Moralim çok bozuk, eşimle tartıştım :(

Ben çok bunaldım artık. anladım ki susmakta yetmiyormuş. akılları başlarına gelsin diye böyle bir şey yaptım ama eşimden hala ses yok

Bence gitmesi gerekenin o olduğunu söyleyip onu kovsaydınız daha makbule geçerdi. Birde bazen böyle durumlarda kadınlar eşlerine hamile olduklarını söylemez kendim büyüteceğim tafralarına girerler ya eğer öyle bir durum olursa umarım böyle bir şey yapmazsınız. Ama bir kere terketmişsiniz evi madem, istikrarlı olun bence süründürmeden dönmeyin baktınız sürünmüyor ve boşanmaya kadar gitti bu iş donuna kadar alarak boşanın lütfen.

hayırlısı ne ise o olsun tatlım hakkında hamıleysen napıcaksın peki evlılıgınde sorunlu ?

işte onu hiç bilmiyorum kafam allak bullak oldu. tabi gönlümden geçen ayrı bir ev tutup pişman olup beni götürmesi. ama şuan onun bile ne düşündüğünü bilmediğim için kafayı yemek üzereyim

öz babasının evinden onu mu kovmalıydım ?

işte onu hiç bilmiyorum kafam allak bullak oldu. tabi gönlümden geçen ayrı bir ev tutup pişman olup beni götürmesi. ama şuan onun bile ne düşündüğünü bilmediğim için kafayı yemek üzereyim

bence oluruna bırak bakalım ,egerki bebiş istiyorsa senıde sevıyorsa dedıgını yapmak zorunda canım arıycaktır merak etme kv kparamadılarmı hiç peki?

Aynı evde çok zor olduğunu biliyorum.
Ben 1 ayda savaş çıkardım..
Sen ne gibi sorunlar yaşadın ne için tartıştınız merak ettim?:26:

Evi terketmek gibi bir hamle yaptıysanız ne olursa olsun kendiliğinizden geri adım atmayın. Çünkü tekrar aynı durumda kalırsanız ne de olsa döner mantığı yerleşir eşinize Sizi aramak zorunda kalacaktır sabırlı olun ve bekleyin. Hamilelik konusunda da hakkınızda hayırlısı olsun eşinizin bu bebişle birlikte yeni bir yuva kurması kolaylaşacaktır bence

zor bi durum. eşiniz çocuk istiyormuydu yada ne kadar çok istiyordu ilk bebeğinizi de kaybetmişsiniz bence çok istediği bişeyse sizide seviyosa şartlarınızı kabul edecektir.arayacağını düşünüyorum biraz sabırlı olup bekleyin derim

Dıştan bir okuyucu olarak

Yazınızı okurken aklımdan geçenleri paylaşmadan geçmek istemedim.

Öncelikle durumunuz için üzüldüm. İnşAllah düzelir. Ancak onarılması mümkün olmıyacak sözleri sarf etmemeye gayret ediniz, her ikinizde.

Bakınız bir yuva kurmuşsunuz hamd olsun. Bu günlere gelmişsiniz bir şekilde. Mutlaka bazen iyi ve mutlu ama bazende zorlu şartlar içinde olduğunuz durumlar olmuştur...

Ama güzel geçen günleriniz hatrına, birbirinize verdiğiniz 'iyi günde ve kötü günde' birbirinizin yanında olacağınız sözünün hatrına, birbirinize sahip çıkın. Yuvayı bozmaya çalışan ve elinizde olan olumsuz duygulara izin vermeyin....

Umarım eşinizde bu yönde düşünür ve size yardımcı olur...

Dua etmeyi sakın ihmal etmeyin

Kolay gelsin işiniz, inşAllah düzelir durumunuz

Aynı evde çok zor olduğunu biliyorum.
Ben 1 ayda savaş çıkardım..
Sen ne gibi sorunlar yaşadın ne için tartıştınız merak ettim?:26:

kısaca şöyle anlatayım babası delinin biri her şeyimize karışır. bizim dışarı çıkmamıza bile... oğlundan sürekli para ister ikiside. bana değil onlara bakacakmış. babası hep küfür eder. annesi hep eski sevgilisini anlatır. evlendiğimden beri 1 gün eşimle baş başa kalmadım. haftasonu diğer akrabaları da bizde kalır. evde istediğimi pişirsem kötü olurum. onlar ne yerse onları pişireceğim.
ve kayınpederim size ben bakıyorum yediğiniz her lokma haram olsun der. oysaki ben sadece eşimin aldığını yerim. yoksa aç kalır beklerim bütün gün.
bunlar kabaca özeti canım

bende öyle düşünüyorum ayrı ev tutmadan asla dönmem. yoksa boşuna evi terk etmiş olurum

bebek çok istiyordu aslında

İnlşallah canım ya ben kocamı çok seviyorum ama o evde ailesiyle asla mutlu olamayız. inşallah ev tuttum dön diye gelir

İnlşallah canım ya ben kocamı çok seviyorum ama o evde ailesiyle asla mutlu olamayız. inşallah ev tuttum dön diye gelir

İnşAllah öyle olur.
Bi kac yorumunuzu daha okudum. Ve ailesinin tavrılarını çok yanlış buldum.
Ailesiyle yaşamanızı bende sizin adınıza istemem...
Allah sevginizi daim etsin, ve inşAllah eşiniz yanınızda olur ve Ayrı bir evde mutlu huzurlu hayatınıza devam edersiniz...

Sakın aklınızdan çıkarmayın, Kırıcı olmadan derdinizi dile getirmeye çalışın...
kapanması mümkün olmayan yaralar sevgiye zarar verir..
Problemleri kırıcı olmadan hallletme taraftarı olun. Ne kaybedersiniz ki.. Siz iyi olun.
Ve karakterinizi sakın bozmayın

İnşAllah düzelir herşey

Son düzenleme:
inşallah düzelir ve kirada olsa kendi evine dönersin aileyle çok zor tahmin edebiliyorum..bu arada test yaptınmı??

merhaba,durumunuz üzücü ama eşinizin ailesinde de çok hata var bence.valla abim evlendiğinde maddi zorluklardan dolayı yengemle yaklaşık 2 sene hep beraber oturduk.abim ve yengem tartıştıklarında annem hep yengemi tutardı hatalı bile olsa.sakinleşmesi için abimi evden uzaklaştırıdı.malesef herkes aynı olmuyor.bazılarıda iyiki gitti oğlum boş ver sana daha iyisimi yok der.

İnşallah senin için hayırlısı ne ise o olur.

canım göğüslerinde acı varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek..çünkü hamilelik belirtileri, adet belirtileriyle çok benzer...
bende ilk hamile kaldığımda göğsüm acıdıkça off adetim gecikti iyice göğsüm de acaip sızlıyor eli kulağında demiştim :)
meğer hamileymişim...
sen önce bi test yap..bende merak ettim şimdi :)

benim kayınpeder boşanalım diye beddua edip duruyor be canım adam şimdi sevinçten dört köşe olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…