Ya arkadaşlar cidden uykum kaçtı
Tamam kabul, fazla vermişim.
Uzun zamandır alışveriş yapmıyordum zaten.
Aylar sonra ilk defa çıktım. He töapazada fiyatlar uçmuştu. Oğlum için verdiğim paraya acımam asla ama dediğim gibi, normal fiyatları. 3 katına almışım. Bir de tek gözlüler 300 olunca bu da normal herhalde dedim.
Hatta spor mağazasında yüzüme bile bakmadılar, kasada ödeme bekliyordum, az kalsın alacaktım. İlgilenilmediğim için sinirlenip çıktım. Sonr abi mağazaya girdim.
Her şeyin fiyatı çok fazla. Bir de benim yaşadığım şehirde bu mağazalar yok, o yüzden herkes ooo diyor; siz burada kıytırık demişsiniz
Bi Ankara İstanbul’da yaşamıyoruz, en iyi dediğiniz markalar nedir bilemem.
Üzüldüm gerçekten ama bir daha asla alışveriş yapmam, olur biter diyorum.
Durumumuz iyi evet, yeri geliyor günde 1000 tl harcıyorum ekstralar için.
Bu çantayı da dediğim gibi, değse 1000 tl ye de alırım.
Ama sorun normal fiyatın 3 katı fazla para Ödemiş olmam..

Tamam kabul, fazla vermişim.
Uzun zamandır alışveriş yapmıyordum zaten.
Aylar sonra ilk defa çıktım. He töapazada fiyatlar uçmuştu. Oğlum için verdiğim paraya acımam asla ama dediğim gibi, normal fiyatları. 3 katına almışım. Bir de tek gözlüler 300 olunca bu da normal herhalde dedim.
Hatta spor mağazasında yüzüme bile bakmadılar, kasada ödeme bekliyordum, az kalsın alacaktım. İlgilenilmediğim için sinirlenip çıktım. Sonr abi mağazaya girdim.
Her şeyin fiyatı çok fazla. Bir de benim yaşadığım şehirde bu mağazalar yok, o yüzden herkes ooo diyor; siz burada kıytırık demişsiniz

Bi Ankara İstanbul’da yaşamıyoruz, en iyi dediğiniz markalar nedir bilemem.
Üzüldüm gerçekten ama bir daha asla alışveriş yapmam, olur biter diyorum.
Durumumuz iyi evet, yeri geliyor günde 1000 tl harcıyorum ekstralar için.
Bu çantayı da dediğim gibi, değse 1000 tl ye de alırım.
Ama sorun normal fiyatın 3 katı fazla para Ödemiş olmam..