- Konu Sahibi bLackchocolete
-
canım göğüslerinde acı varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek..çünkü hamilelik belirtileri, adet belirtileriyle çok benzer...
bende ilk hamile kaldığımda göğsüm acıdıkça off adetim gecikti iyice göğsüm de acaip sızlıyor eli kulağında demiştim :)
meğer hamileymişim...
sen önce bi test yap..bende merak ettim şimdi :)
kısaca şöyle anlatayım babası delinin biri her şeyimize karışır. bizim dışarı çıkmamıza bile... oğlundan sürekli para ister ikiside. bana değil onlara bakacakmış. babası hep küfür eder. annesi hep eski sevgilisini anlatır. evlendiğimden beri 1 gün eşimle baş başa kalmadım. haftasonu diğer akrabaları da bizde kalır. evde istediğimi pişirsem kötü olurum. onlar ne yerse onları pişireceğim.
ve kayınpederim size ben bakıyorum yediğiniz her lokma haram olsun der. oysaki ben sadece eşimin aldığını yerim. yoksa aç kalır beklerim bütün gün.
bunlar kabaca özeti canım
Sen zaten hatayı en başında yapmışsın, aynı evde oturarak. Olacakları az buçuk kestiremedin mi? Harika bir hayat mı bekliyordun da bu şekilde olunca hayallerin yıkıldı? Neyse olan olmuş cahillik diyelim.
Peki eşin seni geri götürürse bir şeyler değişecek mi? Aramıyor diyorsun bu tarz erkeklerden nefret ediyorum. İnanılmaz üzüldüm durumuna. Stresten de reglin gecikmiş olabilir. Bence inşallah öyledir. Bu şartlar altında çocuk dünyaya getirmek için düzenini oturtmalısın öncelikle.
test alıp yaptım sonuç negatif çıktı stresten gecikme oldu galiba
kızlar hamile olabilir miyim ? 2 gün geciktim ve belim ara ara ağrıyor. sanki bıçak saplanıyor. offf tam da böyle bir durumda inşallah değilimdir
senin adına sevindim şu durumda bebeğinin olmaması en hayırlısı bence
umarım eşin hatasını anlar yanına gelir af diler canım.beraber oturmak zordur mutlaka sorunlar çıkar en kısa zamanda evini ayırırsın umarım
test alıp yaptım sonuç negatif çıktı stresten gecikme oldu galiba
kızlaaaaaaaaarr testi atmamıştım şimdi tekrar baktım çok açık pembe silik bir çizgi var. ikinci çizgi de çıkmış yani ama çok açık
canım kaç saat oldu testi yapalı? belli bir saatten sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor, şimdiki sonuçtan emin olamazsın, ama yarın tekrar test yapabilirsin, zor bir durumdasın konunu okudum, Allah yardımcın olsun, eşine de akıl fikir versin, inşallah hatasını anlar.
içten içe hamile olmayı diliyosun sanki böylece aranızda bi bağ olucak sen gururunu ayaklar altına almadan eşin aramasada onu arayabileceksin çünkü hamileysen bilmeye hakkı olacak, yanılıyomuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?