Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, benim şöyle bir sorunum var, nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz çok alakalı ama son birkaç seferdir bazi hareketleri beni çok kiriyor ve çok kötü hissediyorum kendimi, acaba benmi abartıyorum?
İlk olarak geçen haftalarda ben koronavirusün yayilimiyla ilgili üzüntümü onunla paylaşırken durduk yere bana sizde sizlanacaginiza oturup dua etseydiniz gibi bir cümle kullandi. Sanki ben suçluyum yada dua etmiyorum gibi sacma sapan bir davranış gosterdi bu konuda tartismistik. En çok bozuldugum şey etseydiniz, yapsaydiniz tarzi bir topluluğa sesleniyor gibi sinir bozucu tavriydi.
Neyse dedim o konu geçti bugün de siyasi bir konu hakkında saf misiniz dedi. Haliyle sinirlendim saf misiniz derken yine hani baskalarina seslenir gibi ve gorusume saygi duymasi gerekirken sacma sapan bir cumle kullanmis oldu.Trip attim uzatma felan diye özür dilemeyince bende adam gibi konuşsaydın o zaman dedim,saf olmayan, her türlü cumleni yutup oturacak birini bul o zaman dedim. Adam degilsin dedin bana felan diye sacmaladi ve birini bul dememe tamam dedi. Hicbirsey yazmadim sonra sinirim bozuldu.