Moralim çok bozuk ablam bile hamile bende tik yok

Ya sizin gibi denedim doğruyu söylemeyi ama genede kurtulamıyorum toplum baskısından bazen çok ileri gidip utanmasalar cinselligimi bile soracaklar o yüzden uzak duruyorum artik
Ne istiyorlarsa söylesinler. Bir kere söylerler yanınızda sonra susarlar.
Bizim gibilerin çektiği acı, kalp sancısı bize yeter. Kimse buna ek yapamaz.
Açıkçası artık bebek konusunu da önemsemiyorum.
Siz de öyle yapın, boşverin.

Öncelikle umarım en kısa zamanda sizde bir evlat sahibi olursunuz demek istiyorum..ama uslubunuzda kıskançlık var "ablam bile hamile " çok çirkin bir tabir olmuş bnce dr bekleyin dediyse bekleyeceksin tamam ama ailen bu durumu bilmeyip seni korunduğun için cocuk sahibi olamıyor sanıyorsa sen ne bekliyosun diyebilir (aranızdaki samimiyet önemli tabi) ben kardeşime çok demisimdir mesela ben ne zamn teyze olcam diye o anlamda yani

Öncelikle umarım en kısa zamanda sizde bir evlat sahibi olursunuz demek istiyorum..ama uslubunuzda kıskançlık var "ablam bile hamile " çok çirkin bir tabir olmuş bnce dr bekleyin dediyse bekleyeceksin tamam ama ailen bu durumu bilmeyip seni korunduğun için cocuk sahibi olamıyor sanıyorsa sen ne bekliyosun diyebilir (aranızdaki samimiyet önemli tabi) ben kardeşime çok demisimdir mesela ben ne zamn teyze olcam diye o anlamda yani
O sizin bakış açınız nasıl istiyorsanız öyle düşünün artık açıklama yapmıyorum bu konuyla ilgili nasıl düşünüyorsanız öyle düşünün....

Ne istiyorlarsa söylesinler. Bir kere söylerler yanınızda sonra susarlar.
Bizim gibilerin çektiği acı, kalp sancısı bize yeter. Kimse buna ek yapamaz.
Açıkçası artık bebek konusunu da önemsemiyorum.
Siz de öyle yapın, boşverin.
Çok haklısınız aynen öyle yapıyorum artık kimseyi umursamıyorum çok teşekkürler bu arada nasihatiniz için işallah allah bizede nasip eder....

Toplumu anlarım da kardeş bu yaa abla neyi saklıyosunuz sanki bi kusurunuz varmış gibi...

Yapmayın nolur büyük imtihan bu biliyorum ama hayatı kendinize zehir etmeyin.
Rabbim istediğine veriyor istediğinden de alıyor kimsenin bişeye garantisi yok.

İçinizdeki hassas yanınızla bir çok insandan daha fazla farkındalığınız duyarlılığınız vardır eminim buna.

Kendinizi boş bırakmayın, hayata sağlam tutunun, kimseyi konuşturmayın.
Haşa kime laf düşer?

Kadın olarak insan olarak değerlisiniz.

İnşallah bu günleriniz geçer hayırlı bir evlat nasip olur size.

Toplumu anlarım da kardeş bu yaa abla neyi saklıyosunuz sanki bi kusurunuz varmış gibi...

Yapmayın nolur büyük imtihan bu biliyorum ama hayatı kendinize zehir etmeyin.
Rabbim istediğine veriyor istediğinden de alıyor kimsenin bişeye garantisi yok.

İçinizdeki hassas yanınızla bir çok insandan daha fazla farkındalığınız duyarlılığınız vardır eminim buna.

Kendinizi boş bırakmayın, hayata sağlam tutunun, kimseyi konuşturmayın.
Haşa kime laf düşer?

Kadın olarak insan olarak değerlisiniz.

İnşallah bu günleriniz geçer hayırlı bir evlat nasip olur size.
Çok teşekkürler ne güzel düşüncenizi dile getirmişsiniz sağolun aynen öyle dediklerinizde çok haklısınız o zaman ki duyguyla paylaşmıştım bu konuyu ama şuan inanın artık kimseyi takmıyorum allaha sığındım rabbim istedikten sonra herşey olur allahım sizin gibi iyi yürekli bütün kadınlarımıza anneliği tattirsin isteyen herkese arasındada bana...
🙏🙏🙏🙏

ablam bıle hamıle
ablam bıle
yanı ablanızın hayatdakı en buyuk basarısı buymus gıbı konusmussunuz :)
herseyın yerı ve zamanı var konu sahıbesı buna ınanın ve hayırlı zamanda gelsın hayırlı olacaksa olsun dıyın .
cocuk olunca da bıtmıyor ıkıncı cocuk ne zaman derler kız olur erkek olsun , erkek olur kız olsun derler bunun sonu yok
sız kendınız ıcınde asla umutsızluga dusmeyın kadının rahmı erkegın spermı oldugu surece cocuk olmaması ımkansız. sadece dogru zaman kalıyor gerıye asla umutsuzluga kapılmayın

ablam bıle hamıle
ablam bıle
herseyın yerı ve zamanı var konu sahıbesı buna ınanın ve hayırlı zamanda gelsın hayırlı olacaksa olsun dıyın .
cocuk olunca da bıtmıyor ıkıncı cocuk ne zaman derler kız olur erkek olsun , erkek olur kız olsun derler bunun sonu yok
sız kendınız ıcınde asla umutsızluga dusmeyın kadının rahmı erkegın spermı oldugu surece cocuk olmaması ımkansız. sadece dogru zaman kalıyor gerıye asla umutsuzluga kapılmayın
Yok aslında konuyu o zamanki psikolojiyle yazmıştım🤓🤓🤓🤓🤓şuan biraz daha iyiyim tabiki allah herşeyi bilir yeri ve zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum ve şuna kanaat gerdim allaha sığınmak en iyisi allahım herkese versin isteyen herkese çok teşekkürler bu arada moral verdiğiniz için....❤❤❤❤❤😍

Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...
Bizim de hic korunmamamıza ragmen olmadı. 1 sene olunca aşılama denedik 2 sene olunca tüp bebek ve cok sükür 3. Senemde kucagıma aldım. 5 teyzem var 3ü bu sene benle doğum yaptı. Birinin yaşı 40 3. Cocugu biri 36 onun da 3. Biri de 34 onun da 2. Benim olmuyor diye laf bile cıkarmıslar söylememe ragmen... ne diyim zor canım bence tedaviye yönelin

Kızlar moralim çok bozuk ablamla konuştum geçen hamileyim dedi onun adına sevindim ama moralim çok bozuldu sende varmı bişey diye sordu yok dedim kızdı falan neden yapmiyon diyo korunuyoruz yalanını söyledim ama halbuki öyle bişey yok hiç korumadık öyle deyip kapattım telefonu moralim çok bozuldu herkes bu çocuk meselesi yüzünden üstüme çok geliyor artık bunalıma girdim ne yapayım kızlar ne önerirsiniz kafamı nasıl dağıtayım...

ovulasyon testiyle yumurtlama döneminizi takip edip deneyin birde.. Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zmana olur kendinizi onun var benim yok diye tüketmeyin benimde çevremde herkes hamile şuan ama Rabbim benim evladıma ruhunu üfleyeceği zamanı bekliyor demek ki deyip sabrediyorum elimizden bişey gelmiyor beklemekten başka...

Yok aslında konuyu o zamanki psikolojiyle yazmıştım🤓🤓🤓🤓🤓şuan biraz daha iyiyim tabiki allah herşeyi bilir yeri ve zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum ve şuna kanaat gerdim allaha sığınmak en iyisi allahım herkese versin isteyen herkese çok teşekkürler bu arada moral verdiğiniz için....❤❤❤❤❤😍
Prolaktinini ölctür adetin 2. Günü stresten yükseliyor ve gebeliği engelliyor. Eşin spermiyogram yaptırsın ve morfoloji de baktırsın. Bize de sebepsiz kısırlık dedi doktor başta. Kafaya takmayın olur dedi. Testleri derinleştirince sıkıntılar mutlaka cıkıyor. Biz nisanda evlendik ekimde hastaneye gittik niye olmuyor diye ve yaş da 24 tü :) 27 de anca kucagıma alabildim

insanlar için değil kendin için yaşamayı başarabilirsen hayatın her zaman daha kolay olur, sorular hiç bitmez bu tür sorular görgüsüzlük ve cahillikten. evlenene kadar niye evlenmiyorsun evde kaldın, evlenince niye çocuk yapmıyorsun, çocuğun kız olur hmm hadi oğlanı da bul ikinciyi de yap da , insanlar sanıyor ki her şey onların planlarına göre işliyor bir de Yaradanın planı var ki her şeyden öte bunu unutuyorlar. soru soranlara Allahı da bi hatırlatmak lazım bence.

ablam bıle hamıle
ablam bıle
Ya şöyle
ablam bıle hamıle
ablam bıle
sız
Prolaktinini ölctür adetin 2. Günü stresten yükseliyor ve gebeliği engelliyor. Eşin spermiyogram yaptırsın ve morfoloji de baktırsın. Bize de sebepsiz kısırlık dedi doktor başta. Kafaya takmayın olur dedi. Testleri derinleştirince sıkıntılar mutlaka cıkıyor. Biz nisanda evlendik ekimde hastaneye gittik niye olmuyor diye ve yaş da 24 tü :) 27 de anca kucagıma alabildim
Ne güzel iyi günlerde büyütün çocuğunuzu zaten öyle yapmayı düşünüyorum ama bir türlü hasteneye gidemedik eşim çok yoğun çalışıyor ve şuan kaldığımız yerdede doktorsıkıntisi var anca merkeze gitmemiz lazım işallah tayini bekliyorum çıkar çıkmaz götüreceğim eşimi bir ara gidecektik doktor yoktu sonra ertelemek zorunda kaldık çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için....

insanlar için değil kendin için yaşamayı başarabilirsen hayatın her zaman daha kolay olur, sorular hiç bitmez bu tür sorular görgüsüzlük ve cahillikten. evlenene kadar niye evlenmiyorsun evde kaldın, evlenince niye çocuk yapmıyorsun, çocuğun kız olur hmm hadi oğlanı da bul ikinciyi de yap da , insanlar sanıyor ki her şey onların planlarına göre işliyor bir de Yaradanın planı var ki her şeyden öte bunu unutuyorlar. soru soranlara Allahı da bi hatırlatmak lazım bence.
Çok teşekkürler çok mutlu oldum bana destek veren hemcinslerimi gördükçe çok güzel yorum yapmışsınız malesef kimse allahi hatırlamıyor herkes bencil herkes vicdansız o yüzden artık onuruna bıraktım zamani geldiğinde işallah olur allah büyük çok teşekkürler tekrardan güzel dilekleriniz için❤❤❤❤❤❤

ovulasyon testiyle yumurtlama döneminizi takip edip deneyin birde.. Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zmana olur kendinizi onun var benim yok diye tüketmeyin benimde çevremde herkes hamile şuan ama Rabbim benim evladıma ruhunu üfleyeceği zamanı bekliyor demek ki deyip sabrediyorum elimizden bişey gelmiyor beklemekten başka...
Çok teşekkürler tabiki öyle allah zamanı geldiğinde verecektir işallah allah sizede banada ve isteyen herkese verir evlat sevgisini...adetlerim çok düzensiz önceden çok düzenliydi ama son 1 senedir bazen 2 bazende 3 ay olmadigim oluyor o yüzden emin olamıyorum ve ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum...

Back
X