- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
Canim hayit tohumu yagi al ve her gun birkac damla suya karistirip ic, hicbir zarari yok, netten arastir istersen. Bu kadinlik hormonlarini calistiriyor.
Ve gec kalmadan psikologa git, niye gitmiyorsun?
Dogum sonrasi depresyon gecirmediginden emin misin?
Mutlu olman gerekiyor, cildin de boyle duzelecek.
Bol bol su ic.
sac dokulmesi icin eczanede spreyler var.
Herkesin anatomisi bir degil ki.Neden kendinizi hirpaliyorsunuz? Vucut ilaca yeni alisti,durun bir bitsin tedavi.Cilt kusuyor once deri altindaki sivilceleri ki bir daha cikmasin.Kusma asamasi kisiden kisiye degisir.Doktor tedaviyi sonlara dogru 1 ay uzatabilir.Ben tedaviden sonra biotin vitamin hapindan da kullandim,faydali.Recetesiz satiliyor.Gul suyu resmen dogal tonik.Onu da deneyin.Gececek zamanla.Aman bir saglik sorunu olmasin da bunlar gecer.
Isırgan otu ,sarimsak iyi gelir sac dökülmesine. Lütfen sivilceler için üzülmeyin kullandığınız ilaç eninde sonunda fayda sağlar acaba sac dökülmesi ,halsizlik, isteksizlik ilacın yan etkilerinden olabilir mi
biotin saclar icin degil mi ?
insallah gecer .cok sabrettim
Hem sac hem cilt icin.Bana iyi geldi.Tedaviden sonra ama.
evet tedavi goruyorsan baska ilaclari su an karistirmamani ben de oneririm. Bu gunler gecicek diyim size tekrar ne kadar rahatlatir bilemem gerci.
beni burda bilenler bilir
kizim 2 yasini gecti
dogumla beraber sac dökülmesi ve cilt sorunu yasiyorum
2 yildan fazla süredir
onca ilactan sonra simdi 3,5 aydir roaccutane kullaniyorum
henuz bir etkisini görmedim
saclarim hala dökülüyor
cok mutsuzum
gecen gun farkettim dolabimda onlarca yeni kiyafetim var ayakkabi canta vs
ben bunlari sadece almisim
hic kullanmamisim
canim birsey yapmak istemiyor
sacimi yapmak icimden gelmiyor
öylece toplayip cikiyorum disari
zaten mecbur kalmadikca disari cikmiyorum
kadin doguma tekrar gittim sacim ve cildim icin
oda beni ev doktoruna gönderdi
ikiside beni cok zayif ve bitkin gördüklerini söylediler
psk olarak iyi misin sorunlar mi var evde dediler
esimde saolsun is yerinde sikintilar var kendi havasinda
ikmizde kendi sorunlarimizdan yatak odasini bile unuttuk
onunda benimd ehic aklimiza bile gelmiyor
ben nasil kafami dagitabilirim?
yatiyorum kalkiyorum sacimi cildimi düsünüyorum
tam bosver takmayim diyorum
disarda bön bön bakiyorlar
sinirden agliyorum
bitmis hissediyorum kendimi
oysa ne guzel ne havali bir kadindim
ne guzel bakardim kendimi
cildim bebek gibi degildi ama cok iyiydi kendimi cok severdim
ölmüs gibiyim
hicbirsey bana tat vermiyor
kizim bile hissediyor
ona üzülüyorum onun ne sucu var
öff arkadaslar
nasil cikarim bu durumda
nasil güc kazanirim
aynaya bakamiyorum
kendime bakamiyorum
Çok geçmiş olsun canım , ben de 3 ay önce bitirdim bu ilacı , o kadar çok saç dökülmem vardı ki kel olcam diye korkuyordumçocuğum olmasa da , evli olmasam da az çok anlıyorum seni
roaccutane = sabır ,
insanları hiç takma
aynanın karşısında kendine iltifatlar et ne bileyim kendinle konuş , kendini sevmeye devam et
UNUTMA sen her zamanki gibi çok güzel , alımlı ve hoş bi bayansın
cilt problemini ben de kızım 2 yaşına geldiğinde yaşamaya başladım bebek gibi cildim mahfoldu aynaya bakmak içimden gelmiyordu.
Doktora gittim verdikleri imex krem.roza diye krem ve antibiyotik kısa süreli düzeldi sonra yine berbat oldu.Cilt çok önemli çok bunalıyor insan dışarı bile çıkmak istemiyor.Ablam da sürekli cildin çok bozuldu deyip canıımı sıkıyordu.Bu sene biraz daha düzeldi güneş kremi kullandım her gün onun faydası oldu.Size verilen ilaçlar hakkında bilgim yok.Moralinizi yüksek tutun kızınıza sarılın eğlenmeye bakın.Siz neşeli olursanız kızınıza ve eşinize de yansıyacak bu enerji.
bence yanlış aynaya bakıyorsunuz.. bebeğinizin gözlerindeki aynaya bakarsanız ne kadar güzel olduğunuzu daha iyi görebilirsiniz :) sizi seven bi eşiniz var mutlu bi aileniz var kafanızı bunlara takmaya değer mi hiç..
(imza: eski bir aknetrent kullanıcısı..)
Benimde bir ara anormal şekilde cildim fenalasmisti..
2 ay üniversite de okula gitmediğimi bilirim sirf sivilcem var diye bende çok takarim..
Kullandiginiz ilaci kullanip sonuç almayani görmedim sadece sabirli olun... Sonunda çok güzel bir cilde kavusacaksiniz ben arkadaşlarimi gördükçe keşke bende kullansaymisim diyorum..
Cildiniz duzelince kendinizi daha iyi hissedeceksiniz...
Saciniz içinde maskeler yaparken o yaglari sac derininden tamamen arindirmaya dikkat edin gozeneklerinizi tikayip daha çok dökülmesin..
o konuda cok haklisiniz
kizimdan güc almaya calisiyorum ama elimden fazlasi gelmiyor
cok hassasim herseyi cok büyütüyorum zaten
enerjim yok elimi kaldirasim yok bazen
aknetrent te roaccutane ile ayni türevde
memnun kaldiniz mi ?
hayır malesef benim sorun genetik galiba geçen yine gittim doktora böyle olmaması gerekiyordu dedi bi 6 ay daha önerdi Allah korusun dedim benim nikaha kadar idare etcek bişi ver yeter o kadar uzun tedaviye tekrar dayanamam dedim oda yazdığı krem alerji yaptı bi süre top gibi dolandım kırmızı kırmızı..tetradox kullanıyorum şuan bida gitcem hapım bitince oda mide bulantısı yapıyor zaten napsam bilmiyorum.. ama umrumdada değil artık beni alan aldı diyip sallıyorum inanınki.. insan nişanlısına iki makyaj felan eder süslenir falan demi bende tık yok şebek gibi çıkıyom adamın karşısına seviyorsa bu halimlede sever diye oda seviyo garibim napsın öpüyo sivilcelerimden geçiyo barışık yaşamak iyidir iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?