Moralim çok bozuk, eşimle tartıştım :(

uçlarına dokununca acıyor adetteki gibi sert değil göğsüm

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Offf yaaa yeterli canım yeterli.
Ve eşin hala onları mı savunuyor.
O evde rahat edebiliyor mu sen bunları yaşarken?
Sen çalışmıyorsun sanırım.
Bence bir iş bul git en kötüsünden bir ev kirala, yerleş.
Eşin seni seviyorsa gelir zaten yanına.
Her şeyi eşine bırakma.
Sen yap o uymak zorunda kalır..:26:

Sen zaten hatayı en başında yapmışsın, aynı evde oturarak. Olacakları az buçuk kestiremedin mi? Harika bir hayat mı bekliyordun da bu şekilde olunca hayallerin yıkıldı? Neyse olan olmuş cahillik diyelim.

Peki eşin seni geri götürürse bir şeyler değişecek mi? Aramıyor diyorsun…bu tarz erkeklerden nefret ediyorum. İnanılmaz üzüldüm durumuna. Stresten de reglin gecikmiş olabilir. Bence inşallah öyledir. Bu şartlar altında çocuk dünyaya getirmek için düzenini oturtmalısın öncelikle.

İnşallah öyledir canım inşallah hamile değilimdir
valla ben nişanlıyken o kadar iyilerdi ki eşim o zamanlar benim ailemi suçlardı çok soğuklar benim ailem çok candan diye. ailesini öve öve bitiremezdi ve ben tahmin ettim. ama uzaktan ona bazı şeyleri gösteremezdim. aynı evde oturmam daha iyi olur dedim. çünkü eşim onlara her şeyde inanır dedim öyle de oldu. bir kere uyardığımda bana kızıp inanmamıştı. Rabbim zamanla onun gözüne soka soka gösterdi her şeyi.
Kavga ettiğimiz gün ilk defa babası savundu. ondan önce ayrı ev tutacağım merak etme falan derdi. ama o gün offf nasıl o hale geldi bilmiyorum.
İnşallah hamile değilimdir zira artık hiçbir şeyin eskisi gibi olacağını sanmıyorum. sonunda ailesi amaçlarına ulaştılar. Oysa ki mutluydum ben eşimle ama bitirdiler işte

Mrb canm allah kolaylık versin.umarım içinde bulundugun durum en kısa zamanda son bulur.ve esınle en kısa zamanda guzel sadece sıze ve ılerde dog acak cocuklarınıza aıt evınızde mutlu hayatın olur.sen gönlunu ferah tut canım.allahtan hayırlısını ıste.hamıle mısın bende gercekten merak ettım ama eger hamıleysen suan ıcınde bulundugun stresten arındırmaya bak kendını cunku bebekler gercekten hıssedıyor ve onlarıda etkılıyor.cunku ben hamılelık donemımde yanlızdım esımden uzakta baska bır sehırde streslı bır ısım vardı.bundan mıdır bılmem 8 aylık bebegım bazen cok sınırlı olabılıyor.ne olur ıcını ferah tut ve bıran once test yap.

Keşke düğün, nişan fotoğraflarını yırtmasaydın canım ya. Tartışmanızın sebebi ne olursa olsun bu tepki fazla olmuş.
Hakkında hayırlısı olsun, canını sıkmamaya çalış.

eşin git dediğinde evi terkederek gururunu en azından ayakta tutmuşsun. gitmeyi başarabildiysen bir çok şeyi başarabilirsin demektir. ayrı ev tutma fikri imkanın varsa çok iyi. eşin seni seviyorsa yanına gelir zaten. ama ailesini dinleyip sen o haldeyken sana sırt çevirecekse zaten o eşten hayır gelmez.bu sorun şimdilik çözülse de ileride benzer konular mutlaka bi daha karşına çıkar.bence stresten gecikmiş olabili,r adetin.2 günlük bir gecikme şimdilik normal göründü bana

inşallah canım ya inşallah ev tutar gelir. ikilemde kalmakta çok kötü. geleceğe dair ne olacak bilmiyorum. aramıyor da. hadi boşanalım dese yine ona göre plan yapar hazırlarım kendimi ama boşlukta kalmak gerçekten çok kötü

test alıp yaptım sonuç negatif çıktı stresten gecikme oldu galiba

umarım öledir cnmya ama o testler bazılarından 15 geçince ney sonuç veriyor en güzeli kan tahlılı 2 günlükte olsan çıkıyor hiç böle gecıkme olmuyordu dıyosun ama bnece dr.gitmelısın kıstte oluşmuş olabılır

kızlaaaaaaaaarr testi atmamıştım şimdi tekrar baktım çok açık pembe silik bir çizgi var. ikinci çizgi de çıkmış yani ama çok açık

içten içe hamile olmayı diliyosun sanki böylece aranızda bi bağ olucak sen gururunu ayaklar altına almadan eşin aramasada onu arayabileceksin çünkü hamileysen bilmeye hakkı olacak, yanılıyomuyum?

kızlaaaaaaaaarr testi atmamıştım şimdi tekrar baktım çok açık pembe silik bir çizgi var. ikinci çizgi de çıkmış yani ama çok açık

canım kaç saat oldu testi yapalı? belli bir saatten sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor, şimdiki sonuçtan emin olamazsın, ama yarın tekrar test yapabilirsin, zor bir durumdasın konunu okudum, Allah yardımcın olsun, eşine de akıl fikir versin, inşallah hatasını anlar.

ya yaptım 1 dakika bekledim sonra kaldırdım testi. baya oldu yani ama ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu. bikaç gün sonra tekrar yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…