Moralim bozuldu 😟

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
İlk olarak geçen haftalarda ben koronavirusün yayilimiyla ilgili üzüntümü onunla paylaşırken durduk yere bana sizde sizlanacaginiza oturup dua etseydiniz gibi bir cümle kullandi. Sanki ben suçluyum yada dua etmiyorum gibi sacma sapan bir davranış gosterdi bu konuda tartismistik. En çok bozuldugum şey etseydiniz, yapsaydiniz tarzi bir topluluğa sesleniyor gibi sinir bozucu tavriydi.
Neyse dedim o konu geçti bugün de siyasi bir konu hakkında saf misiniz dedi. Haliyle sinirlendim saf misiniz derken yine hani baskalarina seslenir gibi ve gorusume saygi duymasi gerekirken sacma sapan bir cumle kullanmis oldu.Trip attim uzatma felan diye özür dilemeyince bende adam gibi konuşsaydın o zaman dedim,saf olmayan, her türlü cumleni yutup oturacak birini bul o zaman dedim. Adam degilsin dedin bana felan diye sacmaladi ve birini bul dememe tamam dedi. Hicbirsey yazmadim sonra sinirim bozuldu.

Son düzenleme:
Tam diyalogu yazsaydın
Hani sen bizimkilerle haber izliyoruz falan mı dedin de o mısınız (siz) diye hitap ediyor
Her türlü kabalık gerçi
Özür dileyene kadar yazmam ben olsam
Bi daha da çoğul konuşursan sittin sene ulaşmam sana derim özür dilediğinde
Ama git başkasını bul demek çocukça olmuş
Yaşlar kaç?

sizde sizlanacaginiza oturup dua etseydiniz

Eğer bu insanla hayatını devam ettireceksen Allah sana sabır versin. Köşeli biraz sanırım, başka bir boyutta yaşayan biri gibi... Ben otobüs yolculuğu bile yapamam. Bildiğiniz bilmem kaç yaşında amca gibi ama farkında değil. Cahilliğinin boyutunu, farkındasızlığını... Şaşkınım.

Çoğul konuşma nedeni nedir, ailenize de mi söylüyor?
Anlamadim ki yani sinirlendigim konu da bu, ailemle alakali degil onlarin fikrini bile bilmiyo hitabi bu şekilde ikisinde de. Baska birileri de ayni düşünüyordu benle gibi bi durum hic olmadi yanimizda birileri yada dahil kimse yoktu

Kuzum bu süreçte mesajlaşırken siyasetti , virüstü yada çeşitli kötü şeyleri mesajlaşmaktan konuşmaktan uzak durun zaten çok stresliyiz hassas haldeyiz bu durumu alevlendirmemeliyiz iyi şeylerden bahsedin olabildiğince çok fazla sıkmamaya bunaltmamaya özen gösterin zaten dışarıda görüşemiyoruz o yüzden lütfen birbirinizi iyi motive edecek şeyler söyleyin yoksa daha çok aranız bozulur. Çok önemsemeyinde söylediklerini sınır koyun ona göre yazışın

Anladigim kadarıyla siyasi görüşüne ve senin gibi olan diğer insanlar için çoğul konuşuyor? Barışçı zımbırtı partisi( ) ve o partiye oy veren insanlar? Gibi:) bilemedim, böyle anladım ben. Eğer bu şekilde ise bence evlilk olayini iyi düşünün. İlerisi pek aydınlık görünmedi bana.

Ben aslinda herseyi her duygumu paylasip onunla uzunup sevinmek istemistim sadece, yani normalde de siyasetle alakali hic diyaloga girmem kimseyi değiştiremeyeceğimi biliyorun herkesin fikir özgürlüğü var. Durduk yere patlayinca garipsedim

Erkeklere çokta güvenmeyin değişiyorlar saygılı dediğiniz insan bile neler yapar aklınız şaşar . Lütfen merkeziniz yapmayın onu zor biliyorum başıma geldiği için söylüyorum tamam seviyor olabilirsiniz ama sınırınız yinede koyun çokta bağlı olmayın gitmez dedikleriniz gider emin olun haklısınız birşeyleri paylaşmak istemişsiniz ama anlayış göstermemiş ters tepmiş siyasetti diğer konuları konuşmaktan uzak durun bu aralar çünkü çıkamazsınız heleki bu karantina sürecinde daha ılımlı daha motive edici pozitif şeyler konuşun tek diyebileceğim bu görüşemiyorsunuzu sonuçta yüz yüze sosyal medyadan konuşmak biyere kadar oluyor

Eğer aileni katıp da siz diyorsa vay haline diyorum malesef bende var ondan her şeyde ailemi katar benim bı görüşüm olsa hep siz der yani ailemin zanneder asla kendi görüşüm olabileceğini kabul etmez sorunlar yaşıyorum evliliğimde lütfen iyi analiz et sonra çok pişman olursun

Öyle, ben zaten her seferinde tavrimi koyuyorum o çok uzattigimi düşünüyor ama ben çok alttan alan yada merkezime koyabilen biri degilim. Sadece üzüldüm yani gerek yoktu z

Yok aileme degil daha cok benim gibi dusunenleri kastediyor, yani ailemle alakali hicbir mevzu yok.

Ya normalde o kadar iyi her dedigimi yapan, her istedigimi bir sekilde yerine getiren biri ama bu çıkışları beni düşündürdü. Aynen benim gibi dusunenler demek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…