durduk yere nerden cikti ki seni ayri eve cikarmak?
sen sormadinmi neden ayri ev ayrica kardesin varmi varsa odami ayriİşte.. Ben yıllarca dışarda yaşadım ya, yine o zamanki gibi olucak herhalde. O zaman zaten öğrenciyim iş bulamıyorum, beni çok parasız bıraktı. Gönderiyodu ama geç gönderiyodu az gönderiyodu.. Şİmdi de öyle işleri kalmadı iş çıkarıyolar..
Yasin kac canim tam olarak
yok ole demicektim aklima dahi gelmedi acikcasiYaşım 30 canım kpss ye hazırlanıyorum çalış kurtul deme ben de istiyorum ama olmuyor öyle hemen.
sen sormadinmi neden ayri ev ayrica kardesin varmi varsa odami ayri
su anda yaninda degilsin ancak tezin ciktiktan sonra ne yapacagin anlasilir su anda hehe deyip gecmende yarar varKardeşimin biri izmirde okuyor onun bi sıkıntısı yok. İzmirde de bizim dükkanın şubesi var hem bizim dükkanda çalışıyo hem okuyor. Kirasını mirasını babam ödüyor para da kazanıyor. Kardeşimin biri evli.
bana sacma geldi.. istemedigini soyle o zaman.. ne gerek var ki..İşte.. Ben yıllarca dışarda yaşadım ya, yine o zamanki gibi olucak herhalde. O zaman zaten öğrenciyim iş bulamıyorum, beni çok parasız bıraktı. Gönderiyodu ama geç gönderiyodu az gönderiyodu.. Şİmdi de öyle işleri kalmadı iş çıkarıyolar..
bana sacma geldi.. istemedigini soyle o zaman.. ne gerek var ki..
Ailen senin düşmanın mı bu konuşma tarzın neden böyle? Ortada bir sorun göremedim ben kusura bakma..Ne yaptılar ki bu kadar sana böyle konuşuyorsun? Biraz şımarıklık senin ki bence...
Daha önce de ailem arabam var ama eski değiştirmiyorlar diye konu açmıştın o zamandan sana " 30 yaşına gelmişsin ailen sana araba almak zorunda değil" demiştim.
Ailenden çoğu zaman düşmanın gibi bahsediyorsun, bana şımarıklık yapıyorsun gibi geliyor. zaten burada sorun ne onuda anlayamadım... İstemiyorum de olsun bitsin bunda ne var ki
Senin ne istediğinde tam olarak belli değil ki aslında..Daha önceki konularınada baktım şimdi araba istiyormuşsun baban almamış eski araba kullanmışsın bozuluyormuş falan filan..Yani sorun nedir tam olarak onu anlayamadım..Ailen sana kötü birşey yapmamış ki ev tutalım diyorlarmış bunda ne var ? İstemiyorsan istemiyorum eve çıkmak de kapansın konu yani..Ailenden bu kadar düşman gibi bahsedecek birşey ben göremedim..Ya sen doğru düzgün derdini anlatamıyorsun yada ortada hiçbirşey yok tamamen şımarıklık..Sorun neyse daha ayrıntılı anlat ki fikir verebilelim sana..Sence bir anne baba, ortada hiçbişey yokken, kızları okumuyor ( o zaman yüksek lisans yoktu) çalışmıyorken, niye ayrı evden bahseder? Düşmanın mı derken üvey gibiler zaten başka konularımda yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?