyim size tekrar ne kadar rahatlatir bilemem gerci.

Çok geçmiş olsun canım , ben de 3 ay önce bitirdim bu ilacı , o kadar çok saç dökülmem vardı ki kel olcam diye korkuyordum çocuğum olmasa da , evli olmasam da az çok anlıyorum seni

roaccutane = sabır ,

insanları hiç takma

aynanın karşısında kendine iltifatlar et ne bileyim kendinle konuş , kendini sevmeye devam et

UNUTMA sen her zamanki gibi çok güzel , alımlı ve hoş bi bayansın

Son düzenleme:

coook tesekkür ederim :)
tedaviniz nasil gecti iiyi sonuc alabildiniz mi ?

oncelikle cok gecmis olsun benimde dogumdan sonra asiri derecede sac dokulmem vardi birde ustune boyun ve bel agrisida eklenince iyice moral yerlerde tabi ama bi kac ay once bi arkadasin tavsiyesiyle hacamat yaptirdim gercekten o kadar faydasi olduki boyun bel agrim kesinlikle bitti saclarimda yaridan yariya farketti eskisi gibi hic dokulmuyo eger imkaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim hemde peygamber efendimizin sunneti

cilt problemini ben de kızım 2 yaşına geldiğinde yaşamaya başladım bebek gibi cildim mahfoldu aynaya bakmak içimden gelmiyordu.
Doktora gittim verdikleri imex krem.roza diye krem ve antibiyotik kısa süreli düzeldi sonra yine berbat oldu.Cilt çok önemli çok bunalıyor insan dışarı bile çıkmak istemiyor.Ablam da sürekli cildin çok bozuldu deyip canıımı sıkıyordu.Bu sene biraz daha düzeldi güneş kremi kullandım her gün onun faydası oldu.Size verilen ilaçlar hakkında bilgim yok.Moralinizi yüksek tutun kızınıza sarılın eğlenmeye bakın.Siz neşeli olursanız kızınıza ve eşinize de yansıyacak bu enerji.

Benimde bir ara anormal şekilde cildim fenalasmisti..

2 ay üniversite de okula gitmediğimi bilirim sirf sivilcem var diye bende çok takarim..

Kullandiginiz ilaci kullanip sonuç almayani görmedim sadece sabirli olun... Sonunda çok güzel bir cilde kavusacaksiniz ben arkadaşlarimi gördükçe keşke bende kullansaymisim diyorum..

Cildiniz duzelince kendinizi daha iyi hissedeceksiniz...
Saciniz içinde maskeler yaparken o yaglari sac derininden tamamen arindirmaya dikkat edin gozeneklerinizi tikayip daha çok dökülmesin..

bence yanlış aynaya bakıyorsunuz.. bebeğinizin gözlerindeki aynaya bakarsanız ne kadar güzel olduğunuzu daha iyi görebilirsiniz :) sizi seven bi eşiniz var mutlu bi aileniz var kafanızı bunlara takmaya değer mi hiç..

(imza: eski bir aknetrent kullanıcısı..)

cok tesekkür ederim
bunu yasayanlar bilir anlar en cok zaten
kullandigim ilaclarla beraber günes kremi kullaniyorum
leke kalmamasi icin
cildim kötü oldugu icin icimden ne giyinmek geliyor ne sacimi basimi toplamak
disariya cikiyorum insanlarin yuzune bakamiyorum
herkes böyle degil eminim ben cok hassasim
cilt sorunu baska seye benzemiyor
Allah yardimcimiz olsun
27 aydir cekiyorum
yüzüm gülmedi
neseli olmaya calisiyorum
kizimla fotograf cekeyim diyorum
hemen siliyorum
hicbirseyin tadini cikaramiyorum
eski gunlerimi cok özlüyorum

o konuda cok haklisiniz
kizimdan güc almaya calisiyorum ama elimden fazlasi gelmiyor
cok hassasim herseyi cok büyütüyorum zaten
enerjim yok elimi kaldirasim yok bazen

aknetrent te roaccutane ile ayni türevde
memnun kaldiniz mi ?

evet ilaca fazlasiyla guveniyorum
yan etkilerini vs kaldirmaya calisiyorum
cok genc degilim 33 yasindayim daha gec etki ediyor sanirim
bilmiyorum öyle düsünüyorum
sonucta 19 yasinda biriyle ayni olmaz sanirim
sacima maske yapmaya bugun basladim
umarim faydasini görürüm
cok tesekkür ederim yorumunuz icin

hayır malesef benim sorun genetik galiba geçen yine gittim doktora böyle olmaması gerekiyordu dedi bi 6 ay daha önerdi Allah korusun dedim benim nikaha kadar idare etcek bişi ver yeter o kadar uzun tedaviye tekrar dayanamam dedim oda yazdığı krem alerji yaptı bi süre top gibi dolandım kırmızı kırmızı.. tetradox kullanıyorum şuan bida gitcem hapım bitince oda mide bulantısı yapıyor zaten napsam bilmiyorum.. ama umrumdada değil artık beni alan aldı diyip sallıyorum inanınki.. insan nişanlısına iki makyaj felan eder süslenir falan demi bende tık yok şebek gibi çıkıyom adamın karşısına seviyorsa bu halimlede sever diye oda seviyo garibim napsın öpüyo sivilcelerimden geçiyo barışık yaşamak iyidir iyi..

Ovv roccetan ilaci, bunu atlamisim. O kullandigin ilaci vermeden once sana kagit imzalatiyorlar. Cildi bebek gibi yapiyor, hatta yillarin sivilce izlerini bile geciriyor.
FAKATT... agir bir deprosyon goruntusu yapiyor. Bu ilacin en buyuk yan etkisidir. Kullanan kisiler intihara bile kalkisabilirler, bunun ornekleri cok isterseniz google da arayin yani.
Bu ilac tedavisi bitince normale doneceksiniz. Ama bu donemde destek alin. Tedavinin bitmesine kac ay kalmisti?
İlac icin imzaladiginiz kagitta, yan etkileri kabul ettiniz, yani agir bunalimlar ve intihar tesebbusleri... doktorunuz sorumluluktan kurtulmus oluyor boylece.
Yine de kullanin cunku sivilcenin kesin cozumu sadece bu ilac(

anladim
uygun zamaninizda tekrarlarsiniz kürü
yoksa ömür boyu böyle yasamak cok zor olur
bazilari icin ikinci kür gerekiyormus
hamile kalmadan bir sene önce falan tedavinin bitmis olmasi gerek diye biliyorum yanlisim yoksa
birde eger sorunu tam halletmezseniz hamile kaldiginizda yada cocugunuz oldugunda daha da kötü olabilir
Allah korusun
sizede banada acil sifalar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…