- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Ne bekliyodunuz çok merak ettim? Tanışılan ortamın ve tanışma şekline bakarsanız zaten ciddiyet beklemeniz komik olur. Bu sizinle alakalı bişi değil yanlış anlamayın bu tarz yerlerde genelde tek gecelik olur. Ciddi ilişki isteyen bi erkeğin o ortamlarda numara aldığına hiç şahit olmadım
Engelle numarayı yani
Ne bekliyodunuz çok merak ettim? Tanışılan ortamın ve tanışma şekline bakarsanız zaten ciddiyet beklemeniz komik olur. Bu sizinle alakalı bişi değil yanlış anlamayın bu tarz yerlerde genelde tek gecelik olur. Ciddi ilişki isteyen bi erkeğin o ortamlarda numara aldığına hiç şahit olmadım
Bar gibi bir mekan değildi daha çok ailelerin takıldığı bir yerdi. Çeşme Alaçatı vs gibi yerlerde ki gece mekanları ile alakası yok hani daha çok mekanda oturanlar da eş ya da sevgili olan tiplerdiHiç çekinmeden gelip telefon numarası isteyen bir erkekten fazlasını ben beklemem heleki o ortam da..
Bacım hadır bir geceliğine seni istiyor yani daha ne diyorsun Allahım yarabbimBar gibi bir mekan değildi daha çok ailelerin takıldığı bir yerdi. Çeşme Alaçatı vs gibi yerlerde ki gece mekanları ile alakası yok hani daha çok mekanda oturanlar da eş ya da sevgili olan tiplerdi
Yanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederimBar gibi bir mekan değildi daha çok ailelerin takıldığı bir yerdi. Çeşme Alaçatı vs gibi yerlerde ki gece mekanları ile alakası yok hani daha çok mekanda oturanlar da eş ya da sevgili olan tiplerdi
Hayır aksine arkamdan geleceğini düşünmedim ki kafamı kaldırınca göz göze geldiğimiz ana kadr telefonla uğraşıyordumYanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederim
O zmn moralinizi bozmayın ve bi tavsiye olarak alırsanız, numarayı direkt vermek yerine en azından bi çay daveti bekleyebilirsiniz belki numaranızı verebileceğiniz kadar güvenilir değildir ölçüp tartmadan kendinizle alakalı bilgi vermemelisiniz, bu numara dahi olsa güvenilir değilHayır aksine arkamdan geleceğini düşünmedim ki kafamı kaldırınca göz göze geldiğimiz ana kadr telefonla uğraşıyordum
Kaç yaşındasınız acaba merak ettim nedenseSelam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
Benlik değil mi yazdınSelam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
Her gördüğünüze göz kırpar telefon verirseniz size emmioğlu muhabbeti yapacağınızı mi zannettinizSelam kızlar iyi bayramlar.
Ya günümüzde sanki herkes muhallebicide tanisiyormus gibi yorumlar gelmiş tuhaf.
Artık sosyal medyadan tanışıyor pek çok insan birbirini görmeden numara veren bile oluyor.
Ki pek çok ciddi ilişki de çıkıyor yani buralardan.
Konu sahibi sizde bir hata yok beklentiler uyusmamis sadece o kadar.
Aslında baştan tavrını belli etmesi de güzel olmuş vaktinizi calmamis böylece bu açıdan bakın.
Ne bekliyordunuz anlamadım ,tanışma seansınız bile ciddiyetsz ... böyle yaparsanz daha çok moraliniz bozulurSelam kızlar iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?