kardeşimle hep kavgalı hep küstük. Taa ki ben doğum yapana kadar. Çocuğu benimseyince yeğeni olarak çok değişti. Hala sorunlarımız oluyor ama eskisi gibi değil. Kardeşim çok terbiyesizdir bana karşı, anneme karşı, eşime karşı.. ama tabi ki her insan değişiyor, o da değişti ve olgunlaştı. ancak eşim, onun bana yaptığı saygısızlıklardan dolayı hep kızgın. çocuk doğmadan önce senin bacın benim kapımdan giremez bile diyordu.
Her neyse.. bence de geçmiş geçmişte kalmalı. biz kalabalık bir aile değiliz teyze amca yok bizim tarafta. kız tarafı olarak ben annem ve yengem olacağız.
geri dönüş için, bilmiyorum. belki erkek tarafından biri bizi bırakır, belki 1 saat durur kendim dönerim belki eşim gelir alır.
aslında eşimi de üzmek ve yormak istemiyorum ama ne yapayım..kardeşimle aram yeni düzeldi bozan taraf ben olmak istemiyorum.
akşam biraz konuşayım bakayım eşimle.
kardeşimle hep kavgalı hep küstük. Taa ki ben doğum yapana kadar. Çocuğu benimseyince yeğeni olarak çok değişti. Hala sorunlarımız oluyor ama eskisi gibi değil. Kardeşim çok terbiyesizdir bana karşı, anneme karşı, eşime karşı.. ama tabi ki her insan değişiyor, o da değişti ve olgunlaştı. ancak eşim, onun bana yaptığı saygısızlıklardan dolayı hep kızgın. çocuk doğmadan önce senin bacın benim kapımdan giremez bile diyordu.
Her neyse.. bence de geçmiş geçmişte kalmalı. biz kalabalık bir aile değiliz teyze amca yok bizim tarafta. kız tarafı olarak ben annem ve yengem olacağız.
geri dönüş için, bilmiyorum. belki erkek tarafından biri bizi bırakır, belki 1 saat durur kendim dönerim belki eşim gelir alır.
aslında eşimi de üzmek ve yormak istemiyorum ama ne yapayım..kardeşimle aram yeni düzeldi bozan taraf ben olmak istemiyorum.
akşam biraz konuşayım bakayım eşimle.
eşinizden çok size kızdım insan kız kardeşinin özel bi gecesinde kınasında yanında olmak nasıl istemez anlamıyorum .....kızlar, yarın akşam saat 7 de kız kardeşimin kınası var. bizim evden 2 saat uzaklıkta bir yerde ve 3 vasıtayla gidilebiliyor. Ancak araba olduğu zaman yol da açık olursa çok daha rahat varılabiliyor.
Eşim zaten gideceğim her yere karşı, benim gitmemi istemiyor. Hem ikimiz de çalışıyoruz akşam geç çıkıyoruz yetişemeyiz diye, hem o saatte köprülerde aşırı trafik olur çok yorulurum diyor, hem ben hamileyim diye gitmek zorunda olmadığımı söylüyor hem de 1,5 yaşında bir çocuğumuz var o yıpranır diyor, ayrıca kardeşimle ilgili hiçbir olaya dahil olmak istemiyor. Daha önce çok problem yaşanmıştı hep kardeşim yüzünden. eşim haklı ben de gitmek istemiyorum ama sonuçta bir defa olacak bir şey bu. problem çıkartmanın alemi yok değil mi?
neyse bu arada ben yarın için izin aldım iş yerimden öğleden sonra çıkacağım. araba bir tek bizde var annemleri damat götürecekmiş ama o arabada da bana yer yok. oğluma bakacak kimse de kalmıyor. eşime dedim nolur biz de gidelim diye, ben o trafiğe giremem o saatte , iş yerinden izin de alamam dedi (halbuki alır). sen kendin git dedi.
neyse aradan birkaç saat geçti mesaj atayım dedim, izin aldığımı söyledim. ben çocukla otobüse binerim ordan trene geçerim sonra da minibüsle giderim dedim. bekledim ki siz yorulmayın madem gitmek istiyorsun ben sizi götürürüm desin. nerdeee... çocuğuma yazık o kalabalıkta, babana bırak ben gelince bakarım dedi. yani ben tek başıma hamile halimle 3 vasıta değiştirip kınaya gitmeye çalışacağım ama eşimin umrunda olmayacağım. çok moralim bozuldu kızlar. gitmesem mi diye de düşünmeye başladım ama bu sefer bizimkilerle aram açılacak. gitsem perişan olacağım yollarda. eşim götürse bile artık çenesinden geçilmez. ne yapmalıyım bana akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?