MORALIM ÇOK BOZUK YARDIM

zaten sinir krizi geçirdim nerdeyse o olanlar üstüne. bana dediği sen hata yaptın sen mahvettin günü

Açıkçası kafa yapımız sizinle aynı.Ben de arkadaşlarıyla çıktığı zaman üzülüyordum benimle buluşmayıp gitti diye ama erkekler sanırım tek düze yaşamayı sevmiyorlar. Ben aman arkadaşlarımla sonra da görüşürüm diyerek hep fedakarlik ettim, kendisinden de aynısını bekledim bizde de aynı kavgalar oldu ama kavga etmek sad3ce bizi yıprattı. Dediğim gibi hic buluşmak istemiyorsa siz beklentilerini söyleyin ve sevilmediğinizi hissettiğini soyleyin. Umarım bir çözüm bulursunuz.

ben zaten susup yok bir şey diyebilen biri değilim. anında söylerim. söylerim ki sorun ne bilsin çözüm bulunsun. her defasında söyledim rahatsızlıklarımı sonuç : yanlış düşünüyorsun, mutlu olmayı denemiyorsun, off , ve hep kavga. çözüm değil yani. bana sevdiğim dese şundan rahatsızım benim içim içimi yer. ona nasıl böyle hissettirdim diye.

Doğum gününden önce ara verelim demişsin daha ne yapmasını bekliyordun sürpriz parti mi ?
Siz ona yapmışsınız da ne olmuş başkasına baktın diye kavga çıkarmış buna rağmen hala birliktesin .
Daha 24 yaşındasın sanki 35e gelmişsin gibi konuşuyorsun bende 24 yaşındayım illa hemen evleneyim derdim yok ,nişanlanıp aileler işin içine girince daha mı kolay olacak sanıyorsun .

O istediğim aramiz iyiyken vardi. O zaman heves ediyodum yuva kurmaya. Şu an zaten kafam cok karışik. Annem evde kalmışım gibi davranıyor sürekli imalarda bulunuyo. Yoksa evlilik meraklısı olmadım hicbi zaman.

O istediğim aramiz iyiyken vardi. O zaman heves ediyodum yuva kurmaya. Şu an zaten kafam cok karışik. Annem evde kalmışım gibi davranıyor sürekli imalarda bulunuyo. Yoksa evlilik meraklısı olmadım hicbi zaman.
Annene şunu söyle şimdi bana baskı kuruyorsun senin baskınla evlendiğimde mutsuz olursam suçlusu sen olursun bunu mu istiyorsun ? Zamanla olur hayırlısı olsun acele etmeye gerek yok. Bunları dediğinde herhalde anlayışla karşılar.

Çevreden de baskı oluyo illa ki. Bari söz yapin falan. Cok daralıyorum böyle olunca. Sırf evlenmek için de evlenmek istemiyorum. Genç anne olayım diyorum ama kısmet tabi.

Çevreden de baskı oluyo illa ki. Bari söz yapin falan. Cok daralıyorum böyle olunca. Sırf evlenmek için de evlenmek istemiyorum. Genç anne olayım diyorum ama kısmet tabi.
Her dediğime bahane buluyorsunuz o zaman hanımefendi siz bu beyefendiyle evlenin mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…