Moralim bozuldu

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Selam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş

Ne bekliyodunuz çok merak ettim? Tanışılan ortamın ve tanışma şekline bakarsanız zaten ciddiyet beklemeniz komik olur. Bu sizinle alakalı bişi değil yanlış anlamayın bu tarz yerlerde genelde tek gecelik olur. Ciddi ilişki isteyen bi erkeğin o ortamlarda numara aldığına hiç şahit olmadım

Engelle numarayı yani

Hiç çekinmeden gelip telefon numarası isteyen bir erkekten fazlasını ben beklemem heleki o ortam da..
Bar gibi bir mekan değildi daha çok ailelerin takıldığı bir yerdi. Çeşme Alaçatı vs gibi yerlerde ki gece mekanları ile alakası yok hani daha çok mekanda oturanlar da eş ya da sevgili olan tiplerdi

Bar gibi bir mekan değildi daha çok ailelerin takıldığı bir yerdi. Çeşme Alaçatı vs gibi yerlerde ki gece mekanları ile alakası yok hani daha çok mekanda oturanlar da eş ya da sevgili olan tiplerdi
Bacım hadır bir geceliğine seni istiyor yani daha ne diyorsun Allahım yarabbim

Yanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederim

Hayır aksine arkamdan geleceğini düşünmedim ki kafamı kaldırınca göz göze geldiğimiz ana kadr telefonla uğraşıyordum

Hayır aksine arkamdan geleceğini düşünmedim ki kafamı kaldırınca göz göze geldiğimiz ana kadr telefonla uğraşıyordum
O zmn moralinizi bozmayın ve bi tavsiye olarak alırsanız, numarayı direkt vermek yerine en azından bi çay daveti bekleyebilirsiniz belki numaranızı verebileceğiniz kadar güvenilir değildir ölçüp tartmadan kendinizle alakalı bilgi vermemelisiniz, bu numara dahi olsa güvenilir değil

Kaç yaşındasınız acaba merak ettim nedense

Bu size hayat tecrübesi olsun diyelim..bir daha hiç tanımadığınız ,hiçbir diyalog ortamının henüz oluşmadığı birisine telefon numaranızı vermezsiniz..bunu sizin karşınızdaki erkeğe bıraktığınız etki /izlenim olarak değerlendirmiyorum yanlış anlamayın..yine aynı ortamda tanışsanız ama sizin yanınıza gelip "sizin masanıza gelip tanışmak istedim ama rahatsızlık verir miyim dedim" dese .. o mekanda bulunduğunuz zaman diliminde beraberce oturup 3/5 sohbet etseniz ..sonrasında eğer devamı gelsin isterseniz numaranızı verseniz daha iyi olurdu. Adamın aradığı buymuş bunu açıkça söylemiş..aslında bu sizin açınızdan güzel birşey çünkü hiç vaktinizi almadan -oynamadan öyle dümdüz azıcık sohbet bile kurmaya çalışmadan "sevişek mi" demesi sevişme ihtimaliniz bile olsa o olasılığı bitirmiş

Benlik değil mi yazdın

E niye atladin o zmn hemen numara vermeye
Ağırdan satsaydin

Ya günümüzde sanki herkes muhallebicide tanisiyormus gibi yorumlar gelmiş tuhaf.
Artık sosyal medyadan tanışıyor pek çok insan birbirini görmeden numara veren bile oluyor.
Ki pek çok ciddi ilişki de çıkıyor yani buralardan.
Konu sahibi sizde bir hata yok beklentiler uyusmamis sadece o kadar.
Aslında baştan tavrını belli etmesi de güzel olmuş vaktinizi calmamis böylece bu açıdan bakın.

Her gördüğünüze göz kırpar telefon verirseniz size emmioğlu muhabbeti yapacağınızı mi zannettiniz

Ne bekliyordunuz anlamadım ,tanışma seansınız bile ciddiyetsz ... böyle yaparsanz daha çok moraliniz bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…