moralim çok bozuk

öncelikle sevindim eşini ikna edip gidebilmene....

ama yazdıklarını okursan bizim neden öyle düşündüğümüzü anlarsın tamda düşündüğümüz şeyi yazdın çünkü:44:

kardeşinle sorunların seni ilgilendirir ama et tırnaktan ayrılmaz.

kanlı bıçaklıda olsan onun başına birşey geldiğinde en çok senin üzülmen gerekir gene en mutlu gününde en çok senin sevinmen gerekir ...

burada tartışma olmuş bizim sence yararımıza mı sadece düşündklerimizi söylüyoruz...

abla kardeş ilişkisi çok farklıdır... inşallah kınanız da düğününüz de güzel geçer

gitmenize ve eşinizi ikna etmenize sevindim, böylesi en iyisi oldu kardeşin bazı gereksiz hareketler etmiş olabilir geçmişe sünger çekip mutluluğunu paylaşmanız en güzeli, buda bi büyüklüktür... en mutlu gününde mutluluğunu seninle paylaşmak istiyordur ve en doğal hakkı da...sizde söylemişsiniz bizde amca teyze falan yok diye,orda kimsesiz gibi gitmeyecek sadece anne ve arkadaşlarıyla olmazdı bu işler, adama sorarlardı kardeşin yokmu diye.. inş düğünde güzel olur..

bence bu araya konu açılacaksa ,herkesin yorumuna ,saygı duymalısınız. bizden fikir istiyorsunuz. hoşunuza gitmese terslemeyin. hem konu açıyorsunuz. hemde sonradan iyi olunca sanki biz kötü bişey demiş ,gibi zorunuza ,gidiyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…