Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Bende korunmuyorum eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyo ama bendede olmuyo diye korku başladı bazı öyle kalanlar duyuyorum bende mi sorun var diye korkuyorum aslında zor bi ihtimal heralde o_O

ablandan neden saklıyorsun ki korunmadığını, düşman değil ki sevinsin,el değil ki dedikodunu yapsın, belki artık incitirim diye sormaz sana soru sormak isteyenleri engeller bile.
çok ilginç kardeşlik ilişkileri var cidden kk'da.
ablama söylemeyeceksem kime söylicem.
Yanı kardeşiz sonuçta am
Bende korunmuyorum eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyo ama bendede olmuyo diye korku başladı bazı öyle kalanlar duyuyorum bende mi sorun var diye korkuyorum aslında zor bi ihtimal heralde o_O
[/QUO eşiniz korkmuyorsa olmazki zaten

ablandan neden saklıyorsun ki korunmadığını, düşman değil ki sevinsin,el değil ki dedikodunu yapsın, belki artık incitirim diye sormaz sana soru sormak isteyenleri engeller bile.
çok ilginç kardeşlik ilişkileri var cidden kk'da.
ablama söylemeyeceksem kime söylicem.
işallah dediginiz gibi olur...

Cocuk istemiyorum, dusunmuyoruz yalanina kimse inanmiyor ozellikle 1 sene bitmişae soyleyeyim
2 yıllık evliyim. Çocuk sorusuna düşünmüyoruz diyince yengem imalı imalı demişti, “bazıları da deniyo olmuyo düşünmüyoruz diyo” 😁 abi yok o sırada düşünmüyoduk bebek yapmak için gereken eylemi gerçekleştirmiyoduk daha nasıl anlatabilirim haha çıldıracaktım 😁😁😁

2 yıllık evliyim. Çocuk sorusuna düşünmüyoruz diyince yengem imalı imalı demişti, “bazıları da deniyo olmuyo düşünmüyoruz diyo” 😁 abi yok o sırada düşünmüyoduk bebek yapmak için gereken eylemi gerçekleştirmiyoduk daha nasıl anlatabilirim haha çıldıracaktım 😁😁😁
🤣🤣🤣🤣böyle tuhaf soruları nerden buluyorlar anlamıyorum cinsel hayatımızı sorgulamak sanki onlara kaldı

Çocuk konusunda Allah umarım en doğru anda gönlünüze göre versin ama ablam ‘bile’ çok ağır olmuş siz teyze olacaksınız neticede bile kırıcı bir kullanım orada

Çocuk konusunda Allah umarım en doğru anda gönlünüze göre versin ama ablam ‘bile’ çok ağır olmuş siz teyze olacaksınız neticede bile kırıcı bir kullanım orada
Çok teşekkürler ama açıklama yaptım bu konuda tekrar yapmaktan artık bunaldim konu bu değil aslında okursanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız saygılar...

Korunuyoruz, istemiyoruz dersen dogur artik, sen de yap bir tane vs birsuru sey soylerler.
Zamani gelince olur insallah falan de

Ablam bile derken... Başlik biraz degisik olmus. Ablanizla konussaniz daha iyi olur istiyoruz olmuyor vs diye
Zamaninda bende cok Türk filmi izlemisim demekki isteyince hemen olacak zannederdim 2013 te evlendik duzenli bi beraberligimiz yoktu esimle yinede bi kac yil istemedim sonra isteyince olmadi
Bi kac farkli dr git canim bi drla sakin kalma ben o hatayi yaptim cunku
simdi cok sukur hamileyim ilk bebegimiz olacak ivf gebeligi bizim ki
Rabbim en kisa zamanda sana da bu guzel duyguyu tattirsin insallah stres yapma lutfen

Önce sizin konunuzu okudum. Bende kuzularıma çok zorluklardan sonra kavuştuğum için sizin duygularınız çok tanıdıktı bana ve sizin için dua ettim. Sonra “Çocuğum olmuyor diyenlere umut olsun “ başlığındaki bir konu dikkatimi çekti. İsterseniz bir göz atın . Belki biraz rahatlatır sizi.
En kısa zamanda sizin ve isteyen herkesin bebişlerine kavuşmasını yürekten dilerim.❤️

Ablam bile derken... Başlik biraz degisik olmus. Ablanizla konussaniz daha iyi olur istiyoruz olmuyor vs diye
Zamaninda bende cok Türk filmi izlemisim demekki isteyince hemen olacak zannederdim 2013 te evlendik duzenli bi beraberligimiz yoktu esimle yinede bi kac yil istemedim sonra isteyince olmadi
Bi kac farkli dr git canim bi drla sakin kalma ben o hatayi yaptim cunku
simdi cok sukur hamileyim ilk bebegimiz olacak ivf gebeligi bizim ki
Rabbim en kisa zamanda sana da bu guzel duyguyu tattirsin insallah stres yapma lutfen
Canım şöyle türkçem çok iyi değil türk değilim o yüzden biraz garip gelebilir ya hamile olunca herkes zaman sendende bekler ya o gibi yani yoksa art niyet değil kesinlikle allah herkese versin bu arada sizinde hayırlı olsun hamileliğiniz umarım sağ salim kucağınıza alırsınız evet şuan bulunduğum konum sebebiyle gidemiyorum ama en yakın zamanda işallah gideceğim bu arada normal kendiliğinden mı hamile kaldınız yoksa tedavi falan oldunuz mu

Önce sizin konunuzu okudum. Bende kuzularıma çok zorluklardan sonra kavuştuğum için sizin duygularınız çok tanıdıktı bana ve sizin için dua ettim. Sonra “Çocuğum olmuyor diyenlere umut olsun “ başlığındaki bir konu dikkatimi çekti. İsterseniz bir göz atın . Belki biraz rahatlatır sizi.
En kısa zamanda sizin ve isteyen herkesin bebişlerine kavuşmasını yürekten dilerim.❤
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için allah bağışlasın çocuğunuzu çok seviniyorum böyle güzel dilekler olunca bir bakayım o konuya ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim

Kimseye soylememekle en dogrusunu yapıyorsun. Ablanla aran iyiyse ama paylaşıp dertlesebilirsin. Bu zamanlarda insan destek olacak birilerini arıyor
Ben 6 yıldır bekliyorum sorun eşimde oldugu halde kaynanam beni boşatmak istedi. Ben olmadıgını soyledim soranlara ama pişman oldum. İnsanlar cok acımasız, Çocuk konusu elimizdeymiş gibi yargılıyorlar. Yaradanın Allah oldugunu unutuyorlar..
Evli bir çiftin basına gelebilecek en buyuk imtihanlardan biri. Nice mucizeler okudum duydum biride bizi bulur elbet diyorum

Eşin dra gitmediyse mutlaka gorunsun cnm
Allah en kısa zamanda yuzunu guldursun arkadaşım

Kimseye soylememekle en dogrusunu yapıyorsun. Ablanla aran iyiyse ama paylaşıp dertlesebilirsin. Bu zamanlarda insan destek olacak birilerini arıyor
Ben 6 yıldır bekliyorum sorun eşimde oldugu halde kaynanam beni boşatmak istedi. Ben olmadıgını soyledim soranlara ama pişman oldum. İnsanlar cok acımasız, Çocuk konusu elimizdeymiş gibi yargılıyorlar. Yaradanın Allah oldugunu unutuyorlar..
Evli bir çiftin basına gelebilecek en buyuk imtihanlardan biri. Nice mucizeler okudum duydum biride bizi bulur elbet diyorum

Eşin dra gitmediyse mutlaka gorunsun cnm
Allah en kısa zamanda yuzunu guldursun arkadaşım
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için kaynananızda hicmi allahtan korkmuyor nasıl bosatmaya çalışıyor ya allah ıslah etsin yuva yıkmaya ne hakki var bide en kötüsü bu işte en yakının bunu yapıyor size çok yazık kaynananıza

En kısa zamanda sizin ve isteyen herkesin bebişlerine kavuşmasını yürekten dilerim.❤
Baktım ama göremedim o konuyu nerde acaba

Canım şöyle türkçem çok iyi değil türk değilim o yüzden biraz garip gelebilir ya hamile olunca herkes zaman sendende bekler ya o gibi yani yoksa art niyet değil kesinlikle allah herkese versin bu arada sizinde hayırlı olsun hamileliğiniz umarım sağ salim kucağınıza alırsınız evet şuan bulunduğum konum sebebiyle gidemiyorum ama en yakın zamanda işallah gideceğim bu arada normal kendiliğinden mı hamile kaldınız yoksa tedavi falan oldunuz mu
Anladim cnm kusura bakma ön yargim icin
anliyorum seni benden sonra evlenenlerin 2. 3. oldu dogal olarak gözler bize cevriliyor tabi kimse bizim psikolojimizi bilmiyor ne yasiyoruz icimizde
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim anne olmak isteyen herkes icin cok tesekkur ederim bende
bizimki tedaviyle oldu Tup bebek ilk denememizdi
Esimde sikinti vardi sol varikosel ameliyat oldu sonra bende sikinti yoktu tedaviye baslarken dr dedi seninde yumurtaliklarin duzensiz calisiyor oyle boyle 7 yil gecti aradan ve subatta tedaviye basladik bizde sonuc aldik neyseki
insallah en kisa zamanda seninde gobusunde minnagin bir olur

Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
ıncir kurunu uygulamanizi tavsiye ederim
allah vergisi bebek tabi ki ama incirinde faydası olduğuna inanıyorum ben
inciri kuru yaptığım ay hamile kaldım
denemekte fayda var bnce

Anladim cnm kusura bakma ön yargim icin
anliyorum seni benden sonra evlenenlerin 2. 3. oldu dogal olarak gözler bize cevriliyor tabi kimse bizim psikolojimizi bilmiyor ne yasiyoruz icimizde
Amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim anne olmak isteyen herkes icin cok tesekkur ederim bende
bizimki tedaviyle oldu Tup bebek ilk denememizdi
Esimde sikinti vardi sol varikosel ameliyat oldu sonra bende sikinti yoktu tedaviye baslarken dr dedi seninde yumurtaliklarin duzensiz calisiyor oyle boyle 7 yil gecti aradan ve subatta tedaviye basladik bizde sonuc aldik neyseki
insallah en kisa zamanda seninde gobusunde minnagin bir olur
Yok önemli değil zaten bazen çoğu yanlış anlayıp direk soruyor kıskanıyor musun ablanı diyen bile var ama söyle galiba tek bir sözcük farklı anlaşılıyor olsun allah kalbimizi içimizi köreltmesin yeter çok sevindim sizin adınıza umarım sağ salim kucağınıza alırsınız evet çok zor kimse anlamıyor seni en yakının ailen bile bazen bir sözcük kullanılıyor ama incilir mıyız kimse anlamıyor tabiki bazen istemek yetmiyor allayınca nasip etmesi gerekiyor adet olmadım olsam gideceğim gecikti ama testte çıkmadı adet olayim en azından hormonlara baktırmak istiyorum tekrar ve eşimi de götüreceğim o esnada oda muayene olsun...

Back
X