Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Önce doktor tedavisi öneriyorum adet düzensizliğiniz için. Sonrada biraz alternatif yöntemler.
Mesela ilki belinize yakı attırın.
Bal,polen karışımını her sabah aç karnına alın.
Ebegümeci bitkisinin çayını her sabah 1 bardak için 1 ay boyunca.

Birde eşiniz de bir doktora görünsün. Sperm testi yaptırsın. Belki hızı düşüktür bitkisel bir ilaç veriyorlar. Bize iyi geldi bütün bunlar sizede yazmak istedim. E

Ayrıca stres denilen şey maalesef her şeyin başı. Ne kadar aklınıza takmazsanız o kadar şansınız yükselir. İlişkiye girerken bebeğim olacak düşüncesiyle girmeyin. Sadece zevk almak için yapın. İnan o düşünmediğiniz an geliyor. İnşallah biraz olsun yardımım dokunur. Her şey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkürler tavsiyenizi dinleyeceğim işte adet düzensizliğini halen yaşıyorum bi adet olsam gecikiyor sürekli test yaptım ama çıkmadı zaten eğer adet olursam hem tekrar doktora gideceğim hemde bu dediklerinizi uygulayacağım işallah çok teşekkürler tekrardan bu arada yakı işe yarıyor mu peki

öncelikle tekrar baska bir doktora gitmenizi öneriyorum.
kardesim de ayni durumdaydi su an hamile
Doktor düzenleyici haplar Verdi.
tiroid, b12, dvitamini, cinko, tüm hormonlarina, demirine, stres hormonuna hepsine bakti bunlar cok etkili.
sonra düzene girince olur insallah.
Ne güzel allah tamamına erdirsin işallah kardeşiniz adına çok sevindim ya adet olmayı bekliyorum olunca işallah adetin galiba 3 günü hormonlarıma ve dediginiz bütün tahlilleri yapacağım ama şuan adet olamıyorum bekliyorum geçen ay iyiydi düzelmişti adetim bu ay tekrar gecikti...

Ablanızla yabancı gibi olmanıza şaşırdım
Yabancı gibi değiliz aslında normalde çok yakınız ama iste şakayla karışık bile bazen bu konuyu açabiliyor ve ben şuna inanıyorum eğer hassas bi noktanız varsa ve en yakınınız biliyorsa zamanı geldiğinde kullanıyor herkes genel anlamda bu böyle kardeş abla kavramları çok önemli tabiki ama düşünce malesef o kadar iyi olmuyor anlamıyorlar

Benimde 4 aydır olmuyor cocuk denemelerim 40 yaşında halam bana özendi cocuk düşündü ilk ay tuttu ve ilk Bana haber verdi sanki bilmio bnm ne kadar istediğimi üzülüp ağladığımı bekleyebilirdi bi süre söleme için yarama tuz bastı sadece mesafe Koycam artık düşünmüyorum görüşmeyi

Benimde 4 aydır olmuyor cocuk denemelerim 40 yaşında halam bana özendi cocuk düşündü ilk ay tuttu ve ilk Bana haber verdi sanki bilmio bnm ne kadar istediğimi üzülüp ağladığımı bekleyebilirdi bi süre söleme için yarama tuz bastı sadece mesafe Koycam artık düşünmüyorum görüşmeyi
Daha çok erken olur sizin işallah hiç üzülmeyin malesef cevrede bu konuyu kullanan çok insan var bazen kimse anlamıyor olabilir mesela benimde 2 sene oldu evleneli en yakın dediklerim bile gözüme sokuyorlar sanki gibi sürekli bu konuları açıyorlar en iyisi uzak durmak konuşmayınca kafamada takmıyorum sizde.oyle yapın...

Ne güzel allah tamamına erdirsin işallah kardeşiniz adına çok sevindim ya adet olmayı bekliyorum olunca işallah adetin galiba 3 günü hormonlarıma ve dediginiz bütün tahlilleri yapacağım ama şuan adet olamıyorum bekliyorum geçen ay iyiydi düzelmişti adetim bu ay tekrar gecikti...

bakin kadin dogumcunuzu degistirin. ne Verdi size? hap mi? nasil tedavi ediyor?
adetiniz bikere düzenli degil.

Çok teşekkürler tavsiyenizi dinleyeceğim işte adet düzensizliğini halen yaşıyorum bi adet olsam gecikiyor sürekli test yaptım ama çıkmadı zaten eğer adet olursam hem tekrar doktora gideceğim hemde bu dediklerinizi uygulayacağım işallah çok teşekkürler tekrardan bu arada yakı işe yarıyor mu peki

Canım rica ederim ne demek. Normalde bende pek inanmam ama çevremde hep anlattılar. Çok şey söylediler şunu dene bunu dene. Bende denedim ve oldu çok şükür. Tabii bunların hepsi birer sebep ama işe yarıyor gerçekten. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Daha çok erken olur sizin işallah hiç üzülmeyin malesef cevrede bu konuyu kullanan çok insan var bazen kimse anlamıyor olabilir mesela benimde 2 sene oldu evleneli en yakın dediklerim bile gözüme sokuyorlar sanki gibi sürekli bu konuları açıyorlar en iyisi uzak durmak konuşmayınca kafamada takmıyorum sizde.oyle yapın...
Bu kişi benim en yakınımdaki insan bugün msj atmış cevap bile vermedim insan olan anlar belki isteyebilir ama bnm durumumu bildiği halde gözüme sokması beni üzdü onun yüzünden bütün gece ağladım gözlerim şiş gittim işe

Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...

Niye ablam bile?

Bu kişi benim en yakınımdaki insan bugün msj atmış cevap bile vermedim insan olan anlar belki isteyebilir ama bnm durumumu bildiği halde gözüme sokması beni üzdü onun yüzünden bütün gece ağladım gözlerim şiş gittim işe
Hiç üzülmeyin allah büyük olur işallah çok yenisiniz allah daha kötü durumlar yasatmasin ya zaten bunları en yakının söylemesi koyuyor insana zaten çevre baskıcı bide yakinlarimizda bunu yaparsa kim destek olacak bize allah akıl fikir versin böyle insanlara.....

bakin kadin dogumcunuzu degistirin. ne Verdi size? hap mi? nasil tedavi ediyor?
adetiniz bikere düzenli degil.
Ya doğum kontrol hapı vermişti belli bi zaman kullan diye kullandık sonra biraktim çünkü çocuk istiyorum diye öyle olunca tekrar düzensizlik başladı kardeşinize ne önermişti doktor rica etsem anlatır mısınız bide burda doktor sıkıntisi var gidemiyorum

Canım rica ederim ne demek. Normalde bende pek inanmam ama çevremde hep anlattılar. Çok şey söylediler şunu dene bunu dene. Bende denedim ve oldu çok şükür. Tabii bunların hepsi birer sebep ama işe yarıyor gerçekten. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
Ayy işallah çok isterim burdan bende hamileyim diye yazmayı işallah olur ve isteyen herkese allah nasip etsin siz kaç senelik evlisiniz ve çocuğunuz ne zaman oldu....Allah bağışlasın çocuğunuzu bu arada

Muhtemelen yaşın 30'un altında
Eğer 25'in altındaysa hiç hiç sorun etme zaten
Lütfen canını sıkıp hadsizlik edenlere haddini bildir. Yoksa seni üzmeye devam ederler.
Kimseye düşmemiş eleştiri yapmak
Ayrıca "Neden yapmıyosun" demekde son derece itici . Yemek mi bu?
Allah nasip etmişse olur etmemişse vakti gelince olacaktır. İnsanların şu konuyu didik didik irdelemeleri beni benden alıyor.
Hâşâ yaratma gücü bizim elimizde değilki isteyince ha deyince olsun. Sen hiç aldırma
Adet düzenleyici şeyler var onları kullan, soğan kürü mesela namını duymuşsundur...
Araştır çok şey bulacaksın hiç sıkma canını
Rabbim bana 30 yaşımda hamileliği nasip etti sonsuz şükürler olsun. Ben yaşı çok kafama takardım ama Allah herzaman bizim için en doğrusunu ister ve herşeyin en hayırlısını bilir

4 ay uzun bi süre değil canım lütfen umutsuzluğa kapılma. O ne biçim halaymış öyle, yeğeninin mutsuzluğundan zevk alırmış gibi .. benim en yakınım olsa ona söylemem bile. Ne biçim insan bunlar ya
Bencede mesafe koy zaten böyleleri haketmiyo yerinde olsam hamile kalsamda ona söylemezdim en son öğrenen kişi olurdu

Muhtemelen yaşın 30'un altında
Eğer 25'in altındaysa hiç hiç sorun etme zaten
Lütfen canını sıkıp hadsizlik edenlere haddini bildir. Yoksa seni üzmeye devam ederler.
Kimseye düşmemiş eleştiri yapmak
Ayrıca "Neden yapmıyosun" demekde son derece itici . Yemek mi bu?
Allah nasip etmişse olur etmemişse vakti gelince olacaktır. İnsanların şu konuyu didik didik irdelemeleri beni benden alıyor.
Hâşâ yaratma gücü bizim elimizde değilki isteyince ha deyince olsun. Sen hiç aldırma
Adet düzenleyici şeyler var onları kullan, soğan kürü mesela namını duymuşsundur...
Araştır çok şey bulacaksın hiç sıkma canını
Rabbim bana 30 yaşımda hamileliği nasip etti sonsuz şükürler olsun. Ben yaşı çok kafama takardım ama Allah herzaman bizim için en doğrusunu ister ve herşeyin en hayırlısını bilir
Aynen öyle çok haklısınız evet adetim çok düzensiz takmıyordum aslında önceden ama en yakınlarım bile sürekli bu konuyu dile getirince tuhaf hissediyorsun ne güzel allah bağışlasın çocuğunuzu yaşım 26 bu arada nasihat ve öneriniz için çok teşekkürler iyiki varsiniz😍❤❤❤❤❤❤❤

Aynen öyle çok haklısınız evet adetim çok düzensiz takmıyordum aslında önceden ama en yakınlarım bile sürekli bu konuyu dile getirince tuhaf hissediyorsun ne güzel allah bağışlasın çocuğunuzu yaşım 26 bu arada nasihat ve öneriniz için çok teşekkürler iyiki varsiniz😍❤❤❤❤❤❤❤

Amin Allah razı olsun canım🤗
Rica ederim ne demek 💗 bende şimdi 2.yi istiyorum 5 ay önce kürtaj oldum😔 Allah'ın bildiği vardır çok şükür yine dedim
Yaşım 33 oldu artık o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum Allah sağlıkla nasip etsin hepimize🤲 ne zaman istersen yazabilirsin bana😉

Ayy işallah çok isterim burdan bende hamileyim diye yazmayı işallah olur ve isteyen herkese allah nasip etsin siz kaç senelik evlisiniz ve çocuğunuz ne zaman oldu....Allah bağışlasın çocuğunuzu bu arada

Çok sağ ol canım inşallah. 1 seneyi biraz geçiyordu benim bu haberi öğrendiğimde. Yinee herkes acaba bunlar sorunlu mi diye bakıyordu bize de. Çevre baskısınıda çok yaşadım yani. İnşallah olacak allah ın izniyle canını hiç sıkma kimseye aldırma. Benimde henüz çok yeni. Senin için dua edicem.

Çok sağ ol canım inşallah. 1 seneyi biraz geçiyordu benim bu haberi öğrendiğimde. Yinee herkes acaba bunlar sorunlu mi diye bakıyordu bize de. Çevre baskısınıda çok yaşadım yani. İnşallah olacak allah ın izniyle canını hiç sıkma kimseye aldırma. Benimde henüz çok yeni. Senin için dua edicem.
Çok teşekkürler dua bazen o kadar önemliki tanımadığınız biri için böyle düşünmeniz çok güzel çok sağolun işallah sağ salim kucağınıza alırsınız çocuğunuzu işte benim halimden anca siz anlarsınız....❤❤❤❤❤

Back
X