Moralim çok bozuk, eşimle tartıştım :(

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
Cuma akşamı eşimle kavga ettim. Birbirimize girdik. Konu her zaman ki ailesiydi. Kavga o kadar büyüdü ki düğün, nişan resimlerimi yırttım ve sonra babamın evine geldim. eşim hala aramadı ve korktuğum şu ki adetim 2 gün gecikti... kafayı yemek üzereyim. ne yapacağımı hiç bilmiyorum

kavga sebebiniz neydıkı aileside bu erkeklerde varya evlenınce aileleri kıymetlı oluyor vesselamya

test yaptırın hamıle olabılırsınız kaç senelık evlısınız ?enınde sonunda gelır merak etmeyın

kızlar hamile olabilir miyim ? 2 gün geciktim ve belim ara ara ağrıyor. sanki bıçak saplanıyor. offf tam da böyle bir durumda inşallah değilimdir

Kavganın detayı ne derecede bilemediğim için yaptığın hareketin yerli veya yersiz olduğunu söyleyemeyeceğim tatlım..
Umarım yersiz bi şekilde vermemişsindir o tepkiyi.. :/
Gecikmen stresten olabilir, aramasını bekliyorsan devamlı bir de üzüntü filan, hormon dengen değişmiştir muhtemelen..
Daha önce böyle büyük bir adımın oldu mu bilemiyorum ama eğer olmadıysa mutlaka arayacaktır diye düşünüyorum.. Olduysa da bir süre bekleyecektir..
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım üzülmeyeceğiniz sonuçlar olur..

1,5 senelik evliyim canım. ailesiyle bir oturuyorum. birikim patlaması yaşadık daha doğrusu yaşadım. içimden gelen her şeyi söyledim. o da bana git dedi :'(

İlk defa evi terk ettim canım

1,5 senelik evliyim canım. ailesiyle bir oturuyorum. birikim patlaması yaşadık daha doğrusu yaşadım. içimden gelen her şeyi söyledim. o da bana git dedi :'(

Git dedi madem, yangına körükle gitmek istemem ama iyi ki durmamışsın..
Nasıl başlarsa öyle devam eder, densizliği karşısında sessiz kalmayacağını görmüş oldu en azından..
Arayacağını düşünüyorum ben, evleneli çok olmamış, kesinlikle özler canım, sabret sadece, burnu da sürtsün biraz..
Aile ile birlikte olmak çok zor hakikaten, çok yıpratıyor..
Allah yardımcın olsun..

Amin canım. ders vermek için kalmadım. inşallah ev tuttum diye geri döner. ama ev tutmazsa yeminim var geri dönmeyeceğim

zor bi durum maddı açıdan ev tutma durumu vardamı tutmuyor yoksa elındemı yok adamın

adetın normalde hep geçikirmi yoksa erkenmı olursun hep ?

zor bi durum maddı açıdan ev tutma durumu vardamı tutmuyor yoksa elındemı yok adamın

adetın normalde hep geçikirmi yoksa erkenmı olursun hep ?

durumu yok. varken o kiraya çıkmam ev alacağım diyordu sonra işleri kötüye gidince çıkamadı.
ilk defa gecikti. bir kere gecikmişti sonuç hamileydim ama bebeğimi kaybetmiştim. bu ikinci kez oluyor. asla şaşmazdı düzenim ondan aklım karıştı. göğüslerimde şişkin belimde de ağrı var ama kanama olmadı

şimdi gögüslerine dokun uçlarından az yukarısına reglı olucaksan yumurta gibi bişey gelir elıne eger gelmese yumuşaksa hamılesındır ben dokununca anlıyorum bırı hamıle olursa dene bakalım

şimdi gögüslerine dokun uçlarından az yukarısına reglı olucaksan yumurta gibi bişey gelir elıne eger gelmese yumuşaksa hamılesındır ben dokununca anlıyorum bırı hamıle olursa dene bakalım

denedim yumuşak canım. göğüslerde dolgunluk var ama adetteki gibi sert değil

zor bir durum umarım çözümlenir ama eşinin ailesiyle yaşamak bence katlanılır şey değil.evlenirsem bende eşimin ailesiyle evlerimiz mesafeli olsun istiyorum en sağlıklısı

kavga ettiğinizde annenizin evine gitmeyin , siz gitmeyin kadın evi terketmez . Bence aile adabına kadının evden gitmesi yakışmaz .

hiçbir kadın yuvasını bırakıp gitmek istemez ama bazen şartlar öyle gerektirir..
eğer ev ikimizin evi olsa gitmezdim ama ben eşimin ailesi yüzünden ailesinin evini terk ettim ...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Durumuna çok üzüldüm. Bu tarz kavgalar birlikte yaşayan çiftler için kaçınılmazdır. Anne babadan ayrı bile yaşansa zaman zaman söz konusu oldukları sinirlerin bozulup eşinle kavga ettiğin oluyor. Bu sebeple ne kadar haklı olsak da eşimizin ailesini kötülemek biz kadınlar için bir dez avantajdır. Kocamızın güveni azalıyor ve bizi haklı da olsak haksız görebiliyorlar.
Bence eğer kocanızı gerçekten seviyorsanız onun için bir adım atın ve evliliği bitirmeyin. Tabi çok önemli bir durum yoksa... Ama unutmayın her evlilikte kavgalar blöfler olur. Zaten maddi durumunuz düzelince şartlar olgunlaşır ve ayrı eve çıkar ilişkilerinizi yoluna koyarsınız
Bence biraz sabır edin. Tabi asla kendinizi ezdirin demiyorum. Bazen susmak çok söze bedeldir.
Her şey gönlünüzce olsun

denedim yumuşak canım. göğüslerde dolgunluk var ama adetteki gibi sert değil

yumuşaksa hamılesındır benımkısı kesın çözüm bu şekılde yanı adet oldugunda sert olur ok.de içinde böle yumurta gibi bişey oluyor eger bebklerın oynadıgı bez toplar varya yumuşacık öyleyse kesın hamılesındır

çok adında anladım böyle

bakalım yarın test yapacağım sonuç ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…