Moralim çok bozuk, eşimle tartıştım :(

idrarda sonuçlar geç çıkıyor kan tahlili en kesin çözüm. 1 dakika az bi süre az beklemişsiniz ama 2. çizgi silikte olsa gebelik oluyor genelde ilk zamanlarda silik çıkıyor idrara geç geçtiğinden. sizin için hayırlısı olur umarum

Canım Allah yardımcın olsun , bebek varsa eğer , uğurlu gelir , belki esin hatasını anlayıp sorunlarınızı çözersiniz insallah , zamanın ne getireceği belli olmaz , hakkınızda hayırlısı olsun , ama öyle ilk kavgada ayrılacakmissiniz gibi gelmiyor bana , eşinin biraz zamana ihtiyacı vardır belki , insallah hersey yoluna girer

bu gün adet oldum ama o gün niye ikinci silik çizgi çıktı anlamadım. neyse hamile değilim ve eşimden hala ses yok

Kızlar bugün eşimle barıştık :) kafamı toplamam için beni aramamış ve ev arıyormuş. ben seni bir daha o eve geri götürmem en geç haftaya taşınmış oluruz sen de o zamana kadar annenlerde kal dedi. ben herkesin cevabını verdim merak etme artık seni üzemezler dedi. çook ama çooooook mutluyum

Çok sevindim her şerde bir hayır var gerçekten..
Belki ayrı eve çıkmanız için bu yaşanmalıydı değil mi..
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Cook sevindim gercekten esın sana deger veriyor üzme kendini artık ve yeni evinizde herseyi unutup güzel bir başlangıç yap ailesinin yaptıklarını hiç hatırlatma yeri gelince tabiki hakkını savun ama eşinin gözünde sen daha değerli olursun yaa ailem o kadar şey yaptı karım beni seviyor ve üzulmemem icin bana bişey demiyor diye düşünür en azından ben eşimde bunu uyguluyorum

sizin adiniza cok sevindim

hadi gözünüz aydın, bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah

bende öyle düşünüyorum canım. yoksa eşim sorunun ailesinde değil de ben de olduğunu düşünür. artık gerekmedikçe eski defterleri açmam. zaten eşim de dedi bir olay olduğunda o an onların yanında de ki inkar edemesinler orda sorunu çözelim diye

ayy ıyı barı çok sevındım mutlu ol hep inşallah tatlım
vardır herişte bir hayır iykide böle burnunu sürttün yenı evınde mutlu olursun inşallah çokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…