Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez
Zaten çoğuda hava atmak için benim yanımda özellikle konuşuyor işte çocuk yapmayı beceremediniz dedi geçenlerde bende baya bi bozuldum bir daha görüşmeyelim dedim

Canım özellikle o tarz şarkılar çok tehlikeli. Çünkü gayet mutlu bir insan bile dinlese bu tarz şarkıları, bunalıma giriyor
Evet öyle hissediyorsun psikolojik olarak artık o yüzden bugün biraz toparlanayim dedim kendimi çok sıkmak çözüm değil allaha dua ettim en iyisini o bilir

sizin sınandığınız sınav demek ki bu. şükür etmek en iyisi hayırlısını versin rabbim. ümit kesilmez tabii 10 sene çocuk bekleyip ard arda 2 tane doğuran bi tanıdığım var. şimdi başını kaşıyamıyor :)

Evet tabiki dediginiz gibi hepimizin yaşadıkları kendince ağır gelebilir ama bunada şükür etmekten başka bişey gelmiyor elimden allah kimseye taşıyamayacagi yük vermezmiş demekki bununda vardır bi hikmeti tanidiginizin cocugu kendi kendine mi oldu yoksa tedaviyle mı acaba

tüp bebek denediler olmadı sonra kendiliğinden üst üste hamile kaldı :)

yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez

Kusura bakmayin ama kimse kimseye hicbir durumda bu sekilde konusamaz. Ne munasebet yani evlilere cocuk konusunda ya da bekarlara evlilik konusunda zirt pirt baski yapan insanlar? Cocugu olup olmadigini bilmesi degil ki mesele. Belki kendisi istemiyor? Ne munasebet yorum yapmak terbiyesiz bir sekilde?

O kadar varki bahsettiğiniz insanlardan çok var malesef toplumumuz bu kadar bilinçli değil...

Önce doktor tedavisi öneriyorum adet düzensizliğiniz için. Sonrada biraz alternatif yöntemler.
Mesela ilki belinize yakı attırın.
Bal,polen karışımını her sabah aç karnına alın.
Ebegümeci bitkisinin çayını her sabah 1 bardak için 1 ay boyunca.

Birde eşiniz de bir doktora görünsün. Sperm testi yaptırsın. Belki hızı düşüktür bitkisel bir ilaç veriyorlar. Bize iyi geldi bütün bunlar sizede yazmak istedim. E

Ayrıca stres denilen şey maalesef her şeyin başı. Ne kadar aklınıza takmazsanız o kadar şansınız yükselir. İlişkiye girerken bebeğim olacak düşüncesiyle girmeyin. Sadece zevk almak için yapın. İnan o düşünmediğiniz an geliyor. İnşallah biraz olsun yardımım dokunur. Her şey gönlünüzce olsun.

öncelikle tekrar baska bir doktora gitmenizi öneriyorum.
kardesim de ayni durumdaydi su an hamile
Doktor düzenleyici haplar Verdi.
tiroid, b12, dvitamini, cinko, tüm hormonlarina, demirine, stres hormonuna hepsine bakti bunlar cok etkili.
sonra düzene girince olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…