- 26 Haziran 2022
- 153
- 192
- 18
- 35
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Lütfen saçmalamayın asla o kafada bi insan değilim. Erkekte asılmasaymış kadında buna mahal verecek bir harekette bulunmasaymış kafasındayım bu etek boyu vs meselesi değil. Ben kendimi bildim bileli feminizm görüşünden çıkmadım ama feminizmi ülkemizde haşat ettiler kusura bakmayın kadına yapılan davranışları bende ister istemez önce kadın gözüyle değerlendiririm ama objektifte bakarım mini etek giyen bi kadın tacize uğradı kadının eteği yüzündendir diyen erkekle istediğini belli ederek tek gecelik ilişki daveti alan sonra buna kızan kadın birdir benm gözümde. Bunu konu sahibi için söylemiyorum nasıl davrandığını bilmiyoruz çünkü. O tarz yerlerde dünyanın en normal şeyi bu. Rahatsızsa girmeyecek veya normal ni davet beklemeyecekti. Buna farklı açıdan bakın, erkek numarasını vermiş kadın tek gecelik ilişki teklifinde bulunmuş olsun ne yorum yapardınız? Feminizm bu demek işte. Kadın istediği gibi davransın erkek tepkisiz kalsın değil. Kadında erkekte duracağı yeri bilmeli ve yaptığı eylemler cinsiyetsiz değerlendirilmeli. Anlatabildim mi ?sizin bu dediğinizle gecenin o saatinde o kızın ne işi vardı ,etek giymeseydi diyenlerle aynı oluyor yalnız ... erkek asıldı diye kadının ne suçu var yahu erkek de adam olsaymış o zaman ?
Maalesef etraf bundan kaynıyor terbiyesiz adam herkes aynı sanıyor haddini bildirseydinizSelam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
O zaman topuklardı işteSabah seninle uyanmak istiyorum yazana hayırdır evleniyo muyuz diye cevap veririm hhfhfhfh
Yanlış anlamayın ama demek ki o izlenimi almış. Yani yumuşatamadım cümleyi ama siz çok mu istekli davrandınız acaba. Bu davranışını haklı kılmaz hanzoluk etmiş ama bundan sonra moralinizin bozulmaması adına daha dikkatli olabilirsiniz kendinizi sorgulayın boşverin o odunları. Onların görüş alanına girmemenizi tavsiye ederim
uslubunuzu düzeltirseniz sevinirim o saçmalamayın falan demeler ...Lütfen saçmalamayın asla o kafada bi insan değilim. Erkekte asılmasaymış kadında buna mahal verecek bir harekette bulunmasaymış kafasındayım bu etek boyu vs meselesi değil. Ben kendimi bildim bileli feminizm görüşünden çıkmadım ama feminizmi ülkemizde haşat ettiler kusura bakmayın kadına yapılan davranışları bende ister istemez önce kadın gözüyle değerlendiririm ama objektifte bakarım mini etek giyen bi kadın tacize uğradı kadının eteği yüzündendir diyen erkekle istediğini belli ederek tek gecelik ilişki daveti alan sonra buna kızan kadın birdir benm gözümde. Bunu konu sahibi için söylemiyorum nasıl davrandığını bilmiyoruz çünkü. O tarz yerlerde dünyanın en normal şeyi bu. Rahatsızsa girmeyecek veya normal ni davet beklemeyecekti. Buna farklı açıdan bakın, erkek numarasını vermiş kadın tek gecelik ilişki teklifinde bulunmuş olsun ne yorum yapardınız? Feminizm bu demek işte. Kadın istediği gibi davransın erkek tepkisiz kalsın değil. Kadında erkekte duracağı yeri bilmeli ve yaptığı eylemler cinsiyetsiz değerlendirilmeli. Anlatabildim mi ?
Saygısız, ayakları yere basmayan biriymiş gerçekten.hayalkırıklığı ve sinir normal.tabi ama yaşanmışlık olmadığı için çabuk geçer.zaten 10 kişiyle tanışsan 1 tanesi anca normal erkek çıkıyor.sadece sana böylesi denk gelmiyor yani.kaliteli erkek bulmak çok zor.Selam kızlar iyi bayramlar.
Akşam birşeyler içmek için kardeşim ile yazlık bir ilçe de bir mekanda bir şeyler içmek için oturuyorduk. Karşı masamda hoş bir adam vardı ara ara bakışıyorduk derken ben lavaboya kalktım ve kendisi de arkamdan gelmiş numaramı istedi bende hayatımda biri olmaması sebebiyle kendisini de beğendiğim için verdim. Ardından mesaj attı ismini falan söyledi tanıştık. yaştır şudur budur muhabbetine girmeden seni istiyorum yazdı. Anlamadım dedim sabah seninle uyanmak istiyorum yazmış. Bende kusura bakma benlik değil dedim. Ama nasıl moralim bozuldu anlatamam kızlar. Ben beğendim çocuğu diye numaramı verdim meğerse o tek gecelik birini arıyormuş
Ben kendi görüşümü size ispatlamak zorunda değilim hanımefendi. Zan altında bırakan yorumlarınız var çünkü. Konu sahibinin ne ortamda bulunduğu nasıl davrandığını konusunu ben sordum farkındaysanz kendisi yazmamış yazsa bilerek yaklaşılır.uslubunuzu düzeltirseniz sevinirim o saçmalamayın falan demeler ...
kadın istekli davransa vay efendim erkek niye bana asıldı diye konu açmazdı heraldeilk görüşte beğendiği biri adım atınca adamın olayı tek gecelik ilişkiye bağlayacağını nereden bilsin ? ailelere de uygun olan bir mekanmış öyle birbirine sürtüne sürtüne kendinden geçmişcesine 300-500 koptuğu 10 m2 tek gecelik ilişkilerin yaşandığı bar ortamı değil orası.
siz söylediğiniz lafın nereye gittiğinin farkında değilsiniz heralde ne yazdım diye dönüp tekrar okuyun ,kesin kadın istekli davranmıştır kadın kendini sorgulasın diyenler gecenin saatinde orada ne işi varmış der .... aynı yere geliyor çünkü.
Emmioğlu muhabbeti yapsın demiyor kadıncağız.bir ilişki başlayacaksa adam gibi ilerlesin, herşeyin bir sırası olsun, saygısızlık, laubalilik olması diyor kadın.insan gibi iletişim kurallarını bilsin diyor yani.Her gördüğünüze göz kırpar telefon verirseniz size emmioğlu muhabbeti yapacağınızı mi zannettiniz
Eee gayet normal ? Sanki uzay mekiğinde astronot kıyafetiyle tanışmışlar ? Yorumlar tam ağız açık bırakmalık.Hshdksjd olay ortam ve kişiler normal mi de işte konuya göre şerbet
Belki de ilk kez böyle bir şey yaptı nereden biliyorsunuz da herkese mavi boncuk imasında bulunuyorsunuz ?Tanımadığınız insan her gördüğünüz insandan biridir sadece
Cidden çok garip. Hele hâlâ böyle düşünen kadınların olması çok garip. Dümdüz duvar gibi de dursak saçma sapan tipler gelip bulabiliyor. Sonra kadın kuyruk sallamış oluyor. Sen bir şey yapmışsındır demek ne kötü.konu sahibi daha ilk görüşmede otel odasında buluşulmuş gibi muamele görüyor .... 90 lar çocuğuyuz telefonlar yeni çıktığında millet birbiriyle tanışıp konuşmak için numarasını verirdi ... buluşmadan daha güvenli ilk etapda numaralaşmak . mesela numarasını vermeseydi direkt buluşsaydı adam direkt kene gibi yapışacaktı . telefon iyi oldu ne olduğunu gördü engeli bastı.
şimdiki zamanda erkeklerin çoğu beyfendi olmadığı için daha dikkatli davranmak gerekiyor sadece bunu söyleyip geçmek yerine kimbilir sen ne yaptın kendini sorgula denmesi çok ayıp !!!
Mekanın wcsine bi adam geliyor nonuzu istiyor sizde "yaz 05xxxx" diyorsunuz sonra da "hanfendi rahatsız etmiyorsam eğer bana isminizi bahşeder misiniz?" Gibi bir mesaj mı beklerdiniz yaniEee gayet normal ? Sanki uzay mekiğinde astronot kıyafetiyle tanışmışlar ? Yorumlar tam ağız açık bırakmalık.
Anladıkta günümüzde normal ilişkilerin nasıl başlayıp nasıl ilerlediği ortada. Ömrünüzde ilk kez gördüğünüz bir kişinin niyetini bilemezsiniz. Üstelik al numaram diyemezsiniz. Daha önce hiç iletişim olmamış biri bu. Bu kadar kadın cinayetinin olduğu bır ülkede daha dikkatli olmak gerekmez mi???Emmioğlu muhabbeti yapsın demiyor kadıncağız.bir ilişki başlayacaksa adam gibi ilerlesin, herşeyin bir sırası olsun, saygısızlık, laubalilik olması diyor kadın.insan gibi iletişim kurallarını bilsin diyor yani.
Herkese mavi boncuk demedik. Burada bir kinaye var. Gülümseme var. Ciddi olsam şu an yazdığım gibi ciddi yazarım. Elin adamina tutup telefon verilmez. Adamın niyeti nedir? İşi nedir? Biliyor mu? Belki adam kadın ticaretcisi.. Basit düşünmeyin lütfen ya.. İlişki olsun. O bana baktim ben de ona baktım. Eee hoşlandım. Yahuu herif in mi cin mi? Hani desem ki aralarında yazışma olur da adamın fikirlerine aşık olur. Bakın bu mantıklı. Ama dışardan gördüğünüz birine telefon verilmez..Belki de ilk kez böyle bir şey yaptı nereden biliyorsunuz da herkese mavi boncuk imasında bulunuyorsunuz ?
İşte bu kadar yaaa. Bunu anlamak zor değil.Mekanın wcsine bi adam geliyor nonuzu istiyor sizde "yaz 05xxxx" diyorsunuz sonra da "hanfendi rahatsız etmiyorsam eğer bana isminizi bahşeder misiniz?" Gibi bir mesaj mı beklerdiniz yani
+1Tipik türk insanı yorumları gelmişyok çok mu istekli göründün?yok neden tanımadığın birine telefonu verdin?hangi çağda kaldınız siz hanımlar?artık heryerden tanışılıyor hertürlü ilişki yaşanıyor.kısacası sizin yaptığınızda anormal bir durumu yok sosyal medyadan tanıştığınız bir kişide olabilirdi kendisi.niyetini baştan söylemiş bundada bir sorun yok herkes ciddi ilişki yaşamak zorunda değil tek sorun bodoslama konuya girmiş daha tanımadan etmeden belki iki muhabbet etseniz zaten sizin öyle bir niyetiniz olmadığını anlayacaktı ama o da zaman kaybı olurdu engelleyin silin gitsin sorun yok moral bozacak durumda yok.
Eee kadın zaten vaşbaşa kalınacak buluşma teklifini reddetmiş. Bu teklife üzülüyor zaten.normal oturalım konuşalım teklifi gelse kabul edecek zaten.ilk defa görmüş olmayacak artık.herkes akrabasıyla, iş, okul arkadaşıyla evlenmiyor sonuçtaAnladıkta günümüzde normal ilişkilerin nasıl başlayıp nasıl ilerlediği ortada. Ömrünüzde ilk kez gördüğünüz bir kişinin niyetini bilemezsiniz. Üstelik al numaram diyemezsiniz. Daha önce hiç iletişim olmamış biri bu. Bu kadar kadın cinayetinin olduğu bır ülkede daha dikkatli olmak gerekmez mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?