- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Kusura bakmayın moralim bozuk ya o yüzden başlık yanlış olabilir ya söyle ablamın yaşı var o yasa rağmen doğuruyorda sende neden yok diye sordular öbür akrabalarim tabiki allah herkese nasip etsin ama iste bana koyan beni ablamla kıyaslamaları resmen kısırim muamelesi gördümKalbinizde burukluk olması normal benide darlıyorlar niye yapmıyorsun diye.
Ama ablamın bile oldu benim yok diye bir cümle kurman da pek hoş olmamış. Ablanın senden neyi eksik ne ima ettin iyi niyetmi art niyet mi anlayamadım.
Evet aynen öyle kusura bakmayın işte moral bozuk olunca cümle kuramadım bide türkçem çok iyi değil türk değilim azeriyim o yüzden bazen karıştırıyorum kusura bakmayınYani çirkin bi ifade olmuş. Sanırım konu sahibi üzüntüsünden öyle bir cümle kurdu herhalde.
Eşin de gitti mi ?Evet gittim bişey yok bekleyin dedi bekliyorum ama sonuç yok
Yok daha eşim gitmedi hormon testi yapıldı bişey yok dedi rahim filmi cekmedimEşin de gitti mi ?
Ne yapıldı sana ?
Rahim filmi çekildin mi
Çok teşekkürler amin allah herkese nasip etsin ne yapayım sizce kafamı nasıl dağıtayım yumurtlama dönemini takip edemiyorum çünkü adetlerim çok düzensiz ne yapayım bilemedimöncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sizde bu duyguyu tadarsınız. Ama böyle stres yaparsanız ve aklınızda sadece bu fikir olursa çok zor gerçekten. Bence biraz kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun. Öyle deneyin çocuk yapmayı. Bir de zamanlama çok önemli. Yumurtlama dönemlerinizi iyi öğrenin ve takip edin. Dilerim sağlıklı bir bebeğe doğru zamanda kavuşursunuz
Ne güzel allah bağışlasın çocuğunuzu iyi günlerde büyütün darısı bize olsun isallah5 sene çocuğum olmadı
Yakın bir tanıdık bir ara becerip de bir çocuk yapamadın mı dedi
Sonra bu kadın beni uzun aradan sonra 4 aylık bebeğimle gördü
Bebeğimi severken annen seni nerden aldı
Kendi mi yaptı bir yerden mi getirtti dedi
Estagfurullah. Allah gönlünüze göre verir inşallah.Evet aynen öyle kusura bakmayın işte moral bozuk olunca cümle kuramadım bide türkçem çok iyi değil türk değilim azeriyim o yüzden bazen karıştırıyorum kusura bakmayın
Diğer mesajıma da cevap verebilir misinizNe güzel allah bağışlasın çocuğunuzu iyi günlerde büyütün darısı bize olsun isallah
Ne güzel allah bağışlasın çocuğunuzu kafamdan atamiyorum tam atıyorum biri hatırlatıyor keşke bende sizin gibi yapabilsem tabiki herşey allahtan nasip ama kimse anlamıyor bazen seni2 yil bebegim olmadi. Ben kafa dagitmak icin gezmeye memlekete gitmisken kadinin biri karnımı sevip kac aylik dedi. Yumurtalarim igneye ragmen catlamiyordu hastaneden eve yol boyunca agladim. Benimle evlenenlerin birer birer bebekleri olunca ve her hamile haberi aldikca bende cok icime kapandim. İsyan etmedim dille etmedim ama kalben bilemiyorum. Ne zaman dusunmeyi biraktim. Allahim sana bırakıyorum dedim o zaman gebe kaldim. Son klomen tedavisiydi. Ara verecektim olmasaydı. İlk gittigim dr hep bisey yok dedi meger pcoymusum kistlerim varmış. Bana kg ver vs demedi. İlaclar vermedi folik asit bile vermedi. Pco icin ilaç kullandim 6 kg verdim hamile kaldim
Hamilelikte cok kg aldim dogumdan sonra hemen veremedim. Martta diyete basladim haziranda kizima hamile kaldigim kg da tekrar hamile kaldim kendiliginden. Sana umut olsun diye yaziyorum. Cok zor iyi bilirim baskasinin haberini almak sen kendin beklerken. İnsanlar surekli üzerine gelirken... Ama stres bu işin baş düşmanı
Çok teşekkürler amin işallah ya çok istiyorumEstagfurullah. Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Öncelikle adet düzensizliği ve yumurtlama takibi yapamadığınız için bunu bir doktora danışın. Size bu konuda yardımcı olacaktır. Çözüm odaklı ilerleyin. Yumurtlama tarihlerinizi öğrenince ona göre birlikte olursunuz. Ha şu da var ben mesela ayıptır söylemesi ilişkşden sonra hemen duşa girer öyle uyurdum. Bir gece üşendim tuvalete bile kalkmadım artık Nasıl bir şeyseÇok teşekkürler amin allah herkese nasip etsin ne yapayım sizce kafamı nasıl dağıtayım yumurtlama dönemini takip edemiyorum çünkü adetlerim çok düzensiz ne yapayım bilemedim
Adetlerin düzensizse nasıl bi şeyin yok.. Hiç olmadı pkos vardır... Yumurta geliştirici iğne kullanman lazım.. Bunu bi araştır başka bi doktora git..2 sene oldu adetlerim çok duzensiz
Kusura bakmayın elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum ama bi bakayım hangi mesajinizDiğer mesajıma da cevap verebilir misiniz
Çok gittim biri diyo mevsimsel biri dediki yumurta tembelligi başka bi doktorda yer değişimi dedi anlamadım kim hakliAdetlerin düzensizse nasıl bi şeyin yok.. Hiç olmadı pkos vardır... Yumurta geliştirici iğne kullanman lazım.. Bunu bi araştır başka bi doktora git..
Eşin gitti mi dr aKusura bakmayın elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum ama bi bakayım hangi mesajiniz
Yumurta tembelliği olabilir.. 1 yıldır mı hava değişimi... Yumurtalarınızı harekete geçirecek bi şeyler yapılmalı.. Klomen, gonol f gibi.. Çok istiyorsanız 2 yılda geçmiş bence bi doktorunuzla görüşün..Çok gittim biri diyo mevsimsel biri dediki yumurta tembelligi başka bi doktorda yer değişimi dedi anlamadım kim hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?