- Konu Sahibi bLackchocolete
-
kavga sebebiniz neydıkı aileside bu erkeklerde varya evlenınce aileleri kıymetlı oluyor vesselamya
test yaptırın hamıle olabılırsınız kaç senelık evlısınız ?enınde sonunda gelır merak etmeyın
Kavganın detayı ne derecede bilemediğim için yaptığın hareketin yerli veya yersiz olduğunu söyleyemeyeceğim tatlım..
Umarım yersiz bi şekilde vermemişsindir o tepkiyi.. :/
Gecikmen stresten olabilir, aramasını bekliyorsan devamlı bir de üzüntü filan, hormon dengen değişmiştir muhtemelen..
Daha önce böyle büyük bir adımın oldu mu bilemiyorum ama eğer olmadıysa mutlaka arayacaktır diye düşünüyorum.. Olduysa da bir süre bekleyecektir..
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım üzülmeyeceğiniz sonuçlar olur..
1,5 senelik evliyim canım. ailesiyle bir oturuyorum. birikim patlaması yaşadık daha doğrusu yaşadım. içimden gelen her şeyi söyledim. o da bana git dedi :'(
Git dedi madem, yangına körükle gitmek istemem ama iyi ki durmamışsın..
Nasıl başlarsa öyle devam eder, densizliği karşısında sessiz kalmayacağını görmüş oldu en azından..
Arayacağını düşünüyorum ben, evleneli çok olmamış, kesinlikle özler canım, sabret sadece, burnu da sürtsün biraz..
Aile ile birlikte olmak çok zor hakikaten, çok yıpratıyor..
Allah yardımcın olsun..
1,5 senelik evliyim canım. ailesiyle bir oturuyorum. birikim patlaması yaşadık daha doğrusu yaşadım. içimden gelen her şeyi söyledim. o da bana git dedi :'(
zor bi durum maddı açıdan ev tutma durumu vardamı tutmuyor yoksa elındemı yok adamın
adetın normalde hep geçikirmi yoksa erkenmı olursun hep ?
durumu yok. varken o kiraya çıkmam ev alacağım diyordu sonra işleri kötüye gidince çıkamadı.
ilk defa gecikti. bir kere gecikmişti sonuç hamileydim ama bebeğimi kaybetmiştim. bu ikinci kez oluyor. asla şaşmazdı düzenim ondan aklım karıştı. göğüslerimde şişkin belimde de ağrı var ama kanama olmadı
şimdi gögüslerine dokun uçlarından az yukarısına reglı olucaksan yumurta gibi bişey gelir elıne eger gelmese yumuşaksa hamılesındır ben dokununca anlıyorum bırı hamıle olursa dene bakalım
canım test alsana eczaneden
kavga ettiğinizde annenizin evine gitmeyin , siz gitmeyin kadın evi terketmez . Bence aile adabına kadının evden gitmesi yakışmaz .
denedim yumuşak canım. göğüslerde dolgunluk var ama adetteki gibi sert değil
yumuşaksa hamılesındır benımkısı kesın çözüm bu şekılde yanı adet oldugunda sert olur ok.de içinde böle yumurta gibi bişey oluyor eger bebklerın oynadıgı bez toplar varya yumuşacık öyleyse kesın hamılesındır
çok adında anladım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?