- 16 Şubat 2019
- 885
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Zaten çoğuda hava atmak için benim yanımda özellikle konuşuyor işte çocuk yapmayı beceremediniz dedi geçenlerde bende baya bi bozuldum bir daha görüşmeyelim dedimyetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez
Evet öyle hissediyorsun psikolojik olarak artık o yüzden bugün biraz toparlanayim dedim kendimi çok sıkmak çözüm değil allaha dua ettim en iyisini o bilirCanım özellikle o tarz şarkılar çok tehlikeli. Çünkü gayet mutlu bir insan bile dinlese bu tarz şarkıları, bunalıma giriyor
en iyisini yapmisisniz ozamanZaten çoğuda hava atmak için benim yanımda özellikle konuşuyor işte çocuk yapmayı beceremediniz dedi geçenlerde bende baya bi bozuldum bir daha görüşmeyelim dedim
Ya artık hakediyor bazıları onlar ilk geceden kalmış olabilir ama insan olamamışlaren iyisini yapmisisniz ozaman
rabbim sizede hayili evlatlar nasip eder inshallahYa artık hakediyor bazıları onlar ilk geceden kalmış olabilir ama insan olamamışlar
Evet tabiki dediginiz gibi hepimizin yaşadıkları kendince ağır gelebilir ama bunada şükür etmekten başka bişey gelmiyor elimden allah kimseye taşıyamayacagi yük vermezmiş demekki bununda vardır bi hikmeti tanidiginizin cocugu kendi kendine mi oldu yoksa tedaviyle mı acabasizin sınandığınız sınav demek ki bu. şükür etmek en iyisi hayırlısını versin rabbim. ümit kesilmez tabii 10 sene çocuk bekleyip ard arda 2 tane doğuran bi tanıdığım var. şimdi başını kaşıyamıyor :)
Çok teşekkürler amin isteyen herkeserabbim sizede hayili evlatlar nasip eder inshallah
Sizde mi böyle bir durum yaşadınız
Aynisi bendede var hatta sürekli karşılaştırma yapıyorlar moralim çok bozuktu bu yüzden ama allah büyük bakalım bizim ne zaman olacak ne kadarlık evlisiniz pekiçevremdeki herkes hamile kaldı doğurdu bi tek ben kaldım
tüp bebek denediler olmadı sonra kendiliğinden üst üste hamile kaldı :)Evet tabiki dediginiz gibi hepimizin yaşadıkları kendince ağır gelebilir ama bunada şükür etmekten başka bişey gelmiyor elimden allah kimseye taşıyamayacagi yük vermezmiş demekki bununda vardır bi hikmeti tanidiginizin cocugu kendi kendine mi oldu yoksa tedaviyle mı acaba
Ay ne güzel allah bağışlasın çocuklarını bizede nasip olur mu bilmiyorum....tüp bebek denediler olmadı sonra kendiliğinden üst üste hamile kaldı :)
Aynisi bendede var hatta sürekli karşılaştırma yapıyorlar moralim çok bozuktu bu yüzden ama allah büyük bakalım bizim ne zaman olacak ne kadarlık evlisiniz peki
Benim 2 sene olacak işallah ama malesef bişey yok yaa1 yıl ama aynı dönem evliler hamile kalıp doğurdu bile işte sorun orda :/ siz
Evet öyle dedi bende anlamadım 1 senedir vardı böyle bir sorun daha doğrusu yer değişikliğinden kaynaklı demişti çünkü biz çok farklı bir yerde yaşamaya başladıkadet duzensizliginiz var ve doktor bir sorun yok mu dedi?
yetistidigi cocuk olmaz olsun demeniz ayip olmus bence sonucta kimse bilmiyor olmadigini bilselerdi üzerine bukadar gideceklerini sanmiyorum. ki durmadan sormalari ztn baslöi basa hata kimseyi ilgiledimez
O kadar varki bahsettiğiniz insanlardan çok var malesef toplumumuz bu kadar bilinçli değil...Kusura bakmayin ama kimse kimseye hicbir durumda bu sekilde konusamaz. Ne munasebet yani evlilere cocuk konusunda ya da bekarlara evlilik konusunda zirt pirt baski yapan insanlar? Cocugu olup olmadigini bilmesi degil ki mesele. Belki kendisi istemiyor? Ne munasebet yorum yapmak terbiyesiz bir sekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?