- Konu Sahibi bLackchocolete
-
Canım öncelikle geçmiş olsun. Durumuna çok üzüldüm. Bu tarz kavgalar birlikte yaşayan çiftler için kaçınılmazdır. Anne babadan ayrı bile yaşansa zaman zaman söz konusu oldukları sinirlerin bozulup eşinle kavga ettiğin oluyor. Bu sebeple ne kadar haklı olsak da eşimizin ailesini kötülemek biz kadınlar için bir dez avantajdır. Kocamızın güveni azalıyor ve bizi haklı da olsak haksız görebiliyorlar.
Bence eğer kocanızı gerçekten seviyorsanız onun için bir adım atın ve evliliği bitirmeyin. Tabi çok önemli bir durum yoksa... Ama unutmayın her evlilikte kavgalar blöfler olur. Zaten maddi durumunuz düzelince şartlar olgunlaşır ve ayrı eve çıkar ilişkilerinizi yoluna koyarsınız
Bence biraz sabır edin. Tabi asla kendinizi ezdirin demiyorum. Bazen susmak çok söze bedeldir.
Her şey gönlünüzce olsun
bakalım yarın test yapacağım sonuç ne çıkacak
hayırlısı ne ise o olsun tatlım hakkında hamıleysen napıcaksın peki evlılıgınde sorunlu ?
Bence gitmesi gerekenin o olduğunu söyleyip onu kovsaydınız daha makbule geçerdi. Birde bazen böyle durumlarda kadınlar eşlerine hamile olduklarını söylemez kendim büyüteceğim tafralarına girerler ya eğer öyle bir durum olursa umarım böyle bir şey yapmazsınız. Ama bir kere terketmişsiniz evi madem, istikrarlı olun bence süründürmeden dönmeyin baktınız sürünmüyor ve boşanmaya kadar gitti bu iş donuna kadar alarak boşanın lütfen.
işte onu hiç bilmiyorum kafam allak bullak oldu. tabi gönlümden geçen ayrı bir ev tutup pişman olup beni götürmesi. ama şuan onun bile ne düşündüğünü bilmediğim için kafayı yemek üzereyim
Aynı evde çok zor olduğunu biliyorum.
Ben 1 ayda savaş çıkardım..
Sen ne gibi sorunlar yaşadın ne için tartıştınız merak ettim?:26:
Evi terketmek gibi bir hamle yaptıysanız ne olursa olsun kendiliğinizden geri adım atmayın. Çünkü tekrar aynı durumda kalırsanız ne de olsa döner mantığı yerleşir eşinizeSizi aramak zorunda kalacaktır sabırlı olun ve bekleyin. Hamilelik konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun eşinizin bu bebişle birlikte yeni bir yuva kurması kolaylaşacaktır bence
zor bi durum. eşiniz çocuk istiyormuydu yada ne kadar çok istiyordu ilk bebeğinizi de kaybetmişsiniz bence çok istediği bişeyse sizide seviyosa şartlarınızı kabul edecektir.arayacağını düşünüyorum biraz sabırlı olup bekleyin derim
Dıştan bir okuyucu olarak
Yazınızı okurken aklımdan geçenleri paylaşmadan geçmek istemedim.
Öncelikle durumunuz için üzüldüm. İnşAllah düzelir. Ancak onarılması mümkün olmıyacak sözleri sarf etmemeye gayret ediniz, her ikinizde.
Bakınız bir yuva kurmuşsunuz hamd olsun. Bu günlere gelmişsiniz bir şekilde. Mutlaka bazen iyi ve mutlu ama bazende zorlu şartlar içinde olduğunuz durumlar olmuştur...
Ama güzel geçen günleriniz hatrına, birbirinize verdiğiniz 'iyi günde ve kötü günde' birbirinizin yanında olacağınız sözünün hatrına, birbirinize sahip çıkın. Yuvayı bozmaya çalışan ve elinizde olan olumsuz duygulara izin vermeyin....
Umarım eşinizde bu yönde düşünür ve size yardımcı olur...
Dua etmeyi sakın ihmal etmeyin
Kolay gelsin işiniz, inşAllah düzelir durumunuz
İnlşallah canım ya ben kocamı çok seviyorum ama o evde ailesiyle asla mutlu olamayız. inşallah ev tuttum dön diye gelir
abim ve yengem tartıştıklarında annem hep yengemi tutardı hatalı bile olsa.sakinleşmesi için abimi evden uzaklaştırırdı
merhaba,durumunuz üzücü ama eşinizin ailesinde de çok hata var bence.valla abim evlendiğinde maddi zorluklardan dolayı yengemle yaklaşık 2 sene hep beraber oturduk.abim ve yengem tartıştıklarında annem hep yengemi tutardı hatalı bile olsa.sakinleşmesi için abimi evden uzaklaştırıdı.malesef herkes aynı olmuyor.bazılarıda iyiki gitti oğlum boş ver sana daha iyisimi yok der.
İnşallah senin için hayırlısı ne ise o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?