- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
O markanın ürünleri büyük indirime girer o zaman alırım hep ben. Dediğim sitede aynı ürünlerin fiyatı hafta içinde bile değişiyor. Takip etmek lazım . O da vakit istiyor işte. Canı sağolsun güle güle kullansın minikSanırım tecrübe oldu. Bundan sonra asla mağazadan almayacağım
Nereden biliyorsunuz, özelden link atar mısınız, gerekirse biri vasıtasıyla gönderir başka şeyler aldırırımO 260 lı fiyattı bir kitapçıda .evet çok pahalı almışsınız
Daha marka bi şey sanmıştım.Uspa polo
Teşekkür ederim.O markanın ürünleri büyük indirime girer o zaman alırım hep ben. Dediğim sitede aynı ürünlerin fiyatı hafta içinde bile değişiyor. Takip etmek lazım . O da vakit istiyor işte. Canı sağolsun güle güle kullansın minik
Atıyorum özeldenNereden biliyorsunuz, özelden link atar mısınız, gerekirse biri vasıtasıyla gönderir başka şeyler aldırırım
aynen katılıyorum yetişkine olur 600 lük çanta. İyi bakarsak senelerce kullanılıyor keyifle. Ama çocuk sıkılır okulda yere atar yere sürter arkadaşı zarar verir gerek yok. Bir de aynı ürün aynı marka o kadar farklı fiyatlarda satılıyor ki şaşarsınızBir çocuk çantası için 600 bana fazla geldi. Çünkü kullanıcısı çocuk.
Bir çocuk " amam buna bu kadar para verildi hor kullanmayalim" demez.
Yeri gelecek yerlere düşüp sürünecek bu çanta. Çünkü sahibi paranin nasıl kazanildıgından bihaber.
Sonra seneye gelir yeni bir çantaya heves eder. Çünkü onun için ihtiyaç değildir zevktir keyiftir o çanta.
Ben kendime 600 liraya canta alsam ömürlük kullanirim ama bir çocuk kullanmaz ve kullanamaz.
Ben her zaman trendyoldan alıyorum. Begenmezsem kolay iade var. Iade ediyorum. Begenirsem kullaniyorum.
Bu arada ben mesela ayila bayila aldığım bluzu bi dahaki sene giymek istememm. cabuk sıkılırım. Bu sebeple buna göre alırım her zaman.
Maddi durumunuz iyi olabilir. Amenna ama yine de bence her zaman düşünüp tartarak alışveriş yapın.
Çünkü 2 sene sonra çocuğunuz yeni cantaya heves edince üzülüp alacaksiniz . Zaten hor kullanılacagi icin ömrü de uzun olmayacak.
Buldum ürünleri 170 e bile var uspaRL olsa neyse uspasın kendine gel derler
Konu sahibinin yüreğine indireceksin, etmeBuldum ürünleri 170 e bile var uspa
1700 e spor ayakkabı var adi…as ta. Alıştık pahalılığa. Ama ordan almıyoruz araştırıyoruz tabikimmmİnanamıyorum şu fiyatlara bak aman allahım
Ben Boyner’den alacaklarımı hep mağazadan beğenir internetten alırım. Çok ciddi fiyat farkı var. Hem ayakkabılar, hem de çantalarda.İnternet dediginiz nerelerdir?
Ben internetten birşey alacaksam markanin direkt kendi sitesinden alirim mesela. İndirime girmemişse internetten aldigim ve magazadan aldigim fiyat farki dev boyutlarda olmuyor.Herkes yari fiyatina aliyormuş...
Biz de kazıklana kazıklana öğrendik doğru alışverişi.Konu sahibinin yüreğine indireceksin, etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?